EN GÅRDAGENS TACK.

Allmänt

Casa Gizmolina söndag eftermiddag.

På gårdagens snabba roadtrip hade jag på mig bluse från Michael Kors, cardigan från Zadig & Voltaire, jeans Fornarina, skor Fiorentini Baker, solbriller Marc Jacbos och väska Louis Vuitton.  Skönt att droppa ytterjacka när man sitter länge i bil och ändå bara ska in / ut av ett köpcenter.  Håret var uppsatt för utväxten var förfärlig … men, i skrivande stund så fixas det hos bästa Cathrine på Hendrix Hair. Oh yes, lång sittning i Arbosgate idag för nu ska Miss.Gizmolina bli vårfin runt huvudet. Sen önskar jag mig bara lite mer färg på kroppen också… hmm…får kanske ta och använda min morsdagspresent..?!  😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “EN GÅRDAGENS TACK.”

 1. Hanna says:

  Snygg som alltid 🙂 Jag och min lilla familj bestående av Man och son skall förresten på miniweekend getaway till Oslo nästa veckoslut. Vad får jag inte missa i shoppingväg? Och var skall man äta? Och har du något tips på vad en ett-åring skulle kunna gilla? Tusen tack om du kan tipsa 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack Hanna! 🙂 Så kul att ni ska ta en getaway till Oslo! Mina favoritbutiker är : Hassan & den dama (www.dendama.com), Kiman Woman (www.kiman.no) , Høyer på Eger torget – här hittar du “alla” märken samlat under ett tak, på Steen & Strøm (Oslos NK) hittar du också en hel del bra märken…. Också Spazio så klart ! Cathrine Hammels consept store i Skovveien ! Jag äter helst på Bølgen & Moi Briskeby men det är lite off om ni bor i city så då rekommenderar jag er att gå ner till Tjuvholmen och äta på B&M där, eller Olivia. Ang. en ett-åring så är det ju inte helt lätt med tips… men den stora lekplasten i Vigerlandsparken / Frognerparken är poppis! och lekebutiken Hamley´s på Steen & Strøm är kul ! 🙂

   Och jo! ta en tur till Astrup Fearnleys museet på Tjuvholmen och njut ett glas / lunch i sooolen på deras uteservering. Underbar utsikt !

   Önskar er en underbar weekend!!! Kram!

   • Hanna says:

    Tusen tack för tipsen! Jag tecknar ner allt 🙂 Vi bor på Grand Hotel så det borde väl ligga rätt så centralt. Ifall jag råkar se dej på stan så kommer jag absolut fram och säger hej!

    • gizmolina says:

     Grand Hotel är perfekt ! då har du nära till “allt”! 🙂 Och där finns en urmysig restaurang som heter Palmen, missa inte att droppa in där. Entré i lobbyn! Missa föresten inte norska Cecilie Mellis butik ! den ligger mellan Eger Torget och Steen & Strøm. Massa härligt bling blig och uuuuunderbara klänningar! också har Marc by Marc Jacobs & Gucci öppnat i samma gata som C.M. också …

     H.A.P.P.Y. shopping!!! 🙂 och ja, du måste så klart komma fram om du ser mig!

     P.S hade rekommenderat champagnebrunsjen på B&M på lördagen om ni rest utan barn. It´s FAB. !

     • Hanna says:

      Tack för tipsen 🙂 Vi hade en helt underbar Oslo-vistelse. Vädret var ju verkligen toppen hela veckoslutet. Och jag råkade faktiskt se dej, vi åt samtidigt på Olivia i söndags 🙂 Eller jag kände igen Johanna och rekogniserade din hästsvans 🙂 Men det kändes inte riktigt lägligt att komma och säga hej…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *