En gizmoprinsessa fyllde år…


Johanna sov då vi ankom restaurangen och var bara vaken få minuter innan hon somnade igen…zzz.. en trött liten dagis-tjej. Vi hade självklart med oss en ballong till födelsedagsbarnet och kolla in Kjertins tunika från Odd Molly , den är SÅ fin !  (inte den bästa bilden på mig och Johanna men det bjuder på vi på 😉

 I torsdags hade vi den stora äran att få FIRA sötaste Kjerstin´s födelsedag med middag på Yaya´s.  Vi hade en riktigt TREVLIG kväll och vi åt som vanligt super GOD thai-mat (som fick oss att längta extra mycket till Phuket..).


Fina prinsessan och hennes prins. (Kjerstin jobbade hos mig i min butik Gizmo & Co). TACK kära vänner för en super trevlig kväll. Glad i er ! 🙂

Här hemma rullar “Pettson & Findus” och jag tvättar för fullt. Ute skiner SOLEN och jag hoppas att vi snart kan ta oss en tur UT och få lite friskluft.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “En gizmoprinsessa fyllde år…”

 1. Birgit says:

  Så bra at dere er friske igjen ! Ønsker dere en riktig fin uke ! Klem klem

 2. Pethra says:

  Halloj!
  Har precis upptäckt din blogg. Och gissa om jag gillar den. Den är underbar.
  Själv har varit inne i en "down" period. Men sedan jag har börjat följa din blogg så känns det bättre. Du skriver så mycket kloka saker och visar så mycket fina bilder så man kan inget annat än att känna glädje. Ha en bra dag.
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *