EN FREDAG I PHUKET.

Plötsligt kom lilla J tillbaka från SPA med flätor i håret.  Själv är jag inte så glad i de där flätorna så max 14 får hon göra, helst 10… Men om hon fick välja skulle hon göra hela håret. She looooves them ! 

≈ Phuket kl.00.50. natt mot lördag. ≈

Vilken härlig dag vi har haft!

Vi har chillat på Re Ká Ta beach club hela eftermiddagen och njutit ett fantastiskt vackert väder.  Och det är ju bara SÅ mysigt  med deras stora dubbla solsängar. Me like!  🙂

Om du reser ner hit och bor i närheten av Kata så är denna beach club verkligen ett tips! i högsäsong kostar det 1000 bath per person / dag att vara där men nu i offseason kostar det bara 500 bath / person. Och ja, det kan ju låta dyrt mot 100 bath för solstol på beachen men ! du får dricka + äta för beloppet så tänk lunch + ett glas på happy hour …. också är det SÅ skönt att ha fräscha toaletter och att handdukar ingår (slipper släpa med egna), du får dessutom fruktspett, blöta handdukar att kyla pannan med i värmen, påfyll av kallt vatten hela dagen…. Ja men du hör. Det är ett riktigt BRA ställe! och Johanna älskar det för hon hatar verkligen sand….

Dagens lunch = puss & bus. också lite fried rice på det.

I offseason är det extremt många surfare på beachen och ja, inte många bilder utan min hatt för någon snygg frisyr är inte lätt att få till efter sand, bad & sol.

Och på tal om flätor… igår, efter att J tvättat håret så skulle jag fläta så många flätor jag kunde som hon skulle sova med så att hon fick lockigt hår idag men de fick hänga med helt fram till att hon gick och gjorde nya… 

Sent på eftermiddagen är det hur lågt vatten som helst på Kata Beach.

Är det h.a.p.p.y. hour så är det bäst vi är H.A.P.P.Y. ! 😉

Sen, då vi kom hem runt kl.19 så tog jag och J en taxi för att åka och fixa våra naglar på både händer + fötter men det blev bomtur (de stängde kl.20 och då vi kom kl.19.20 hade personalen redan städat och satt sig för att se på TV?! Very Thai…) så istället för att komma hem med nylackade naglar så kom lilla J hem med 5 nya nagelack som hon shoppat för 94 bath (!)  . Det är med andra ord runt 20 kr  så helt OK. 😉

Jo, också har jag sjungit för min älskade mamma som fyller 70 år idag. Ja må hon leva !!!

GoDnAtTkRaMaR!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “EN FREDAG I PHUKET.”

 1. Christina says:

  Låter som ni är på ett all inclucive-ställe på Kata Beach, finns det såna eller är det den hemska ombyggnaden av Boathouse som ni spenderar era dagar på? Var inne på Boathouse dagen efter tsunamin 2004 och det var ingen kul syn.
  Själva brukar vi gynna de som hyr ut solsängar på stranden fullt ut:)

  • gizmolina says:

   Vi har vårt “andra hem” här nere sedan ca 6 år tillbaka, en lägenhet i Chalong med stor pool men – då vi vill se havet och njuta beachliv så åker vi oftast över till Kata Noi Beach eller Nai Harn eller – denna beach club: Re Ká Ta.

   Re Ká Ta öppnade för ca 1,5 år sedan och vi har varit där massor med gånger sedan veckan efter invigningen. Den hänger ihop med Boat House (samma ägare) men är öppen för “alla” (dvs inte endast de som bor på Boat House).

   Jag tycker att Boat House blev precis lika bra efter tsunamin (jag har varit där massor både före och efter) men ! nu, efter att de bytte ägare (Mom Tri äger inte längre) , så är det en s.t.o.r. skillnad…. tyvärr….

   Men ! jag är enormt glad i Re Ká Ta ! och Kata Beach har verkligen saknat en Beach Club. 🙂

   Önskar dig en härlig helg !

   Kram!

 2. Solveig says:

  Så herlig det ser ut! God sommer! 🙂

 3. Cathrine says:

  Deilig dager er det Inge tvil om at dere har. Det ser mer enn fantastisk ut:-) fortsatt god sommer 🙂
  Klem fra Cathrine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *