En favorit i repris i Stockholm.


Här har vi precis klivit ur en taxi och är på väg hem till min moster & Co i lördags efter en lovely eftermiddag inne i city .  Min nya sjal från "Jaliero Santi" som jag shoppat på "Mathilde" för en tid sedan är ett av mina bästa köp.

Nu ska ni få se bilder från vår FAB Stockholm weekend ! 🙂


Lördagens dagens är en "favorit i repris".

Jag måste bara tipsa er om den här klänningen / tunikan från H&M en gång till för den har blivit en favorit i min garderob. Shoppade den för 298nok för en tid sedan och har använt den galet mycket sedan då. Med underklänning & byxor till är den det bästa plagget.  Den finns även i armygrönt & svart har jag sett och det är nästan så att jag får lust på att shoppa mig en till… 😉

Oj, nu vaknade Johanna.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “En favorit i repris i Stockholm.”

 1. Jessica says:

  Tunikan är verkligen super snygg,den bor i min garderob oxå,köpte den faktiskt efter att ha sett den på din blogg för ett tag sen 🙂

  Hoppas lilla Johanna somnar om snabbt så du får en kväll med egen-tid!

  Kram 🙂

 2. Jessica says:

  Tunikan är verkligen super snygg,den bor i min garderob oxå,köpte den faktiskt efter att ha sett den på din blogg för ett tag sen 🙂

  Hoppas lilla Johanna somnar om snabbt så du får en kväll med egen-tid!

  Kram 🙂

 3. Köpte precis samma för ett tag sen men kom inte på hur jag hade kunnat ha den för den var så pass genomskinnlig (äger ingen underklänning). Men nu har jag faktiskt köpt den i svart och kommer att använda den supermycket 😀

 4. AnnaStina says:

  Jessica-

  Vad härligt att jag inspirerat till shopping ! 🙂 Jag tror att Johanna drömde mardröm för hon grät hur länge som helst innan hon somnade om igen… Önskar dig en happy tisdag! Kram 🙂

  Mirva-

  Kul att det blev den till slut ! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *