En “glad påsk” tävling!

Allmänt

168397-2780
Johanna bjuder dig på en påskgodis och vid sin sida har hon "påskpåsen" med mysigt Hello Kitty innehåll dom DU kan vinna om du skriver en kommentar här! Lycka till! 🙂

image2783

image2784

Jag uppdaterar det här inlägget snart och skriver mer om vinsterna´för nu ropar poolen på mig och Johanna så got to go 🙂

Här kommer uppdateringen:

– Den söta shoppingpåsen är perfekt för de tillfällen då man ska ha med sig finskorna eller lite småsaker som inte ryms i handväskan. Och om man har barn så är den super till&från tex dagis.

– De små handdukarna har jag köpt själv också och de använder jag som tvättlappar till Johanna. Om man inte har barn så fungera de utmärkt som söta små gästhanddukar 🙂

– Mappen till A4 ark som tittar upp ur påsen är till för viktiga papper och dukument. (Själv använder jag en sån till Johannas BVC papper så att de håller sig fina)

– En super söt spegel som gör det roligare att spegla sig 🙂

.. och till slut: ett par jätte söta hårspännen med Hello Kitty på som passar både stora & små.

Happy tävling! ♥

Kategori: Allmänt | 135 Comments

135 responses to “En “glad påsk” tävling!”

 1. Line says:

  God morgon och Glad Påsk! Jag läser din blogg varje dag och den är ett ljuspunkt när jag sitter med mitt morgonkaffe och försöker vakna. Med en 1,5 årig dotter som vaknar kl.05 kommer man upp i tid… haha 🙂 Tack för att du sprider så mycket glädje och positivitet! Kram från Line (i Stockholm)

 2. Annsingen says:

  Klart vi vill! Älskar Hello Kitty och kommer aldrig växa ifrån det! :)) GLAD PÅSK!Ett plus för den handskrivna lappen om tävlingen!

 3. Jessica Norrgran says:

  Åh, jag behöver lite rosa uppmuntran just nu, väntar mitt andra barn och mår verkligen inte bra, skulle vilja ge något uppskattande till min dotter som får stå ut med mig, kram, tack för en bra blogg

 4. Suzanne says:

  Godmorgon godmorgon!!
  Det perfekta lilla rosa kittet till min sjuka dotter på snart 3 år. Hon har fått superhög feber o är rejält hängig, inget roligt sätt att fira påsken på =(
  Så jag är med i tävlingen för hennes skull o hoppas att vi vinner =)
  Kram kram

 5. Ronya says:

  ÅH! Vilka fantastiskt fina saker! Skulle jag gärna ge till min första dotter som fyller 7 år snart!

  Hoppas ni får en underbar dag! / kram

 6. nicole says:

  GLAD PÅSK …Hello kitty är min favorit o vilken härlig färg… ROSA…

 7. Emma says:

  Vad roligt! Jag önskar Er en härlig Påsk! Kram Emma

 8. Susan says:

  Hej och glad påsk! Jag har ingen käck motivering, jag bara hoppas på tur i en ev. lottdragning. Fortsätt njut av tillvaron, låter alldeles underbart. kram, Susan

 9. Marie says:

  Hej!
  Vilken tillvaro ni har i det underbara Thailand med alla dess öar och härliga människor. Har varit där 4 ggr, varav en gång med min prinsessa i magen och en gång (förra året) med henne lekandes i vattnet.
  Tänker på tiden vi var där då vi väntade henne och allt man funderade över då jag läser din blogg, det blir lite nostalgi tripp.
  Det rosa hello kitty sakerna skulle jag vilja ge henne som tack för att allt blev så bra som vi hoppades på (om inte bättre:)).
  Ha en trevlig påsk!
  Kram Marie och prinsessan Stella 2,4 år.

 10. Angel says:

  Åh va kul med en sådan tävling,önskar det fanns mer Hello Kitty saker i Sverige,hon är ju ändå så populär,Glad påsk på er sötaste familjen

 11. Frida says:

  Vad roligt med påsktävling! Jag vill bara önska Glad Påsk och säga att jag läder din blogg dagligen eftersom den skänker så mycket glädje och inspiration! Skulle jag vinna så skulle jag ge bort kittet till min bästa vän som jag känt sedan jag var 4 år gammal eftersom hon ringde mig igår och berättade att de väntade barn 😀 Första barnet och jag blev rörd till tårar!
  Ha en underbar helg!
  Kram Frida

 12. Elin says:

  Hej!
  Måste bara få säga att du skriver underbart fint. Önskar er en trevli påsk

 13. frida says:

  Glad påsk!

  jag har en söt liten kompis på 3 år som bara älskar rosa, smycken och tjejiga saker.
  vore så kul att få ge henne detta då jag vet att hon skulle bli så glad.
  ha en bra påsk
  kram

 14. Jessica says:

  Hej Anna-Stina!
  Givetvis vill jag vara med, Hello Kitty fantast som jag är till min dotter!

  Sköt om er och glad påsk från snötäckta sverige!

  Kram

 15. Madde says:

  Vi vill såklart vara med..

  Glad påsk

 16. Hanna says:

  Tittar in o önskar GLAD PÅSK!

 17. y says:

  Önskar er en glad påsk. Underbara bilder!
  Kram

 18. Åsa says:

  Hej, har aldrig kommenterat förut men älskar din blogg! Vill gärna vinna hello kitty saker till min kompis som är nyförlöst och ligger hemma med amningsfeber.

  Glad påsk! Just nu skiner solen här i Stockholm.
  Kram!

 19. Karolina N says:

  Vad otroligt gulligt av dig att du vill dela med dig av dessa fantastiskt söta Kitty attiraljer till dina trognaste bloggläsare! Det som är så kul är att Kitty tilltalar både dotter OCH mamma 🙂 Kram och glad påsk från Gävle

 20. Erica says:

  Klart jag vill vara med att tävla! Älskar din blogg och den glädje du och johanna sprider! Kramar från mig!

 21. Elin says:

  Wilmer kanske inte passar i Hello-Kitty spännen, men jag har en kompis som har en tjej som fyller ett år snart…PERFEKT!
  Min mamma och pappa är just nu i Thailand, som varje år vid den här tiden. Jag har inte varit där på tre år nu, så jag LÄNGTAR!
  Ha det bra i värmen!

 22. Jessica says:

  Glad Påsk på er där borta!!
  Är en mamma på 23 år med en liten knodd på 8 månader som är full av energi och glädje. Läser din blogg flera gångr om dagen, blir så glad av allt ROSA!! Har fått inspiration av dig och prinsessan och just skaffat mig en egen blogg.
  För övrigt är jag barnsligt förtjust i Hello Kitty!!
  Ha en underbar helg!! Kramar från Jessica och Melvin

 23. Angelica says:

  Självklart aå är jag med och tävlar, dockan hade blivit jätte glad för en sån fin påsk present (mamma också)…

  Glad Påsk på er i värmen

  Snöiga kramar från Västkusten…

 24. Karin says:

  Lite mysiga Hello Kitty prylar skulle vara perfekt att vinna o ge i ett påskägg till vår dotter.
  Glad påsk på er!

 25. Sara C says:

  Glad påsk! Läser din blogg varje dag och inspireras. Du verkar vara fab =).

 26. H-S says:

  Glad påsk! Vilka söta Hello Kitty saker, en sådan påsen kan man ju inte motstå! Hoppas att ni får en fortsatt trevlig påsk hela familjen. Kram

 27. Lena says:

  Hei og god morgen – ja, for det er jo det her nå!
  Solen skinner fra klarblå himmel, det er – 4 og vi har SNØ! Men det gjør ingenting – for om en uke er det VÅR tur til å reise til sol og varme! Blir det vi som vinner – så kan vi kanskje treffes? ;o)
  Blir det ikke vi som vinner – så er jeg UANSETT sikker på at vi kommer hjem fra Krabi med en hel haug med Hello Kitty saker uansett… Haha! Så sant som noen skrev, man blir aldri for stor for slikt…
  Fortsatt God Påske ønskes fra jentene på Vallerud!

 28. Godmorgon och glad påsk till er allihopa. Är lite avundsjuk på värmen ni har, här är minusgrader och lite snö.

  Vore jättekul att vinna Hello Kitty sakerna, jag har precis upptäckt den söta lilla kissen.

  min mejl: info@annakarlsson.se

 29. anna says:

  Vad mysigt med tävling! Du är så go 🙂 Glad påsk på er från snöiga Skåne 🙂 Det känns inte som påsk… snarare som jul 🙂

 30. Alexandrah says:

  Ouuuu!! 😀 Klart vi vill vara med! Tror att min prinsessa(3,5 år) här hemma skulle bli jätte glad över fina Hello Kitty saker 🙂

  GLAD PÅSK!!

 31. Anna says:

  Glad Påsk!
  Hur sööt e hon inte? din dotter…
  Jag tycker att hon liknar Hello Kitty ;-P

 32. Betty says:

  Åh, Kittysaker, jag vill va med =)
  Glad Påsk på er!

  / mvh Betty

 33. Emma says:

  Åååh!! Fina!! Vill ha!! =) Hoppas ni får en super-go-mysig påsk med massa mys och godis! Stor kram

 34. Maddelen says:

  ÅÅH va mycket fiiint!Jag har inga barn, men jag tycker aaaldrig man blir för stor för Hello Kitty! Så smart att skriva för hand och sedan fota och lägga upp. Perfekt vid speciella tillfällen när man vill vara mer personlig! Och vilken läcker handstil. 😉 Känns very Gizmo.
  Glad påsk på er nere i värmen!

 35. Caroline says:

  Åhh så fina. Har en drös med syskonbarn som skulle bli överlyckliga. Själv arbetar jag hårt just nger undan men vem vet vi kanske lägger undan de små små fina handdukarna till oss själva =) Läser din blogg då jag söker på “Six scenses…” på google, hur lustigt är inte det? Nu är jag fast. Då betar min man arbetar en del i Asien ska jag nu äntligen följa med (till Vietnam+Thailand) och bo på just “Six….” Kram

 36. Jessica says:

  Åh så mycket fina saker 🙂
  Vad gullig du är som ordnar en utlottning för alla dina läsare,självklart vill vi oxå vara med och tävla =)

  Har en 10-årig dotter som är helt tokig i Hello Kitty och jag vet att hon skulle bli alldeles överlycklig för alla de där FINA sakerna!!

  Glad Påsk till dig och Johanna!
  Kram Jessica

 37. Titti says:

  Jag vill ju vinna sakerna till min lilla Hilda, 2 år, som nyss fått reumatism och ska börja cellgiftsbehandlas för det! Läs gärna om det på min blogg!
  Kram från Titti

 38. Lina Grefve says:

  Hallå där! Vill börja med att önska er en glad påsk från ett oväntat vintrigt Norrköping! Tack för en UNDERBAR blogg Anna-Stina, you simply the best! Vilket underbart gulligt Hello Kitty-kit du lottar ut, jag anmäler mig för tävlingen! /Lina

 39. Jag vill hemskt gärna vinna Hello Kitty sakerna! Ha en underbar påskafton! Kram

 40. Sara says:

  Jag vill vara med!

 41. Johanna says:

  Ville bara titta förbi och önska en Glad Påsk! Hoppas påskharen har hittat till Er också!

 42. Tora says:

  Halloj i solen!
  Motivering? Ska man lämna det?
  Här kommer en iaf:
  Jag var i Thai i höstas, 1.5 mån spenderade jag i det vackra landet. Vet du hur många soldagar jag fick? 3.
  3!!!!!!
  3 dagar där det inte spöregnade, då inte elen la av, då det inte SIMMADE grodor på gatan.
  Jag läser dock din blogg som tröst och drömmer mig bort till solen jag aldrig fick. Det skulle va kul med lite Thaiuppmuntran iform av Kitty väska och söta prylar!
  Kramar från mej

 43. madilene says:

  hej
  kikar in varje dag! alltid lika roligt och inspirerande.
  ha det bra och njuut av värmen.
  kram madilene

 44. malin says:

  har precis inlett mitt påsklov med feber och halsont. sitter i min rosa mysdress och äter glass för att linda smärtan i halsen. lite rosa uppmuntran i form av ‘hello kitty’ skulle ta bort febern och dessutom matcha min mysdress 😉

 45. Hanna says:

  söta saker 🙂

 46. Pudding says:

  Skulle vara roligt att vinna! – skulle bli ett “litet plåster på såret” – för att vi inte kunde komma iväg på vår resa nu under påsklovet 🙁

 47. Sarah says:

  Åh så sött! Den skulle inte vara helt del att vinna! 🙂

  Trevlig påsk!

 48. Malin says:

  Oj vilka söta saker, självklart vill jag vara med och tävla. Ha en bra dag!

 49. Lena says:

  Hej!

  Vilka fina grejer! Jag vill gärna vara med och tävla!!!

  Glaaaaaaaaaaaaaaad Pååååååååååååsk!

 50. Frieda says:

  Hej!! Jag skulle gärna vilja ha de fina Hello Kitty sakerna. De skulle passa perfekt i barnkammaren som vi håller på att inreda till våran prinsessa som snart ska komma till världen.

  Glad Påsk!!

  Massa kramar

 51. Sandra says:

  Kul med påsktävling 🙂
  Och söta saker 🙂

 52. Tony says:

  Fast jag är kille måste jag säga din blogg är väldigt bra och kul att läsa vad ni har för er Thailand.
  Vore skoj vinna din tävling som min snart 2 åriga dotter skulle bli så glad som hon älskar Hello Kitty.

 53. Elisabet says:

  GLAD PÅSK !

  Tack för att din blogg finns, den är så bra och jag läser alla inlägg!
  TACK!

 54. Emma says:

  Heej 🙂 Fick tips om din blogg för ett par veckor sedan, sen dess har jag läst igenom hela bloggen och går varje dag in med hopp om att du uppdaterat 🙂 Jag har fastnat för den eftersom det är så intressant att läsa om din vardag med din underbart söta dotter i ett helt underbart land. Det är så kul att du har barnasinnet kvar och lever och njuter av nuet 🙂 När jag ser alla bilder på landet, er, hello kitty och alla saker ni hittar på blir jag så glad imombords. Eftersom att jag har flera år kvar att plugga och är för ung för att skaffa barn, så hade det varit kul med den uppiggande lilla hellokitty-påsen eftersom att jag inte ännu kan ta del av allt det andra 😉 Många hälsningar från ett kallt Helsingborg!

 55. Amanda says:

  Glad Påsk på er där nere i varma och underbara Thailand!
  JAg skulle mer än GÄRNA vinna det helt underbara Hello Kitty paketet!
  Jag och min syster är helt tokiga i Hello Kitty!
  Min syster fyller snart år och då skulle jag ge grejerna till henne för hon är min alldeles egna helt underbara Hello Kitty!
  Jag älskar henne överalt annat.
  Och hon har haft det lite svårt och legat på sjukhus men nu är hon frisk så då skulle de ju passa super!
  Jag önskar så att jag vinner.
  Har aldrig vunnit någonting.
  Aja, finns inte så mkt annat att göra än att hålla tummarna!
  Ha en jättebra påsk och njut vädret!
  Kram Amanda!

 56. Rebecca says:

  Jag är med! =)

 57. Amanda! says:

  Ps. Måste bara säga att du skriver som en ängel! Ds.

 58. Helena L says:

  Glad Påsk frn Holland! Skulle såå gärna vilja vinna den söta Hello Kitty Påsen!!! Ha en mysig påsk i värmen!!!

 59. Mira says:

  Åhhh! Jag är mer än gärna med och tävlar jag med.

  Glad Påsk till dig och de dina!

 60. Cille says:

  Glad påsk!!! 🙂

 61. hej!
  åh så söta saker! de vill jag gärna vara med och tävla om 🙂
  Glad Påsk!
  Kram.

 62. Sara says:

  Ni ser ut att ha det underbart där nere! Glad Påsk!

 63. Anna Larsson says:

  Jag vill bara säga att jag älskar att gå in på din blogg och läsa. Vilket paradis du och Johanna är i!!!!
  Jag vill önska dig en riktigt trevlig Påsk!!!

 64. Ellinor says:

  En underbar påsk önskar jag er!*
  Ellinor heter jag är 25 år och bor i Göteborg. Kom för tre månader sedan hem från Paris där jag bott i ett år och läst franska samt jobbat i en liten boutique i fantastiskt mysiga maraiskvarteren. Jag hittade din blogg av en ren slump för några månader sedan och fastnade direkt. Vilket liv du levt och lever, det är sådana människor som dig AnnaStina som inspirerar mig och ger hopp om att man kan komma hur långt som helst med rätt inställning och motivation. TACK för en alldeles underbar blogg* En stor puss till gudomliga Johanna också*

 65. Elin says:

  vilken trevlig blogg! snubblade av en slump in här nyss och kommer fortsätta läsa så ofta jag kan. ni verkar ha det underbart i thailand. glad påsk!

 66. nettis says:

  Tack söta Johanna för godisen! 🙂 Hoppas att ni har det underbart där nere och vilken tur att påskharen hittade dit! 🙂
  Självklart är jag med och tävlar om de söta Hello Kitty sakerna. Tror att min lilla tjej skulle bli överlycklig!
  Hoppas att du och mamma har haft en mysig dag vid poolen!
  Klem

 67. Emma says:

  Plussade alldeles nyligen efter ett års försökande;) Detta skulle göra mig ännu lyckligare!

 68. Frida says:

  Vilken underbar dotter du har! Du kan skratta dig lycklig =)

 69. Frida says:

  Glas påsk på er=) Alltid lika trevligt o komma in på bloggen och se att du har uppdaterat=) Hoppas ni får en toppen dag.. Kram

 70. Josefine, Blekinge says:

  Glad påsk!

  Jag vill väldigt gärna vinna Hello Kitty-prylarna!!

  Ha det bra!

 71. Yasmine says:

  Hej hej! Är en 11 årig tjej som brukar kolla in din blogg för att jag älskar Hello Kitty och det har du alltid massor av i din blogg. Det är min BonusMamma som visat mig sidan. Jag vill gärna vinna och få mer till min samling. Glad Påsk Johanna med Familj Påsk Kramar från Yasmine med Familj

 72. Härligt med en fin tävling ända borta från thailand.
  oc som du vet är jag en Hello kitty flicka 😉
  tillsammans med mina 2 döttrar ;).

  Njut av tiden tillsamans där nere

  Kärlek till er alla.

 73. Malin says:

  Guuuuuuuuud så skoj att få vinna ett så sött kitt till min lilla styvdotter Alice.. She just adooore Hello Kitty!.Kram på er Johanna o AnnaStina

 74. Josephine says:

  Glad påsk på er också! Klart vi vill vinna de underbara Kitty-grejerna! Älskar Hello Kitty och kommer aldrig växa ifrån det! 🙂 Vill ge dig extra cred idag för den otroligt fint handskrivna lappen om tävlingen! Kram!

 75. Jenny says:

  Skulle vara en perfekt liten present till min vänns ny födda lilla dotter:) Glad Påsk

 76. Eva Hull says:

  Vill verkligen dela med mig av dessa söta saker till min dotter som kommer hem från Indien!!!!
  lasa_nilsson@hotmail.com

 77. Stina Tirsen says:

  Jag älskar också Hello Kitty!
  Johannas mormor

 78. Rebeccas.se says:

  Jag, Alicia, 21 månader vill vara med och tävla. Älskar Hello Kitty precis som du, är också en riktigt “rosa” tjej.

  Glad påsk från mig och mamma!

 79. Anna-Lena says:

  Vi slänger oss med i tälingen vi oxå! Visserligen är Nora bara 10 månader men det ska börjas i tid god Hello Kitty-fan ska bli (hon har ju redan kläder alltså!!! 😉 Ha en fortsatt skööön utlandsvistelse!

 80. Jenny says:

  Jag skulle jättegärna vilja vinna som uppmuntran i mitt tenta pluggande 🙂 Förresten vad snyggt du skriver!! Ha en trevlig påsk i värmen! Kram

 81. Louise Ulf says:

  Åh, detta fina sett hade jag velat vinna! Man blir så glad av den söta Hello Kitty-figuren. =)

 82. Ida says:

  Naaw, vad sööt!

 83. sofia says:

  Min lilla 1½ åriga dotter pekar alltid så glatt på lilla Johanna när jag läser bloggen, hon skulle bra gärna vilja veta vad Johanna har i lilla påsen 🙂

  GLAD PÅSK på er 🙂

 84. jossan says:

  glad påsk =)

 85. Malin.E says:

  Söta johanna, önskar er en glad påskhelg!!!

 86. Maria Ö says:

  Jag skulle så gärna vinna kittet till mina tjejer. Det var ju bara så fint!! Läser ofta din blogg men har aldrig kommenterat. Jag gillar den starkt.
  Glad Påsk :-)!!

 87. zina says:

  Heej heej jag e en 11 årin tjej som älskar hello kitty jag brukar läsa din blogg.och såå .Jag äslakr värligen hellokitty.Men jag har typ ingen pryl av deet .Såå jag skulle gjärna villja vinna det .Och jag hoppas värkligen att jag vinner det här.Jag har alltid velat ha det här.Jag har seet det på några tidningar.Meen vet ricktigt inte hur man komer till affärerna.Så jag skulle bli tacksam för deet.Och din dotter e såå sööt=).Häsla henne0).Hoppas du får en bra daag =)

 88. Du skriver jättefint! De HelloKitty sakerna hade piggat upp vardagen så mycket!
  Hoppas du får en trevlig söndag för nu är det väl Söndag i Thailand!

 89. Fjeldhammer says:

  Jeg vil bare si tusen takk for mye fin lesing i bloggen din. jeg leser den
  hver eneste dag, men er ikke like flink til å skrive en kommentar.
  Ha en fortsatt fin påske!
  klem

 90. Fabmama says:

  Hej Anna-Stina! Ni ser ut att leva underbara dagar, härligt att se alla bilder. Varje gång jag loggar in i datorn så ser jag efter nya inlägg & bilder 🙂 Kallas det för bloggberoende? 🙂 Ja, jag är beroende av din underbara blogg !!! Massor med kramar till hela familjen. PS. Imorse var det -8,4 grader i Sthlm när jag steg upp och skulle till mitt extrajobb. Tänk vad glad jag skulle bli över en Hello Kitty överraskning :-)))

  ((((((((((((KRAM))))))))))))

 91. Sofia says:

  Åh vilka söta Hello Kitty-saker. Jag har blivit riktigt insnöad på rosa och söta grejer de senaste månaderna 🙂 Söta och praktiska prylar 🙂
  Hoppas ni har en underbar påskafton! Och inte som en annan som får lov att jobba hela påsken (trist, men helt okej 🙂 Många kramar från ett kallt och snöigt Sverige!

 92. ISABELLA says:

  Heej AnnaStina, jag skulle så gärna vilja vinna dessa fina Hello Kitty sakerna till min storebrors lilla flicka Vilda så att dem kan använda sakerna till samma som du gör. Han är en sån stolt och duktig förstabarnspappa till denna underbara lilla varelse, så det skulle vara så himla kul att få ge bort en sådan fin present.
  När jag blir stor ska jag också ha lägenhet i Thailand och ha det så mysigt som ni har det, haha. Man kan ju alltid drömma, eller hur?
  Ha det bra, kramkram /Bella

 93. Hanna says:

  Vilken trevlig sida du har! Jag läser den nästan varje dag med behållning, det är så skönt att drömma sig bort från den grå svenska vardagen och du skriver så bra. Min lilla flicka på 1,5 år skulle älska de fina Hello Kitty-sakerna.
  Hälsningar
  Hanna

 94. Eva says:

  Hej!

  Här är en till, eller snarare två som vill vara med och tävla. Har en liten tjej som blir sju månader på fredag. Vi är självklart HelloKitty- och rosafantaster!

  Glad påsk!
  önskar Eva & Estelle

 95. Louisa says:

  Hej! Jag hade inte tänkt att vara med i tävlingen. Ville bara säga att jag tycker att du textar väldigt fint på lappen. Önskar att jag kunde skriva så när det behövdes. Glad Påsk!

 96. Madeleine says:

  Glad Påsk kramar till er alla!

 97. Anna says:

  Åh vilka gulliga Hello Kitty-vinster du lottar ut! Vill självklart gärna vara med och ha chans att vinna dom söta sakerna du lottar ut, speciellt shoppingpåsen vore underbar att låta dottern på 2 år dra med sig till dagis när det behövs.
  Önskar er en glad påsk och tackar Johanna för godisen 😉

 98. Babs says:

  Oj vilka fina grejer!
  Jag vill vinna såklart.

  Tack på förhand!

  babbsanliljefors@msn.com

 99. Charlotte says:

  Vad söt du är som har egna tävlingar 🙂

 100. TUMADRE says:

  Jag skulle vilja ha Hello kitty-sakerna till min dotter 🙂

 101. TUMADRE says:

  *tihi* jag blev kommentar 100 i det här inlägget 😀

 102. Caroline says:

  önskar er en riktigt glad påsk! vilken mysig tävling med trevligt innehåll, skulle inte vara fel!

 103. Lejla says:

  Hej,

  till min dotter Emina som är lika gammal som Johanna önskar jag den söta presenten Kitty (Titty som min sötis säger), som är hennes favorit. Ha det så bra och tackar för en sååå positiv och uppigande blogg, Lejla & Emina

 104. Maja says:

  HELLO KITTY min favvvo den här boxen måste jag bara vinna. 😛

 105. Camilla Andersson says:

  Hej Annastina…
  Glad påsk på er där nere i värmen…Gud vad avis jag blir..här hemma har man snö o 5 minus. Min 4 åriga dotter har precis blivit helt tokig i HELLO KITTY så jag tror att hon hade blivit lycklig av att vinna denna 🙂

  Kramar Camilla & Alva

 106. Jenny Sv says:

  Hej AnnStina!

  Din blogg förgyller min vardag. Dina citater läser jag gärna. Dom uppmuntrar mig i vardagslivet. Livet som mamma till två tjejer är underbart. Den äldsta tjejen älskar Hello Kitty. Hon skulle bli jätte jätte glad om hon fick dessa i födelsedagspresent. Hon fyller 7 år till sommaren. Hon brukar kika på din blogg med mig och utropa “den vill jag ha” varje bild hon ser på Hello Kitty här på din blogg. 🙂 Tack för att du skriver blogg. Påskkram/ Jenny

 107. Linda Bunn says:

  Tack för en fantastisk blogg fylld av kärlek och energi!

  Påskhälsningar från ett Kalmar i vinterskrud!

  Kramar

  Linda & Ian

  Christoffer, Carolina, Cevin, Cameron, Caitlin & Angel Cieran

 108. Ahnna says:

  Så underbart att få följa dig alltid glad och så fina bilder. Glad påsk! /ahnna
  p.s Så underbar tävling

 109. Stina says:

  Åh jag vill vara med i tävlingen 😉

 110. Lina says:

  Glad påsk! Jätteroligt med tävling, självklart gör jag ett försök 🙂

 111. norelle says:

  Hej jag vill VERKLIGEN vara med!!

  JAG ÄR GALEN I HELLO KITTY!!!! snälla låt mig vinna!

 112. Liza says:

  Åh va fina saker, var ju tvungen att skriva ett inlägg! Tittar in här ibland och läser om er, du skriver alltid så glatt och positivt,och Johanna är bara för söt! Ha det bäst!

 113. Julia says:

  Hejsan! söta grejor! Jag har alltid tyckt att kitty saker är söta men har aldrig kommit till skott att köpa något, vore roligt att vinna =P
  GLAD PÅSK

 114. Ebba says:

  God morgon härliga människor! Ebba heter jag och är snart 9 månader gammal. Min mamma skriver för mig då det mest blir j#¤%&)? om jag själv ska knappa på tangentbordet. Jag skulle bli väldigt glad om jag vann dessa söta Hello Kitty prylar, de skulle passa mig och min mamma perfekt då vi är stora fan av Hello Kitty och ROSA. Dessutom skulle det vara så kul med sådant som inte finns här hemma i Svergie. Ha en underbar söndag där borta i värmenQ! Här hemma är det snö idag. Vi ska nog ut och åka pulka.

 115. Sanna N says:

  Härliga Hello Kitty och jag har en Thisla, som är en sprallig 4.åring full av liv o rörelse med Kitty som idol. Du Anna-stina har smak och flärd det gör våran dag guld värd. När du bloggar blir vi glada, Thisla tycker om att se din prinsessa och se alla hennes söta saker//hoppas på tur vi älskar Kitty m bravur//kram

 116. em says:

  ååh glad påsk på er där i värmen från ett snöigt (!) stockholm

 117. Aliz says:

  Glad Påsk =)

 118. Agnethe says:

  Åh, det var fine ting!

 119. Amanda says:

  Haha, va coolt me hello kitty, är gärna med i tävligen 😉

 120. emily says:

  Passar perfekt till min rosa älskande 3 åriga lillasyster 😀

  Jag, eller lillsyrran är med i tävlingen 🙂

 121. Linda says:

  Du är verkligen en positiv insperationskälla för mig! Tack!

  Glad Påsk!!

 122. Heidi says:

  Åh, jag älskar Hello Kitty! Vill gärna vinna 🙂
  Kramar!

 123. Viktoria says:

  Älskar och läsa din blogg. Du verkar vara en så genom god och positiv människa. Borde finnas fler som du, hoppas att din blogg kan inspirera folk. Att livet blir härligare om man är positiv och vänlig. Fast du är otroligt vänlig som på din semester ordnar tävlingar för att göra alla oss glada. Du är toppen!

 124. M i n d i says:

  Ohhhh… 🙂

  Jag vill självklart vara med i denna tävling
  då både jag och mina tjejer ÄLSKAR
  h e l l o k i t t y !

  Kramis
  M I N D I

  P.S
  Ha en fortsatt mysig påsk! D.S

 125. Stina says:

  Vill också vara med och tävla 🙂 har en kitty galen dotter på 5 år så priset hade varit mycket välkommet! 😉

 126. Emma says:

  Så söta! Jag vet en liten tjej som skulle dö för dem där 🙂

 127. Caroline says:

  så fantastisk inspirerende bloggen din er!

  når du sier at en kjole er så “carrie”, så har jeg begynt å tenke at denne tingen/kjolen/whatever er så “gizmolina”! :)))) når jeg er på shopping altså! 🙂
  og det er jo helst så ofte som mulig!!!
  klem!

 128. Loise says:

  ååå, vad jag skulle uppskatta att vinna denna tävling med urgulliga Hello Kitty – prylar! Och inte bara jag skulle ja tro, har nämligen en liten tjej i magen =) som säkerligen skulle uppskatta om dessa fina saker finns vid hennes sida när hon kommer ut till oss här i den stora vida världen!

  * Vi längtar efter dig bebis! *

  Ha nu en fortsatt trevlig vistelse i varma och soliga Thailand! Hälsningar // Loise och bebis i magen! =)

 129. Mari says:

  Åh! Hello Kitty till påsk! Kan inte bli bättre!

 130. leopardia says:

  Oj, vilken tillbakalängtan jag fick nu, när jag bläddrade lite i din blogg. Ja, tillbakalängtan till thailand alltså 🙂 så självklart vill jag vara med och tävla om hello kitty-grejer. Ljuvligt ju!
  Glad påsk på er!

 131. Smilla says:

  Klart man ska tävla! Ska nog spara kitet, har bebissug så det svider i hjärtat men det känns olustigt att köpa saker själv. Men något fint att påminna en om att min tid kommer är inte fel (“,)

 132. E says:

  Du har en sån himla härlig skrivstil! Tänkte alltid på det också när du hade Gizmo-butiken.

  Glad påsk förresten, lite såhär i efterhand 🙂

 133. gabriella says:

  åh, jag vill så gärna vinan dessa saker, jag läser din blogg varje varje dag.. och tycker du verkar ha ett fantastiskt liv! gabriella

 134. Micaela says:

  Nu har jag varit utan internet sen i torsdags så lyckan var total när jag kunde gå in här och läsa så många inlägg! Ni ser ut att ha det så bra! Sen att du tar dig tid att fixa tävlingar är ju riktigt beundransvärt! Sköt om er! Kram

 135. Anne Cecilie says:

  God påske søtis! På etterskudd! Nå er det noen dager jeg har vært inne på din blogg, men ble minnet på det av din søte Johanna, for hun ringte meg idag tidlig, koselig;-)Dessuten trengte jeg litt innspirasjon, og det får jeg jo av deg og din blogg.(Jeg har hjemme-eksamen nå)Håper dere har det bra alle sammen, vi gleder oss til dere kommer hjem. Vi har forresten kjøpt hus i Rygge!!!Vi flytter til høsten. Hils dine kjære!Puss, puss.Ps, kan du sms adr din igjen til meg, jeg har klart å slette alle mine sms på telefonen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *