En “girlie” liten tjej.

Allmänt

168397-1347
Hjärtat går runt här på morgon med 2 halsband ur min "samling".

Bland det bästa mitt hjärta vet är att hänga på sig halsband och att ha på sig min förlovningsring. Hon sträcker fram fingret så sött och vill att jag ska trä på ringen och sen sitter hon och "leker" med den. Det är så häftigt att hon redan är så "girlie" tycker jag 🙂

Just nu står hon och trycker på dekodern så nu försvann plötsligt Idol från TVn. Måste gå och fixa! Sen blir det frukost här före vi ska gå en prommis. Men hjärtat hostar så mycket idag så vi ska nog mest hålla oss inne trots det fantastiskt vackra höst vädret som bjuder på strålande sol idag igen. Lovely! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “En “girlie” liten tjej.”

  1. Sarah says:

    Hon e så sööt eran tjej!!
    En liten personlig fråga som du absolut inte behöver svara på om det känns fel, men planerar ni nått syskon till johanna i framtiden? 🙂

  2. AnnaStina says:

    Tack snälla du! 🙂 Jag önskar absolut ett syskon till Johanna så jag hoppas att det blir verklighet en dag i framtiden. Men just nu planerar vi för att tillbringa större delen av 2008 i Thailand så det ligger som sagt längre fram i tiden 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *