En guidad tur i Phuket Town.


Jag, Johanna och Gustav inne i Alfredos interiörbutik "Casa Pagoda" i Phuket Town. En cool sak i hans butik är att den del där växterna står vid sidan av mig har öppet tak så om det regnar så regnar det in 🙂

Phuket kl.22.50, onsdag kväll, +29 grader ute.

Den 2:a april var jag & Johanna tillsammans med Lene & Co i Phuket Town. Vi blev "guidade runt" av Alfredo och om en liten stund, då jag har packat klart Bangkok väskan, ska jag berätta om de "smultronställen" som han visade oss.

Alfredo är föresten en vän av Lene & Co och han bor här i Phuket. Han driver en interiörbutik som heter "Casa Pagoda" och han jobbar som interiörkonsulent + "högra hand" till mannen som äger restaurang gruppen med de kända ställena Baan Rim Pa, Joe´s Downstairs, Joe´s South, Da Maurizio och nya Hung Fat´s. Han umgås med Madonna, han kände Princess Diana och han är helt enkelt en kul kille som jag är glad över att jag fått lära känna.

Berättar mer sen för nu ska här packas! 🙂

P.S Lene & Co – när jag skriver det här har ni landat hemma i Stockholm och jag hoppas att resan har gått riktigt bra. Vi saknar er massor här nere i värmen och vi är så glada över att vi har lärt känna er!

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “En guidad tur i Phuket Town.”

 1. Vad mysigt det såg ut 🙂

 2. Madeleine Gbg says:

  Hej!

  Är nyss hemkommen idag från våra 4 veckor i Thailand. Snyft! Längtar så otroligt mycket tillbaka! Vi spenderade våra sista 4 dagar i Bangkok och åkte därifrån sent igår kväll/natt. Shoppingen är helt fantastisk! Har massor av tips!

  Hoppas ni får en bra resa(jag har dock ingen koll på när ni reser..?!/Madeleine

 3. AnnaStina says:

  Jennie-

  Tack snälla. 🙂

  Madeleine Gbg-

  Är ni redan tillbaka? Tiden flyger! Det var så synd att ingen av oss hade fungerade internet då ni var här för det hade varit SÅ kul att ses.. Jag blir super GLAD om du kan mejla mig shoppingtips! 🙂 Vi reser imorgon, torsdag, fm och blir till måndag. Jag hoppas att er resa var allt ni drömt om och jag förstår att du längtar tillbaka! Själv vill jag inte ens tänka på att vi ska hem om ca 2 månader.. Kram! 🙂

 4. Vilken fin klänning du har på dig! 🙂

 5. Nina says:

  Shit va brun du är, så snyggt!

 6. sandra says:

  Roligt !! Vi hade faktiskt oxå äran att få lära känna denna Alfredo när vi var i Phuket nu.

  Trevlig människa !

  Hoppas att du får det trevlit i bangkok. Var där förra måndagen innan vi åkte tillbaka till sverige.

  Sandra

 7. Madeleine Gbg says:

  Yes, har mailat lite tips! Ha det så bra! kram

 8. Karolina N says:

  Ha nu en trevlig "buisness trip"! Packa ner mig i väskan också, jag är sååå sugen på att öppna eget nån gång när barnen blivit lite äldre… Kram!

 9. Emma says:

  Åh jag vill också vara i värmen här i sverige är det bara kallt, coolt det där med öppet tak saken :O

 10. Lene & Christofer says:

  Hej alla tre! Nu har vi kommit hem, sovit första natten, och är väl fortfarande lite jet-lagged. TACK för alla trevliga dagar och kvällar vi spenderade tillsammans under en fantastisk månad i Phuket – vi hade så kul!!! Ni är verkligen en underbar familj, och vi har haft tur att lära känna er – och nu är vi Thailandsgrannar i Chalong. Vi ser ju JIG förhoppningsvis redan om en vecka, men längtar extra mycket tills i sommar då vi förhoppningsvis kan träffas antingen här i Sverige eller i Oslo! Då får Christofer och JIG fortsätta sin dansuppvisning …;-) Ha riktig sköna och lyckosamma dagar i Bangkok, och så ringer vi snart!

  Lene, Christofer, Gustav & Mathilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *