En gång var jag hos frisören 5 gånger…


Jag börjar känna mig hemma på salongen nu.. ! och idag fick Solrik göra mig sällskap. Mitt substitut för Festis som inte finns i Norge (jag är inte så glad i kolsyrad läsk/brus…).

Som ni märker så är jag hemma igen men bara för en kort stund, jag ska strax iväg ut genom dörren igen och då blir jag borta en stund.  Jag är mitt uppe i en liten tokig "frisörhistoria" som jag tror att jag ska behålla för mig själv. Men – jag kan säga så mycket som att jag snart ska iväg på mitt 5:e frisörbesök på 1 vecka och det är typ 3 gånger för mycket… 😉

Trots allt tokigt som hänt så är huvudsaken att jag blir nöjd till slut och det vet jag att jag kommer att bli ! 5:e gången gillt helt enkelt 😉

 
Några extensions från en dag och några från en annan…

Ops, ser att klockan tickar iväg, måste gå ut. Ni får se en "dagens" senare och jag har INTE glömt tävlingen. Problemet är bara att tiden flyger för mig med alla dessa frisörbesök + massor med kul jobb.. … Så ni som väntar på resultatet: ha tålamod ! snart så ! 🙂

Och just det ja, jag fick en fråga om min längd? jag är 175 cm  🙂

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “En gång var jag hos frisören 5 gånger…”

 1. Eva says:

  Det är viktigt att vara nöjd när man klippt sig så kör på!!!

  Själv ska jag nu in till min butik och plåta 16 st (!) kartonger med fantstiska vårplagg som kom in idag!!! Jag trodde för en sekund att min julledighet hade börjat men nu har jag fixat barnvakt så jag får plåtat allt till webshoppen i kväll!!!

  Underbart med alla härliga vårplagg!!!

 2. Nicolina says:

  hej! kul att gå till frisören! Men så du bor i Norge, men är du svensk?:)

  Mvh Nicolina

 3. AnnCecilia says:

  Hej!

  Ursäkta frågan (du behöver inte svara), men får man fråga hur gammal du är? Har du fyllt förtio? Tänkte att du kanske är "äldre" förstagångsmamma, precis som jag? Blir det fler barn ifall ni får önska?

  Kram

 4. AMANDA says:

  Tänker aldrig gå till frisören igen, haha dom klippte så mycket sist!

  Spana in min och min kompis blogg 🙂

  http://amandapatricia.blogg.se

 5. Anna says:

  Vilken härva av extensions! Det är så jobbigt att gå till frisören tycker jag, om man inte hittat nån bra. Turligt nog så var hon jag klippte mig hos senast helt toppen så henne byter jg inte bort mot nåt 🙂

  Var är det du sätter in extensions i Oslo? Och får jag fråga hur mycket du betalar för det? Är som sugen på att sätta in nya, men de ställen jag varit till har varit väldigt dyra.

 6. Madelene(Landvetter) says:

  Hej.

  Hoppas att allt är bra med er. Här är allt bra men väldigt kallt så vi eldar. Hoppas att dagen har varit bra och att kvällen blir bra. Åker ni snart?

  Kram till er.

  Madelene

 7. Ellen says:

  oj 😛 frisör-stammis!

  Hoppas du får en bra måndag =) Fin blogg också.

  En annorlunda men kanske rolig fråga jag har till dig är – Om du fick välja en superkraft, vilken skulle du då ha?

  MVH Ellen

  http://www.ellensplats.blogg.se

 8. Tobbe says:

  OOOOOOOJ! Fem gånger :O

 9. Tobbe says:

  OOOOOOOJ! Fem gånger :O

 10. Tobbe says:

  OOOOOOOJ! Fem gånger :O

 11. Rizzo says:

  VAD HAR VI FÖR IDEAL I DAGENS SAMHÄLLE EGENTLIGEN!? GÅ IN PÅ MIN BLOGG OCH DISKUTERA!

 12. emma says:

  kul att gå till frisören…

 13. Hoppas håret blev bra.. du kunde ju kommit till mig ler fast det är ju en bit leR

 14. EMME says:

  5 gånger??? HAha, men vad kul ändå ;D

 15. Therese says:

  Hoppas att håret blev jätte bra 🙂

 16. Elin says:

  hoppas du får en trevlig kcäll 🙂

 17. Kari/Hestia says:

  Ta med data'n til frisøren, så kan du blogge samtidig :o)

  -klem-

 18. Ja, det var jag som frågade hur lång du är! : ) Då är du ungefär lika lång som jag skulle gissat på!

  Lycka till med håret! För något år sedan var jag och klippte mig hos en ny frisör och det blev HEMSKT! Ojämt och konstigt! Krävde pengarna tillbaka, men det kunda jag INTE få, han ville klippa mig igen istället och rätta till det… "Aldrig i livet att du rör mitt hår igen!" sa jag och argumenterade en stund, till sist fick jag pengarna (det var en del kunder som satt och lyssnade…) : )

  Jag har äntligen skaffat blogg, titta gärna in och skriv en rad!

  Kram!

 19. Linda says:

  Haha, så kan det gå! Jag skulle vilja prova förlängningar för mitt hår växer sig aldrig så långt av sig självt!

 20. anna says:

  man blir ju jätte nyfiken nu! Kan du inte berätta om vad det är som gjort att du måste till frisören 5 ggr??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *