EN FIN SÖNDAG.

 

20746083_164789250749249_1089702959348615102_o

Dagens girls på gården hemma hos pappa och J hon var som alltid på busigt humör. Ha, ha. Jag har på mig bluse Hunky Dory, byxor + skor Zara och J har på sig topp från Lindex och byxor H&M. Min Happy väska är shoppad i Oslo och örhängena kommer från Caroline Svedbom.

Det blir alltid tomt då JIG har rest… trots att jag är mer van att ha huset för mig själv än att dela det med honom… men efter en sommar då vi varit tillsammans så många veckor i sträck så märks saknaden mer.  Men – han kommer tillbaka till J´s födelsedag så det dröjer inte länge!

Och vi har haft en riktigt fin söndag med trevlig smörgåstårta lunch hemma hos pappa & Inger. Sen körde vi för att köpa ny i-phone till mig (min är verkligen out of order så – om du har smsat mig senaste 2 veckorna så har jag inte fått det…så att du vet…) innan vi släppte av JIG på flygplatsen.  Tyvärr så fick jag inte med mig tfn idag, det var nåt krångel med att fixa abonnemang på en söndag, så – jag får hämta den i morgon. Åhhh som jag längtar!!! för det ska bli helt f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.t. att ha en fungerande telefon igen! 🙂

20818822_164789667415874_7245377202608542176_o

Dagens lunch. M.u.m.s.!

Nu sitter J + söta vänner och tittar på 1:a Harry Potter filmen (det är första gången J ser en H.P. film… själv har heller aldrig sett de) och jag ska börja rodda med middagen men vi kör enkelt idag: taco rester från igår.  Passar mig som är riktigt trött…zzz…och söndags-slö helt perfekt.  Vad har du själv gjort idag? Nyfiken!

Ha en riktigt f.i.n. dag vidare! 🙂

Kategori: Allmänt, Dagens outfit., sommaren 2017 | 3 Comments

3 responses to “EN FIN SÖNDAG.”

 1. Vilken god lunch.
  Räkor gillas.
  Har bara tagit det lugnt här hemma.
  Sett friidrott på TV.
  Nu ska jag shoppa på Zara.
  Måste ta en större storlek på blommiga kavajen jag beställde.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Åh ja, Zara är små i storleken… Är så glad att de ökat på och kör upp till XXL och size 48 på byxor. Det hjälper många! 🙂 Och det låter som att du har haft en riktigt skön söndag. Härligt!

   Njut kvällen Titti och happy shopping! Kram! 🙂 P.S jag sitter inne på Zara jag också… det är farligt enkelt att nettshoppa… ha, ha.

 2. Sanna says:

  Vi har lämnat barnen hos mormor och tillbringat dagen med att leta möbler och inspiration till vårt nybyggda hus vi snart flyttar in i. Det blev lunch på Ikea (grönsaksbullar mums) och besökte en massa roliga butiker. Till kvällen tittade vi film och myste med en stor skål popcorn. Ha en härlig kommande vecka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *