EN HAPPY VIDEOHÄLSNING.

10606407_10152575997610796_5034678603662138979_n

Dagens lunch.

Jag kom nyss hem från en lång härlig lunch på B&M tillsammans med finaste Emma och det var SÅ mysigt att få uppdatera oss på allt som hänt sen sist och fira att vi har ett nytt fräscht år framför oss med lite bubbles och äta riktigt god mat. Men bara sallad kändes lite väl nyttigt så vi kryddade den med lite pommes 😉 Och sen, på väg hem, så försökte vi få till en klassisk wefie:

1723005_10152576172375796_9195521018281998357_n

Lite små tokig bild men okej… 

Och då jag kom hem, efter att ha varit upp till skolan med Johannas plastolina saker som hon skulle ha med sig på en playdate idag så kom jag plöstligt på att jag skulle spela in en lite videohälsning till er och glömde heeeelt bort det t.o.t.a.l.a. upp-packningsKAOS som råder bakom mig så ja, detta är verkligen en video tagen från verkligheten 😉

 

Varning för kaos. (ska ta och fota en “efter” bild senare så att ni inte tror att det ser ut så här om några timmar).

Nej, bäst jag tar tag i allt här nu så att jag kan njuta kvällen senare!

Happy fredagsmys sweeties! 🙂

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “EN HAPPY VIDEOHÄLSNING.”

 1. Mussi says:

  God helg,kjære deg!
  Hyggelig med video 🙂 Man ser så tydelig hvor tvers igjennom god person du er <3 ( håper ikke du er et sånt JA menneske som bare tenker på andre .. Og aldri på deg selv)
  Vippene dine ser smashing ut.

  Klem fra trofast leser i flere år

  • gizmolina says:

   Åh så snäll du är Mussi… jag blir helt rörd av alla fina ord och så glad jag blir över att du följt mig i flera år. Tusen 1000 miljoner tack!!! 🙂 Nu gjorde du min morgon här! Och ja, jag har nog en tendens att tänka mer på andra än mig själv ja…

   Önskar dig den bästa söndagen! Stor klem!

 2. Lotta says:

  Mer live!! Underbart!! 🙂

  • gizmolina says:

   Så kul att du gillar det Lotta! Tusen tack! 🙂 Jag ska absolut posta fler vidoeinlägg framöver! (du peppade mig precis till det).

   Happy söndag! Kram!

 3. Barbro says:

  Såååå koselig med videoblogg, og du virker som en helt fantastisk person :)Helt sikker på at de som har deg rundt seg, er utrolig heldige <3
  Lag gjerne flere videoblogger, og vippene dine er helt fantastiske 🙂
  Jeg har fulgt deg i flere år, og sprer det glade budskap rundt omkring med bloggen din 🙂

  Ha en koselig helg, og nyt dagene med den lille vakre familien din <3

  Klem fra meg og vår lille Lise som allerede er blitt 2 1/2 år <3

  Ps: Herlig å se at det er litt rotete i bakgrunnen, og at det ikke alltid er perfekt rundt en – akkurat som hos alle oss andre 😉 Du og komikerfrue er unike og herlige 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoooooner TACK för helt fantastisk feedback Barbro! Du anar inte hur glad jag blev nu! 🙂 och smickrad av alla fina ord…! Och så kul att du nämner Marna (Komikerfrue), hon är bara en rakt igenom härlig tjej och vi var på en hel del event sammen i 2014.

   P.S ang. rotet: jag kan själv bli lite trött på alla perfekta hem som visas upp, för så ser ju sällan verkligheten ut… i alla fall inte om man lever med barn.. 😉

   Önskar dig och din lilla Lise en härlig söndag fylld av lyckliga stunder! Stor klem! 🙂

 4. Emma says:

  Åh vad din lunch såg god ut 🙂

 5. Mikaela says:

  Jätteroligt när du kör lite videoinlägg då och då 🙂 Jag vill också passa på att önska dig en fin helg. Och samtidigt tacka för en inspirerande och fin blogg. Jag får alltid en härlig känsla när jag kikar in här hos dig. Tack för det 🙂 Kram

  • gizmolina says:

   Tusen miljooooner tack för helt fantastisk feedback Mikaela! 🙂 Åh så glad jag blev nu!!! Att höra att jag sprider en härlig känsla gör mig lycklig ! TACK! Och så kul att du gillar mina videoinlägg!

   Önskar dig en underbar söndag fylld av feelgood! Kram!

 6. Anna says:

  Du är så söt, hjärtlig och så sprudlande vacker! Du glittrar mitt liv. Bästa!!:) puss❤️

  • gizmolina says:

   Men åh så snäll du är Anna! Tusen 1000 miljoner TACK för fantastiska ord! 🙂 Att höra att jag glittrar ditt liv… jag blir helt rörd…! och lycklig…!

   Önskar dig den allra bästa söndagen! Stor kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *