En guidad tur i vårt hem.

Allmänt

168397-948
Bilden är från förra sommaren då vi inte hade plats för fönstren utan faktiskt såg ut, kunde öppna fönster och fick in solstrålar. I år är fotöljerna vita och puffarna i vit/rosa tyg som jag matchat med kuddar i samma tyg i soffan. Det är KUL att kunna byta kläder på möblerna genom att ha lösa trekk.

Ni är många som önskat att se fler bilder från vårt hem och som önskat att få veta mer om hur vi bor? Så här kommer lite fakta :

Vi flyttade till den här lägenheten i början av 2006. Läget var perfekt för mig som då hade min butik lite längre bort i samma gata.  (jag ser butiken från balkongen) Vi tänkte att det blir utmärkt att bo så nära när Johanna skulle komma in i vårt liv för då skulle jag kunna "springa bort" dit när hon sov osv. Sen älskar vi läget för att det är mitt i stan och nära till precis ALLT.! Det gör det väldigt bekvämt att bo här för en "city girl" som mig. 🙂

Lägenheten har vi köpt och den är på ca 170 kvadrat vilket gör att sessan har härliga ytor att krypa runt på 🙂

När man kommer in i lägenheten så är det en rymlig hall, och rakt fram är vårt kontor (som alltid är ett kaos..). Sen har vi vårt stora härliga vardagsrum. Sen är köket hjärtat i lägenheten och jag älskar att det har en öppenspis för det är såå mysigt att elda där då man sitter och äter middag på hösten / vintern 🙂

Från köket går man direkt in i prinsessans rosa rum och sen är det en "gång" bort till vårt sovrum vilket är perfekt för då blir det lite "för sig själv". Jag och sessan har ett eget badrum med badkar och sen har vi en toalett där vi även har tvättmaskin. Sen har JIG sitt alldelens egna bad med dusch längst in i sovrummet så där kan han mysa i lugn och ro :-).

Vi har vitt, vitt, vitt överallt och ni kan ju gissa vilken färg de flesta detaljer är..?… Just det ja, ROSA! 🙂 Men! kontoret är mer "american style" (R.O.O.M. stil) med blått & vitt och kuddar med amerikanska flagg på osv.. Jag är väldigt svag för den stilen ! 🙂 Det är väldigt "Lexington"…!

Jag lovar att fota och lägga ut fler bilder från lägenheten så fort som jag fått tid att städa till här så jag vågar visa 😉

Ska också lägga ut mina bästa interiör tips en dag…!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “En guidad tur i vårt hem.”

 1. Anna Cecilia says:

  Ni har verkligen superfint, precis min stil med vitt, vitt & så vitt 🙂 Vore jättekul och se fler bilder, så jag väntar med spänning. Älskar förövrigt din blogg och din lilla dotter är bedårande söt!!! Ha en underbar dag! Kram, Anna

 2. Linda says:

  Vilket underbart hem ni har!
  Önskar er en fin dag! Kram

 3. Stina says:

  Vad härligt med en stor lägenhet! Jag gillar din inredningstil (det jag har sett av den). Är själv också väldigt förtjust i “Lexingtonstilen”. Superfint!

 4. Lisa says:

  Åh! Jag älskar din vackra Tolomeo lampa från Artemide. Jag tycker den är helt fantastiskt fin…

 5. Viktoria says:

  Åh jag bara väntar på att få se resten av lägenheten 😉 Ha en bra dag!!

 6. AnnaStina says:

  Anna Cecilia-
  Tack så jätte mycket för dina fina ord! 🙂 Blev glad här nu! 🙂 Jag ska lägga ut fler bilder från lägenheten så fort jag fått tid att städa 😉 Önskar dig en jätte mysig kväll. Kram! 🙂
  Linda-
  Tack så jätte mycket! Jag trivs väldigt bra här! 🙂
  Stina-
  Ja, det är fantastiskt skönt med stora ytor 🙂 Och visst är Lexington stilen FIN!?! Jag bara älskar den.! Det är så fräscht och snyggt! 🙂 Kram! 🙂
  Lisa-
  Jag håller med dig, lampan är lovely! 🙂
  Viktoria-
  Så fort jag fått tid att städa så ska du få se… 😉 Kram 🙂

 7. Kattis says:

  Lääängtar efter fler bilder!

 8. Mjuk says:

  Älskar din stil, den är väldigt inspirerande och gemytlig ;-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *