En “happy weekend” tävling!

Här ser ni mig i vinsten: klänning /kjole & halsband.  Jag har en likadan klänning både i vitt & rosa och jag har "bott" i dem i sommar så ni har sett många bilder på mig i mina.. Johanna var lite trött då mama fotade.. 😉

Igår fick jag plötsligt lust att arrangera en tävling för att "fira" att ni är så många läsare som är tillbaka från semester + att jag är tillbaka på 5:e platsen på bloggtoppen. Så –  varsågoda mina kära läsare: här kommer tävlingen.

Den fina vita klänningen är lika fab en dag på beachen med bikini under som en dag i city med jeans och kofta till. Och eftersom den är "one size" så passar den alla (och denna style är dessutom perfekt då man är gravid). Vinsterna har jag shoppat med mig hem från Phuket och de har legat och väntat på rätt tillfäle… som är NU 🙂

Vill du vinna? Skriv då en kommentar i detta inlägg!

♥ Happy Weekend  & Lycka Till !  ♥

P.S tävlingen pågår t.o.m. måndag.

Kategori: Allmänt | 170 Comments

170 responses to “En “happy weekend” tävling!”

 1. Den där underbara klänningen vill jag vinna. Jag planerar en utlandsresa och då skulle den vara perfekt. Dessvärre är det trist väder här just nu så den funkar inte riktigt att ha här hemma.

  Tack för en fin blogg, har följt er sen i april (ungefär) och tycker du skriver så intressant.

  info@annakarlsson.se

 2. Sofie says:

  Fantastiskt fin kombination! Vill gärna vara med i tävlingen. Läser om dig, din söta dotter och ert vackra hem dagligen. Tack för att du delar med dig!

 3. Ulrica Folkesson says:

  Är dålig på att hitta på snitsiga slogans osv… Är en helt vanlig tjej som gillar att läsa din blogg och fantiserar om att få vinna något fint, det vore vardagslyx för en trebarnsmamma på vischan! Kram, Ulrica

 4. Mimmi says:

  Jag håller din blogg så kär. Den är den första jag "loggar" in på när jag har varit borta. Men det är inte hela sanningen. När vi är på husvagnssemester och har tillgång till internet vill jag först se hur Annastina och Johanna har haft det.

  Nu ska jag börja undervisa igen. Sommaren är slut, men det finns ett hopp. Jag ska åka till Turkiet på höstlovet i oktober. Därför vill jag vara med i tävlingen. Då får jag användning för denna fina klänning. Det känns som om man inte har fått njuta av klänning i sommar. Värmen kom aldrig riktigt! Kram!

 5. Emelie says:

  Wow! Har sökt ett jobb som barnklubbsledare för Langley Travel i Västindien och denna klänning vore ju helt underbar att ha på stranden där i värmen:)

  Jag är definitivt med och tävlar!

  Ha en fortsatt mysig girlie-kväll! Kramar

 6. Emelie says:

  Wow! Har sökt ett jobb som barnklubbsledare för Langley Travel i Västindien som jag hoppas att jag kommer att få (anställningsintervju 28/8:)) och denna klänning vore ju helt underbar att ha på stranden där i värmen:)

  Jag är definitivt med och tävlar!

  Ha en fortsatt mysig girlie-kväll! Kramar

 7. grombaben says:

  Åh, den var fin! Vil gjerne være med og konkurrere om den fine kjolen! 🙂 Ha en fin-fin lørdag!

 8. malin says:

  ska klippa&slinga mig på nytt nästa måndag, vore kul med en ny klänning till en ny stil!

 9. Annika says:

  Åh så fint!! Dem vill jag jättegärna vinna!! Hoppas på tur. Må så gott nu tillsammans med din fina familj!

  /Annika.

 10. Susanne says:

  Den där klänningen vill jag vinna nu när jag snart är klar med min CHOP-kur (lymfom) och ser ut som hej kom och hjälp men ingen hjälp kom, skallig blek & ful! MEN FRISK! 🙂 Jag kan tycka att den skulle sitta fint på mig till våren och sommaren-09 ihop med mitt korta blonderade hår, nåja så kort är det nog inte då.. men iaf kort mot vad jag var van vid innan.

  ephiny@hotmail.com

 11. Michaela says:

  Åh vad jag önskar att jag fick vinna den klänningen… Har funnits så få vita klänningar denna säsong trots att det är sommar, men än är den ju inte över. Det skulle verkligen göra min dag 🙂 Kram!

 12. Anna says:

  Åhh my god! Det där var helt sjukt fint 😀 Jag älskar halsbandet. Och tillsammans med klänningen blev det ju bara ännu bättre 😀 Jag brukar aldrig vinna något så jag brukar skippa dom fleasta tävlingar nu för tiden. Men denna gången var ju tvungen att delta! Jag blev kär helt enkelt 😀 Ha en underbar lördagkväll! Kram

 13. Eva says:

  Det vore super kul att vinna den söta klänningen, väntar så på vår andra son som ska födas vilken timma som helst så en liten uppmuntran vore jätte skoj, man känner sig liiite stor och tung så här i slutet.

  Må så gott Eva,Luleå/Stockholm.

 14. Sofia S says:

  ÅH! Vilken underbar tävling! Så klart jag vill vara med! Den där kombinationen skulle sitta så fint på en fest jag ska på om ett par veckor.. Och är vädret lite sämre slänger jag bara på mig ett par jeans eller ett par tights under! Perfekt! 🙂

  Så nu är det bara att hålla tummarna.. 😉

  Önskar er en FAB helg, mys av er girl-time! 🙂

  KRAMAR!

 15. Sofie says:

  Självklart vill jag vinna denna snygga och helt underbara klänning!!

  Den skulle passa perfekt på mig när jag ska på kräftskiva hos min bror och hans familj nästa helg (16 aug)

  Ha en underbar helg!!

  KRAMIZ & tack för en FAB blogg*

 16. Jag är med i tävlingen och vill hemskt gärna vinna!

 17. sandra says:

  Stilrent och snyggt !! Verkligen en somrig outfit den vill jag gärna vinna.

 18. M i n d i says:

  Åh….

  I förrgår fyllde min kära sambo 40 år och i november är det min tur att kliva över till samma ålder. Och jag ska erkänna att det är med mycket blandade känslor jag gör det men vad är alternativet??? 😉

  I alla fall så ska vi fira våra födelsedagar med en resa till vackra GREKLAND och THOASOS i slutet utav september.

  Och jag ser fraför mig hur jag sitter i denna ljuvligt vackra klänning med en greklands-solbränna på min kropp på en mysig restaurang nere på stranden och äter grekisk sallad, tsatsiki, moussaka och dricker ett glas rött vin och njuter utav livet och det vare sig jag är 39 år eller 40 år gammal!!!

  Kram kram

  M I N D I pindi

 19. Sara says:

  Oj, vilket fint pris! Jag är gärna med och tävlar. Tack för en fin blogg!

 20. jessica n says:

  nybliven tvåbarnsmamma som verkligen behöver lite uppmuntran för att orka alla vakna nätter lite lättare, sen att jag letat förgäves efter en vit klänning är en annan historia=)

  Tittar till din blogg minst en gång om dagen och min stora tös på 1,5 år älskar att se bilder på Johanna

 21. Micaela says:

  Du är så härlig som fixar tävlingar åt oss när det egentligen är vi som ska tacka dig! Måste erkänna att samlingen klänningar är oförskämt liten i min garderob. Kanske borde ta mig en tur till Thailand för du verkar ju ha fått med dig oerhört mycket fint därifrån! 🙂

  Ha en fin kväll med din lilla prinsessa. Jag ska krypa upp i soffan med min goding:)

  Kramar

 22. Emelie says:

  Har en lignende kjole, men i blomstermønster, og jeg har også virkelig levd i den i sommer. Så en i samme modell, men i hvitt, hadde vært helt perfekt! Dessuten så stoffet behagelig ut!

  Ellers tusen takk for en veldig fin blogg 🙂

 23. Elisabeth says:

  En kjempefin kjole, som er veldig anvendlig! Skulle gjerne vunnet den! Jeg leser bloggen din flere ganger om dagen, og må si at jeg håper du fortsetter med dette i lang,lang tid! Ha en stråelende helg!

 24. Emma says:

  Vilken underbart fin klänning! Vore superkul att vinna den! 🙂

 25. Elisabeth says:

  En kjempefin kjole, som er veldig anvendlig! Skulle gjerne vunnet den! Jeg leser bloggen din flere ganger om dagen, og må si at jeg håper du fortsetter med dette i lang,lang tid! Ha en stråelende helg!(beklager, glemte mail)

 26. anna says:

  För det första Gizmolina, du är FAB.

  Jag skulle bli så glad att vinna denna klänning. Att byta min arbetsmundering som sjuksköterska hela dagarna, till sexig babe kvällstid till min blivande man (nästa sommar). Du är petit som jag i kroppen. Go Girl… Du rockar….

  Kram Anna

 27. Line Jeanette says:

  Hei på deg.Blogger ikke selv men en ivrig leser og må si din blogg har truffet mitt hjerte!!Blitt nesten avhengig.Som småbarnsmor selv synes jeg det er så fint at du skriver litt om alt.Mote,interiør,barneklær og hverdagsliv.Kjempespennende og følge deg og din lille rosas hverdag.Selv har jeg 2 blå på 8 og 6 og til slutt kom min lille rosa som er 3.Ønsker meg VEELDIG den hvite kjplen….en liten forlengelse på sommeren.Uansett du og bloggen din er fantastisk!!

 28. Line Jeanette says:

  Hei på deg.Blogger ikke selv men en ivrig leser og må si din blogg har truffet mitt hjerte!!Blitt nesten avhengig.Som småbarnsmor selv synes jeg det er så fint at du skriver litt om alt.Mote,interiør,barneklær og hverdagsliv.Kjempespennende og følge deg og din lille rosas hverdag.Selv har jeg 2 blå på 8 og 6 og til slutt kom min lille rosa som er 3.Ønsker meg VEELDIG den hvite kjplen….en liten forlengelse på sommeren.Uansett du og bloggen din er fantastisk!!

 29. sara says:

  Vilken fin klänning och vilket underbart halsband. Det är fantastiskt att du läger ner så mycket tid på dina läsare!

  Jag skulle jättegjärna vilja vinna dem!

  Ha en bra dag!

 30. Linda says:

  Supersnygg klänning!

 31. Jenny says:

  Jättesnygg klänning och tjusigt halsband. Jag vill gärna vara med och vinna. Kram Jenny

 32. Ahnna says:

  JAg är gärna med i tävlingen/Ahnna

 33. Linda says:

  Jag har läst din blogg dagligen ett bra tag nu. du är så inspirerande och det är så roligt att läsa din blogg. en riktigt fin klänning är det dessutom, skulle bli HAPPY om jag vann den 🙂

 34. Sandra says:

  Fin klänning 🙂

 35. Anonymous says:

  Gud som jag skulle vilja ha både halsbandet och klänningen. Jag dreglar. Hoppas man vinner! Du och Josefine har de bästa bloggarna 🙂 Och din Johanna är så söt tsm med Josefines Elian 🙂

  Kram på er!

 36. angelica says:

  Gud som jag skulle vilja ha både halsbandet och klänningen. Jag dreglar. Hoppas man vinner! Du och Josefine har de bästa bloggarna 🙂 Och din Johanna är så söt tsm med Josefines Elian 🙂

  Kram på er!

 37. tess says:

  skulle jättegärna vilja vinna den fina klänningen, behöver lite uppmuntran mitt uppe i vår ivf karusell. Kanske få en nytändning med mannen min , det är sannerligen inte lätt att hålla igång lågan när man proppar sig full med hormoner. Det vore iaf ett uppmuntrande " bidrag" kramkram

 38. Nina says:

  Som nybliven mamma till min andra prins, med komplikationer efter forlossningen, sa 'missade' jag arets sommarsasong och har inte en enda klanning. Om tva veckor aker vi pa semester till Spanien och da skulle det vara harligt att ha den har klanningen pa mig! Den doljer dessutom de sista graviditetskilona som ar kvar 😉

 39. Frieda says:

  Hej!

  Jag skulle så gärna vilja vinna! Jag väntar mitt första barn och har bf 14:e aug. Nu börjar jag verkligen känna mig trött på de få plagg som fortfarande passar…Det skulle vara så roligt att få känna sig lite fin när man kommer hem från bb. Tack för en bra blogg! Kramar

 40. Hej!

  Åh så fin!!

  Den vill jag gärna vara med och taävla om 🙂

  Kram!

 41. Sen dess jag började läsa din blogg så har jag varje dag drömt om dina outfits. Du har så otroligt bra smak och du kan verkligen matcha till med allt. Varje gång jag springer runt och shoppar i affärer så funderar jag på att undrar om Anna-Stina skulle ha köpt denna och denna…helt galet ja…men det känns som att du har lärt mig att hitta min stil och min stil är numera precis din stil och därför vill jag så gärna vinna denna helt underbara klänning och halsbandet a la Anna-Stina.

  KRAM!

 42. anna says:

  Roligt med en tävling 🙂 Man blir alltid så glad av att läsa din blogg. Min sambo har en gång sagt att om vi får en flicka nångång så ska hon heta Johanna… för han heter Johan och jag heter Anna 🙂

 43. Alexandra says:

  Tar chansen och lägger en kommentar hos dig..brukar dock inte ha turen att vara den som vinner..men som man brukar säga..försöker man inte så kan man inte lyckas!:)Jag tycker att du är toppen Anna-Stina..fastnade här efter mitt första besök hos dig..på något konstigt sätt så känns det som att man har lärt känna dig och söta Johanna..haha är alltid lika nyfiken och se vad ni har för er:) Jag har inte barn än..men blir väödigt sugen när jag ser dig och Johanna!Vad det nu har med klänningen och göra..så hur som helst så ÄLSKAR jag din stil och klänningen är FAB!!Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördags kväll!!

  Kram!!

 44. Lova says:

  Hej kära du ! Vad roligt att du blev glad av att jag kom fram och sa hej i tax-free butiken på ARN L men det var en omöjlighet att missa er , 2 stjärnor som spred sin ljusa varma glans , (Gucci parfymen var ett bra val – den har jag själv) och du står för så mycket som behövs mer av i vårt liv – omtanke – empati – värme och såklart kärlek och SHOPPING ! Nu har jag precis kommit hem från 3 veckors semester med man och 5 barn,jobbade första dagen i torsdags och här i Stockholm har det spöregnat en hel vecka tror jag.Men snart åker jag och min man (vi träffades hösten 2003 och gifte oss sommaren 2005 (vi har ett barn tillsammans de andra kommer från min tidigare relation) till Nice för att fira bröllopsdag den 20 augusti – 3 år = läderbröllop och min man hoppas nog att jag skall överraska honom med något sexigt läderlatex plagg L men jag hoppas såklart på att vinna din fina vita klänning.48 timmar i Nice utan barn är precis vad kärleken behöver just nu.Tack för att du är du och jag hoppas att vårt första möte inte var det sista ! Många många kramar söta härliga Du !

 45. y says:

  Åh det här får jag bara inte missa. Så snyggt!

 46. susanna says:

  Kära Annastina – äntligen kommer jag mig för att skriva till dig!

  Det låter måhända som en klyscha, men din blogg gör mig på bättre humör under dagar då allt känns grått i mitt eget hörn av världen. När jag läser om dig, ditt liv och lilla ljuvliga Johanna och hur fint ni har det så känner jag att det finns hopp till rosa fluff och kärlek även för mig.

  Jag önskar dig en underbar helg och keep up the good work, snygging!

 47. Anna says:

  2 underbara barn inom loppet av 1år och 4 månader gör att både min kropp och min garderob bara SKRIKER efter denna underbara klänning!

 48. Att bli lika vacker som dig i klänningen och halsbandet är svårslaget då du är vacker som en nyponros.

  Men ett försök kan man ju alltid.

  Ha det finast mvh Mamma Jessica

 49. Jenny says:

  Jättefint 🙂 Jag skulle gärna vinna detta 🙂 Hoppas ni får en underbar kväll! Kram

 50. smile says:

  Jag håller tummarna och tackar för fin blogg!

 51. Lissan says:

  Superfin! Har inte vunnit en enda tävling hitills, men jag ger inte upp…ännu ; )

 52. leopardia says:

  ja, jag vill gärna vinna. insåg nu att jag inte äger något förutom t-shirts i vitt och det känns ju lite osomrigt att inte ha en vit klänning…

  ha det fint! 🙂

 53. Kristin says:

  Åhh vad fint, jag vill vara med och tävla. Är mammaledig med min lilla dotter och en sån här vinst skulle vara en perfekt "mammalyx"-present!

 54. Kristin says:

  Åhh vad fint, jag vill vara med och tävla. Är mammaledig med min lilla dotter och en sån här vinst skulle vara en perfekt "mammalyx"-present!

 55. Annab says:

  Klart jag vill vinna! Skulle passa bra nu när gravidmagen fortfarande är kvar och inte mycket annat passar….

 56. Katarina says:

  Första gången som jag skriver i din blogg. Du sprudlar verkligen energi och piggar upp min vardag med din blogg.

  Klänningen och halsbandet är så fint. Vill gärna vara med och tävla

 57. Charlotte says:

  Hej bästa bloggerskan (med smicker kommer man långt)! 🙂 Jag skulle sååå gärna vilja vinna den här vinsten, inte bara för att det var så sjukt snygga saker utan också för att jag skulle må så BRA av att vinna något efter en tuff vår! Känner att hösten är tid för nystart: har köpt dagbok (visst mår man bättre av att skriva ned sina känslor), målar om hemma, unnar mig härliga magasin och tar vara på VARJE dag (I learned from the best – you). Håller alla tummar jag har och hoppas att jag har lyckan med mig!

 58. Charlotte says:

  PS. Min käre sambo undrade just om även du gick att vinna (visade honom bilden på den ev. vinsten)! Han tyckte du var en riktig pingla och att du var ännu finare än klänningen 😉

 59. Titti says:

  Vilken fin! Den vill jag vinna och hoppas att den kommer i brevlådan lagom till våran semester! Ha en skön lördagskväll!

 60. Lejla says:

  Hej

  jag skulle gärna vilja ha den eftersom jag och min bebis som är snart 2 år åker till Thailand och vill ha så lätta kläder som möjligt. Skickar dig en bild på oss från din favorit strand i din favorit kläning!!!

 61. Erika says:

  Vill först berätta att din blogg är THE BEST! En titt på din sida förgyller dagen! Vad skulle jag ta mig till alla dina tips, peppande inlägg m.m?!

  Nu till själva saken om varför just JAG vill så hemsk hemsk gärna vill ha denna klänning.

  Min fästman och jag har vart ifrån varandra hela sommaren då han vart på jobb i Norge. Det har vart jäkligt tufft att varit hemma med två små barn, och samtidigt försöka njuta av den bästa årstiden på året. Men som plåster på såren har min älskade fästman fixat med en välbehövlig resa nu på förhösten, och vad vore då inte mer passande än denna klänning! Så snälla snälla AnnaStina skicka klänningn till mig! Och gör mig lycklig. Har vart förtjust i denna klänning sen jag såg den på dig i Thailand. Kram på dig!

 62. Sunshine says:

  Hej på er!

  Det är alltid lika mysigt att kika in hos er och se hur fint ni har det! Er mor-dotter-relation är hur gullig som helst!

  Klänningen tillsammans med ett par sköna jeans skulle passa mig superbra nu när jag ska börja jobba igen efter att ha varit hemma med mina lilla prinsessa i drygt ett år.

  Tack för en underbar blogg!

 63. Malin.E says:

  Mmmmm…den skulle inte sitta helt fel att vinna 🙂

 64. Karoline says:

  Vad fin, den vill jag gärna vinna!

  Den skulle sitta som lim på på mig i två veckor på mallis!

  Kram och tack för en bra blogg!

  /Karoline med globen

 65. lena says:

  Åh så fin!!!

  Såklart att jag vill vinna den!

  kram!

 66. Evelina says:

  Jag skulle verkligen uppskatta en så vacker vinst! Garderoben ekar tom och efter en viktminskning är det mesta för stort… Sen tillhör jag inte skaran som är tillbaka efter semestern. Jag tilhör skaran som jobbar heeeela sommaren utan avbrott och efter förra veckans mardröm med dubbla pass kan jag behöva lite uppmuntran 🙂

  Tack för en superbra blogg!

  Klem till dig och Johanna från en annan "Norgesessa"

 67. Sofia i Luleå says:

  Vilken förtjusande söt blogg du har Anna-Stina! Är och inne för första gången ikväll. Min lilla har somnat och lugnet har lagt sig – ja du vet! Naturligtvis vill jag vara med i din tävling, vilket trevligt inslag i bloggen.

  Ha det så gott å jag lovar att återkomma inom kort!

  Kram, kram från Sofia i Luleå =)

 68. c says:

  du har så fine konkurranser!!! 🙂

  og kjolen var helt gizmo og helt meg!!! 😉

 69. Elin says:

  En perfekt klänning till min växande mage!

  Ha det underbart! =)

 70. Anna says:

  Har precis bokat en resa till Thailand i april med man, son 5 år och dotter 3 år! Jag vill jättegärna vara med och tävla även om jag själv nästa sommar förhoppningsvis kommer att ha lika fina klänningar som du! Tack för en jättemysig blogg!

  Kram Anna

 71. Sofia says:

  Då jag snart fyller 25, så har min man avslöjat att han har bokat resa till solen och värmen (dock inte sagt vart, hehe) då skulle ju denna passa perfekt 🙂

 72. Liza says:

  Åh vilka fina vinster! Hade passat mig bra eftersom jag snart ska åka på bröllopsresa med min nyblivna man! Tack för supermysig blogg! Ha det fint!

 73. Elin says:

  🙂 jag har hängt med under hela sommaren och blir alltid lika glad över dina små lyckopiller till inlägg !

  var in på cubus idag och köpte en tshirt i liknande stil som din, mimmi pigg mot grå bakgrund. tänker ha min till jeans och skön kofta i höstmörkret och till kjol nu de sita sommardagarn!

  tack för fin blogg!

  //Elin

 74. Gabriella says:

  SNYGG! Skulle göra sig finfint på vår kommande utlandsresa med Storasyster, Storebror, Lillebror, Lillasyster och makens döttrar. En veckas solsemester (?) med sex barn – vi är troligtvis inte riktigt kloka. Men det hindrar ju inte att jag är snygg under tiden! 😉 Må gott.

 75. Ann says:

  Men å så fin! Vem vill inte vinna den undrar jag:) KRam till er!

 76. Gabriella says:

  SNYGG! Skulle göra sig finfint på vår kommande utlandsresa med Storasyster, Storebror, Lillebror, Lillasyster och makens döttrar. En veckas solsemester (?) med sex barn – vi är troligtvis inte riktigt kloka. Men det hindrar ju inte att jag är snygg under tiden! 😉 Må gott.

 77. Amanda says:

  Du är så tjusig! Självklart vill jag vara med och tävla 🙂

 78. Elin says:

  Hej Anna-Stina!

  Vilka härliga vinster!!

  Skulle verkligen vara snyggt till ett par jeans , helt i min stil.

  Fyller 25 år den 14 september och tänkte faktiskt fira min bemärkelsedag i Oslo.

  Min älskade pojkvän flyttar nämligen dit nu på måndag för att börja jobba.

  Brukar inte ha klänning på mig så ofta men när jag väl har det så blir min pojkvän totalt galen…hihi.. får höra att jag är sååååå vacker 58 ggr i kvarten typ ! 😉

  Så nu när vi inte kommer att ses förens om ungefär en månad så vill jag ju gärna se lite extra fin ut när jag är och hälsar på honom.

  Och vad vore väl bättre än att fira "halvsekels"-dagen i en sån här gudomligt snygg outfit?!

  Ha en fortsatt trevlig helg!

  Elin

 79. Anna says:

  Ännu en härlig tävling på din blogg… 🙂

  Skulle gärna vinna den fina klänningen och halsbandet eftersom den skulle få mig att känna mig FAB under lång tid framöver! Jag tror nämligen att jag äntligen lyckats bli gravid igen efter flera år av försök! (hemlis än så länge). Äntligen kan min prinsessa Ellen få bli storasyster.

  Ha en underbar helg och hoppas att din lilla prinsessa kryar på sig.

  Kram Anna

 80. JonnaT says:

  den skulle se bra ut på mig 🙂 hoppas den får en chans till det. Kram!

 81. Carolina says:

  Anna-Stina!:-)

  Du är en helt otrolig människa som ännu en gång ordnar en tävling, med något som Du shoppat och sen skänker själv. Du har verkligen ett hjärta utav guld.:-)

  Du är en inspirationskälla för mig och många andra på många plan.. Du kommer med så många goda råd både när det gäller inredning, shoppning, relationer, resor och mkt, mkt mer. Och alla Dina dagliga citat som kan peppa en den dagen då man verkligen behöver det!:-)

  Det var läääänge sen jag kommentera härinne.. Jag kikar in här dagligen som alltid, men inte orkat sitta vid datorn så långa stunder. Den mesta tiden har jag tillbringat i sängen eller på toaletten illamåendes..;-) För vi är ÄNTLIGEN gravida, kan inte tro att det är sant! (men det är det visst, vilken lycka!!)

  Och denna vackra klänning skulle sitta fint på min kropp som har en mage som just nu växer!:-)

  många kramar till en urtjusig Anna-Stina

  /Från en växande och överlycklig Carolina

 82. En sån vinst kan verkligen hålla sommaren vid liv.

  Kram,,

 83. Emma says:

  Jag vill vara med och tävla =) Förresten så är det första gången jag lämnar ett spår efter mig, har följt din blogg ett bra tag nu, och jag måste säga att jag bara älskar den, tittar in varje dag! Ha det så bra. Kram Emma

 84. Ulrica says:

  Hittade din blogg för en tid sedan, ganska längesen egentligen. Hittade till Josefines blogg "Prinsessan" först å därigenom till dej =) Vilket jag är glad för. Läser dagligen, ibland flera ggr om dagen. Man blir så inspirerad och dina "dagens ord" har hjälpt mig många gånger när det känts lite extra motigt =)

  Såg nu att du skulle ha en tävling och jag är inte sen med att haka på =) Älskar denna klänning!

  Nu är det natten i Sverige, ska krypa ner med min sambo som är hemma första natten på länge =) Så skönt!

  All lycka till er! Pussa lite extra på lilltösen oxå ;-p

  Ha de kanoners!

  Kramar Ulrica

 85. Erica says:

  Jag gör ett försök på denna tävlingen också, och hoppas på att bli den lyckliga vinnaren!

  Fortsatt trevlig lördag!

 86. Annie says:

  HEJ!

  Jag vill säga att du är en sann inspirationskälla som får mig och många andra att hitta godbitar i vardagen i form av dina små tips!

  Fortsätt gör det du gör, du är super! =)

 87. Hanne says:

  For en fin premie,jeg er med:) Bloggen din er kjempeinspirerende, både med tanke på klær og innredning! Keep up the good work:)

 88. Evy says:

  Det hadde vært fantastisk å vinne,for livet er litt jobbigt just nu. Så det hadde vært en fiiin oppmuntring. Har lest bloggen din lenge, og du inspirerer og gleder meg daglig!! Forsett din gode gjerning som gleder så mange! 🙂

 89. Jenny says:

  Vilken underbart fin klänning. Hade passat perfekt nu när jag är gravid i V28…. Jag vill gärna vinna 😉

  Tack för en underbart bra blogg. Hoppas allt är bra med dig och din familj. Kramar Jenny

 90. Lamilla says:

  Nu kommer jag antagligen inte vinna den här tävlingen eftersom jag inte mår dåligt eller går igenom någon kris just nu.Jag har heller inte något särskilt att fira och jag älskar din blogg lika mycket som alla andra härinne. Helt ärligt så hade jag velat vinna eftersom det hade varit lycka för mig att få hem någonting i posten från min favvobloggerska och det hade jag levt länge på:).Självklart så tycker jag klänningen är superduperfin också;).

 91. lovisa says:

  Den var verkligen jättefin och jag älskar sådana klänningar, skulle passa jättebra nu när jag är gravid, för det är en kläning man kan vara jättesnygg och samtidigt stor i! Samt är det svårt att hitta sånna snygga klänningar man kan ha då ju:)

  Tack för en jättebra blogg, kan inte fatta att johanna är så stor nu, började läsa din blogg ett tag innan ni flyttade till tailand! Förresten undrar jag en sak till, Johanna har alltid haft så fina kläder, du funderar inte på att sälja lite av johannas bebiskläder? Dom är så fina 🙂

 92. gabriella says:

  åh vilken vacker klänning… vill vinna vill vinna vill vinna…. varför vill jag vinna den då? jo för att jag är i storlek lite större och det finns aldrig klänningar som passar… men just den modellen är perfekt för mig. har en sån klänning och vill bara ha fler men jag har inte hittat några bra….

  Men nu har ju du den perfekta klänningen i din tävling….

  hoppas hoppas jag vinner….

  älskar din blogg förresten kan inte gå och lägga min utan att ha läst….

 93. Linda says:

  Åh vilken fin klänning! Den skulle jag gärna vinna=)

 94. Trine Sangro says:

  Hei!

  Jeg vil gjerne være med å konkurrere om det flotte antrekket. Det er kjempefint. Takk for en flott blogg du lager, jeg følger med hver eneste dag. Kom tilfeldig innom "blogs" i ferien, og har vært hektet siden, men din er aller best. Du har god smak, og skriver om ting som interesserer meg.Fortsett slik!!!Ha en god natt.

 95. Anna says:

  Den där fina klänningen vinner jag gärna..trots att dom varma sommarvindarna dragit bort..men den funkar nog till ett par leggings/strumpbyxor och en mysig kofta..

 96. louise says:

  jag har läst din blogg varje dag sedan jag httade den förra året. den gör mig alltid glad och inspirerade och ger mig en liten glamourkick med alla fina kläder och fin inredning! klänningen och halsbandet hade jag aldrig kommit på att köpa själv men när du visar upp det ser det toppenfint ut som vanligt. jag hade gärna överraskat min man med den outfiten! tack för en ärlig och underbar blogg!

 97. Sofia says:

  Hej, Vilken jätte fin klänning skulle passa mej perfekt är nämligen gravid i vecka 33..

  Jag har läst din blogg sen den startade varje dag flera gånger =) Jag blir så glad av den!

  Kram Sofia

 98. Jeanette says:

  Åh den klänningen skulle skulle passa bra här. Just nu ligger alla kläder i högar i tvättstugan och väntar på sin tur i tvättmaskinen. Kom hem från från våran husbilssemester igår kväll och har inget att sätta på mig…

 99. Kim says:

  jag är gärna med och tävlar, även om det med detta vädret inte ser ut som man får användning av en sån här klänning förrän nästa år!

 100. Helena says:

  Åhh den klänningen va jättefin!

  Jag har varit sjukskriven ni i ett halvår, vi har bokat en resa utomlands i slutet av september för att komma bort från allt en stund. Så fick ja veta att ja måste göra en operation till i början av september och de är inte säkert att vi kan åka. Men en sån fin klänning skulle man juh bli jätteglad av! =)

  Din blogg är helt underbar, man bli såå glad när man läser den!

  Ha en bra dag!

 101. Louise says:

  Vilken fin klänning! Jag vill såklart också vinna den! Kanske som en försenad födelsedagspresent då jag fyllde år i torsdags?! 🙂

 102. karin says:

  vet ej vad jag ska skriva,vet bara att du verkar helt fantastisk,jag är lycklig för jag har tatuerat mig i sommar,och jag det gjorde ont,och jag kan verkligen tänka mig hur fin jag skulle känna mig i denna klänning och min fina tatuering,o den känslan är ju aldrig fel,stor kram till dig,o lycka till allihopa.

 103. Mattias says:

  Hej,

  Min fru läer din blogg varje dag o jag vet att hon skulle älska den här klänningen. På måndag (11/8) firar vi vår första bröllopsdag och vi skulle åkt iväg utan vår 2-åriga dotter på en romantisk herrgårdsvistelse. Nu är det så att vi ska ha barn igen i mars och hon bara kräks och mår illa 24-7… O inget kan jag göra! Får se om det blir ngn romantisk resa nu eller om vi får ta det sen. Förra gången hade hon det så här i 9 månader… 🙂 Nu hoppas jag kunna vinna den här till henne då hon är världens vackraste och kommer passa perfekt i den. Vi ska dessutom till varmare breddgrader i vinter och då kommer den passa perfekt till den växande magen! Jag håller tummarna och hoppas kunna överraska upp min stackars fru med den här fina klänningen! Om hon inte hunnit läsa och känna igen det här inlägget innan dess vill säga… 🙂

  Sköt om er.

  Hälsningar

  Mattias

 104. Emma says:

  Jag är med och tävlar! /Emma

 105. Tess says:

  Den var väldigt fin och enkel. En både dress up & down klänning 🙂 Är m & tävlar! Kram

 106. Annika Karlsson says:

  Jag ska skämmas bort från topp till tå.

  Mysa, bada och drömma,

  denna klänning kan jag sent glömma!

  Blogg under uppbyggnad

 107. Josefine,Blekinge says:

  Jag varken haft tid eller ork att handla några kläder åt mig själv sedan vår prins föddes för 3 månader sedan! Så då förstår du att jag är i akut behov av något nytt och fräscht – älskar dessutom vitt!

  Och att slippa ut i affärerna och leta (det brukar ändå vara så utplockat och tomt såhär års!) vore ju toppen!

  Håller tummarna!

 108. Anna G says:

  Du har alltid så fina kläder och att lyckas vinna ett plagg vore ju underbart!

  Tack för en uppskattad blogg.

 109. Alinde says:

  Jag vill gärna vara med och tävla! Tack för en fin och inspirerande blogg!

 110. Madelene says:

  Vill vara med och tävla om den underbara kläningen.Vi skall ha kräftskiva nästa Lördag den 16/8 och då tycker jag den finna kläningen skulle passa jätte bra.Kram Madelene(Landvetter)

 111. Anne says:

  Med önskan om att Johanna piggnar till snart, och att ni får uppleva en skön sensommar med mycket sol. Tack för en fin blogg som ger mig mycket inspiration och energi!

 112. Pudding says:

  Så fint!

  Vill gärna vara med och tävla!

 113. Live says:

  Hei igjen, så morsomt å lese alle innleggene her. Jeg ble veldig imponert over Mattias sitt innlegg. Det er en omtenksom ektemann det. Jeg håper han vinner denne fine kjolen til sin gravide kone:-)

  Ha en fortsatt strålende søndag med mann og barn. Du inspirerende gizmoblogger.

  Klem

 114. Sandy says:

  Vilken underbar vinst! Jag är med och tävlar och om jag skulle vinna ska jag ta med det till Tunisien dit jag och min pojkvän åker om 5 veckor, våran första utlandssemester tillsammans, skulle ha på mig klänningen när vi äter goda middagar med gott vin!

 115. Kilen says:

  Oj, vilken fin! Jag börjar jobba imorgon igen efter fyra veckors semester. Tänk, vad roligt det vore att vinna något då. 🙂 Tack för en supertrevlig blogg!

 116. Lynetmor says:

  Hei, så fin kjole og kjede :-)Det hadde vært morro å vunnet he, he.

 117. Den vinsten skulle jag bli glad över

 118. Malin says:

  Superfin! Har en sån i rosa! Underbara att strosa omkring i! Så jag är absolut med och tävlar!

  Kram Malin

 119. Giulia says:

  Ååh, vilken fin klänning !! =)

  jag vill vara med och tävla om det går ;P:D

 120. http://tavlingsdags.blogg.se/2008/august/vinn-en-goodiebag-varde-5000-.html#comment

  Var med och tävla om en fullmatad goodiebag till ett värde av 5000:- , passar den inte dig så är jag övertygad om att det blir en utmärkt present!

  Jätte lätta tävlingsregler och ingen är med och tävlar ännu! Lycka till!

 121. Emilia says:

  Perfekta sommar eller hemma-klänning. Har letat efter liknande men tycker det är ont om dem i svenska affärer. Jag är gärna med och tävlar om den söta klänningen, då kommer jag ha med den till nästa års utlandssemester som bär av till kalifronien. 🙂

  Kram Emilia

 122. Emma:P says:

  självklart är jag med och tävlar .

  Älskar din blogg

 123. elin says:

  Å, så fint du har det hjemme. Liker også lyse farger på interiør. Og så flott kjole! Keep up the good work! Klem 🙂

 124. Carolinecar says:

  Är en tjej som också fått avstå från Cph Vision i år då magen börjat puta. Tyvärr blir jag alltid ensam kvar i stan då min sambo har egna varumärken som medverkar på mässan. Har kännt mig ensam och vilsen (vänta barn mitt i kärriären har varit tufft) men din blogg har underlättat en hel del. Tack för att du delar med dig av mode, inredning, Johanna, tankar etc. Kommer följa dig när du är i Stockholm kommande vecka, förhoppningsvis i en vit tunika där magen får plats=) Hälsningar Caroline

 125. Jenniepennie says:

  Vill absolut vara med och tävla! Imorgon måndag börjar jag på mitt nya jobb, med blandade känslor. En av de andra jag ska jobba med är expert på att få andra att må dåligt har jag fått höra. Tänkte då att det skulle vara kul att vinna den fina klänningen/tunikan, så jag åtmindstonde kan känna mig bra mycket snyggare än henne! (gör jag ju visserligen redan, men att visa det med fina kläder är ju aldrig fel ;-). )

 126. Ulla-Britt says:

  Jag skulle vilja vinna den underbara klänningen & halsbandet till min dotter på 17 år som ska åka på sin första utomlandsresa nu i början av september och klänningen och halsbandet är bara så min lilla prinsessa eller kanske får säga stora numera 😉

  britt.sjunnesson@yahoo.se“>ullabritt.sjunnesson@yahoo.se

 127. Rebecca says:

  Ååå, den klänningen skulle passa såå bra när jag nu ska åka till härliga Nice!! Synd bara att resan bär av redan på tisdag, men vinner jag så kan jag ju använda den nästa gång jag åker dit 😉

  Tack för en BRA blogg, du inspirerar!

  Kram/ Rebecca

 128. ååh ser man på! va trevligt och va fin klänningen är! heja mig då! ökar jag min chans om jag säger att jag är precis blivit sjuk, jätte förkyld? (A)

  hihi Pusss!

 129. Madeleine says:

  Ååh vilken fin klänning 😀 jag vill självklart vara med och tävla om den 😀

 130. Karin says:

  Du har en härlig blogg! Tävlar nu för första gången, för klänningen är läcker!

 131. Alexandra says:

  Åhh klänningen är underbar! Jag skulle verkligen vilja vinna den! Firar snart 4 år tillsammans med min pojkvän och denna klänningen skulle sitta fint på mig på den speciella dagen! 😀

  Ha en fortsatt trevlig kväll! :o)

 132. nettis says:

  Självklart är jag med och tävlar om den fina klänningen och det fina halsbandet!

  Och, tack för en bra blogg! 🙂

  Klem

 133. Helén says:

  Första gången jag skriver en kommentar här inne trots att jag läst så jättelänge, och det är på tiden. Klänningen och halsbandet är så fina så de tävlar jag gärna om, perfekt uppiggning så här en regnig söndag. Vill även passa på att ge dig en kram och peppa lite extra för elakheterna som skrivits om dig.

 134. åsa w says:

  Jag har kollat igenom min garderob nu (fick min 2 son för 3 månader sen) Och det som köps är kläder tll mina små killar så i min garderob saknas massor har ingen klänning i vitt alls tex.

 135. Angelica says:

  Åh, jag vill så gärna vara med i tävlingen! Den var så otroligt fin den klänning. 🙂 Hoppas jag vinner den 🙂

 136. Anne Solem says:

  Jeg er veldig gjerne med å tävlar. En utrolig herlig og snygg kjole!

 137. Eve says:

  Jag & min man ska göra ett ivf försök om 2 veckor & blir jag gravid skulle denna klänningen sitta perfekt & blir jag inte gravid vill man ju försöka vara fin ändå.

 138. Johanna says:

  Hallå!!!

  Tack för en inspirerande blogg och jag läser sdå ofta jag kan. Har haft en rätt jobbig helg här med 2 små prinsessor med rikligt med fula svinkoppor och minstingen som totalvägrar pecillin!! Läkaren säger att hon måste och det vet ju jag med men hur gör man????? Nog med det… Denna tävling skulle jag gärna vilja vinna för in allra bästa vän fyller 40 snart och skall på 2 veckors behövlig semester till Turkiet. Skulle bli en alldeles perfekt extrapresent till henne…

  Ha det gott!

  MVH//Johanna

 139. KarolinaN says:

  Hej AnnaStina!

  Tänk vilken hjälp vi får att bli fina-

  När vi har chansen att vinna detta underbara kit av Gizmolina!

  Hon kan konsten att stärka och förgylla

  och hon vill att vi varje dag med glädje och lycka ska fylla!

  Kram!

 140. Anna-Lena says:

  OJ! Vad många kommentarer… Vad kul! 😀 Och gratulerar till 5e plats! 😀 Jag hjälper till så gott jag kan… 😉 Jag hoppas, hoppas givetvis vinna! 😀 Kram

 141. Sara says:

  vilken underbar klänning! 🙂

  den skulle jag gärna vilja vinna! 🙂

 142. Anna N says:

  Jag vill också vara med, så jag anmäler mig nästan i sista timmen!

  Bra gjot av dig Anna-Stina att skaka av dig suringen! Men visst är det lätt ta åt sig ibland!

  Men tänk så många positiva läsare du har, som älskar att inspireras av dig varje dag. Ett par pesimister gjorde nog dig egentligen bara ännu bättre tror jag..?!

  Kram på dig, Anna N.

 143. Miss0 says:

  Oh den där klänningen skulle jag vilja vinna för jag ska flytta till Oslo och måste hålla hårt i varenda peng nu när jag flyttar så med andra ord kan jag inte shoppa mig nå nytt på ett bra tag nu och den där klänningen är helt underbar!

 144. Outfiten, några graviditetskilon, en underbar liten dotter o man är som gjord för en dag som mama!!

  Många kramar från en Nybliven mamma med en 3 månader gammal dotter//Johanna och Stina

  ps.din Johanna påminner om mej som liten, lika som troll =)

 145. ISABELLA says:

  Heeej Underbaraste Anna-Stina,

  Jag skulle bli så glad om jag fick vinna denna fina klänning och det fina halsbandet till min underbara äldsta storasyster som är 30 i år och nu väntar sitt fjärde barn. Hon ska ha i januari och har redan blivit väldigt "stor". En på jobbet frågade om det snart var dags. Hon har tre väldigt och då menar jag väldigt livliga små pojkar, äldsta är sju och yngsta är 3.

  Hon känner sig inte alls vacker (fast jag tycker det). Jag skulle bli överlycklig om jag fick ge min fina syster denna klänningen och halsbandet så att hon skulle känna sig fin igen. Hon är värd det, jag lovar 🙂 Hoppas att motiveringen räcker för att jag ska kunna vonna detta till min syster.

  ps. Jag älskar att läsa din blogg och kolla på dem fina fotona. Johanna är så himla söt. ds.

  Kramkram Isabella

 146. Bonnie says:

  Men oj det va ingen dåligt vinst!

  Skulle jätte gärna vinna den!

  Tack för en fin blogg!

  Kram Bonnie

 147. Lena says:

  Hej Anna-Stina…

  Grattis med 5 plass på blogg-toppen… Egentlig fortjener du 1 platsen:) Syns bloggen din er veldig inspirerende og flott. Får så masse tips om alt. Har til og med skrevet ned endel adresser og butikk navn på diverse ting jeg godt kunne tenkt meg å kjøpe.. Jeg har ingen prinsesse enda, men lengter..og da er det jo så artig å kunne leve litt gjennom deres Prinsesse dager…:) Selv har jeg fått dilla på rosa..

  Dere er en flott familie,och söta lilla sessan Johanna-Alexandra,et flott hjem og med så mange søte og kjære venner..

  Denne outfiten skulle passe meg bra siden det er one size… og kjedet passer perfekt til.. 🙂

  Ja det her ble noen linjer, men bare for at du fortjener det, du er et STORT forbilde for mange av dine lesere, om det er med eller uten barn… Jeg blogger ikke selv men noen tipset meg om denne bra bloggen så nå er jeg fast leser hver dag…

  Ha en super nye uke Anna-Stina och må så godt.

  Kram fra trofast blogg-leser– Lena

 148. Lena says:

  Hej Anna-Stina…

  Grattis med 5 plass på blogg-toppen… Egentlig fortjener du 1 platsen:) Syns bloggen din er veldig inspirerende og flott. Får så masse tips om alt. Har til og med skrevet ned endel adresser og butikk navn på diverse ting jeg godt kunne tenkt meg å kjøpe.. Jeg har ingen prinsesse enda, men lengter..og da er det jo så artig å kunne leve litt gjennom deres Prinsesse dager…:) Selv har jeg fått dilla på rosa..

  Dere er en flott familie,och söta lilla sessan Johanna-Alexandra,et flott hjem og med så mange søte og kjære venner..

  Denne outfiten skulle passe meg bra siden det er one size… og kjedet passer perfekt til.. 🙂

  Ja det her ble noen linjer, men bare for at du fortjener det, du er et STORT forbilde for mange av dine lesere, om det er med eller uten barn… Jeg blogger ikke selv men noen tipset meg om denne bra bloggen så nå er jeg fast leser hver dag…

  Ha en super nye uke Anna-Stina och må så godt.

  Kram fra trofast blogg-leser– Lena

 149. Jag vill jättegärna vinna:D

 150. Sandra says:

  Tittar in dagligen på din blogg, tycker den är super.

  Klänningen hade passat perfekt för mallorca väder, vi åker snart för att bli man och fru 🙂

  Kram Sandra

 151. Erika says:

  Jag är med.

  länkar dej

  tipsa mej gärna om andra bra tävlingar.

 152. Jenny says:

  Åhh super snyggt ju,I love halsbandet & tubtoppen är ju oxå jätte snyggt!! Åhh jag kan inte göra mera än att hålla tummarna:) Gillar dina tävlingar! Ha en underbar måndag!! Hoppas ni får bättre väder än vi har här..Kramar

 153. Susanne says:

  Passar alla,..låter ju underbart! En sådan klänning skulle verkligen jag vilja vinna!! Hoppas på dundertur!!!

 154. Jenny says:

  jag är med 🙂

 155. Carola L says:

  Naturligtvis är jag mad!

 156. mia palm says:

  Hej vennen! Supersnygg kjole som alltid perfekt matchat varfør skulle just jag vinna. Før att jag om några veckor skall resa till Marbella skulle var kul att øveraska i denna fab kjolen. Du inspererar mig varje dag med din blogg når du hade din butik så blev jag glad av att bara komma in dær. Du er en klippa .

  Kramis Mia

 157. Eva says:

  Åhhh vilka fina saker. Dom vill jag vinna!

  Jag läser din blogg dagligen. Jag gillar den för att du sprider glädje och så gillar jag att du verkar uppskatta livet, leva i nuet och ta tillvara på varje dag. Det finns så mycket folk som går runt varje dag och är "trötta" och inte orkar göra något för att förbättra sin situation.

  För ett och ett halvt år sedan levde jag i en destruktiv relation och hade ingen ork att ta mig därifrån. Så en dag mötte jag en person som kom att betyda så mycket för mig, han gav mig kraft att ändra mitt liv och lämna min relation. Idag är jag så otroligt lycklig, har köpt mitt drömhus och tillsammans med min nya man planerar framtiden, gifta oss och att skaffa familj. Idag verkligen uppskattar jag det jag har och tar tillvara på varje dag och uppskattar det jag har. Precis som du! 🙂

  Kram

 158. Bibbilina says:

  Vill också vara med och tävla, har ingen anledning alls till varför just jag ska vinna, jag glider fram genom livet med stor glädje och optimism! Ibland är det extra roligt ibland mindre kul men jösses vad jag njuter oavsett.

  Ha en underbar dag!!

 159. Hanna says:

  Jag är gärna med och tävlar! Vilken fantastiskt fin outfit, du är otroligt generös mot dina läsare måste jag säga! Jag åker t Thailand för första gången nu i november och denna klänning vore ju perfekt att ha då…KRAM och ha en underbar dag!

  (PS ditt inlägg i dag om positivt tänkande och att visualisera sina mål var helt fantastiskt! Ska verkligen ta till mig dina råd!)/ Hanna

 160. Nettan says:

  Undra om det är för sent att vara med men jag chansar….på att få vara med om denna ljuvliga klänning. Hoppas på tur!!

  Kram Nettan i Hälsingland.

 161. Ma says:
  2008-08-11 @ 13:43:14

  Postat av: Madeleine

  Jag är med och tävlar! Åh va det är fräsht med vitt! 🙂 Önskar er en fin dag!

 162. Mie says:

  Jeg har ikke noe annet å si enn at jeg veldig, veldig, veldig ,veldig, veldig gjerne vil vinne den fine kjolen og det lekre kjedet! (Forresten så skulle jeg like gjerne bruke den en kveld på byen, med heels og en smekker veske til. Tror kanskje at min korte og slitte jeansvest også skulle blitt fab til)Krysser fingre og tær 🙂

 163. alexandra says:

  Åh vad fint det var!!!

  Älskar att läsa din blogg och du har alltid så fina kläder o style. Hela du ser alltid så fräsch o piffig ut även fast du har haft en natt med nästan ingen sömn alls.

  Älskar även din inredningsstil o är för mig en inspirationskälla. Tack!

  ps. vad fin du blev i håret förresten ds.

 164. Linda says:

  Jag är väldigt gärna med o tävlar om den vita skönheten…!

 165. Yasmine says:

  Självklart vill jag oxå vara med o tävla. Skulle behöva pigga upp min garderob då jag hellre shoppar till barnen (4 st) än till mej själv :)Så då vore ju denne klänningen perfekt, behöver nått att "gömma" trofémagen i hehe

 166. Hej ehj, tänkte tipsa om gratistrix.

  Är du tävlingssugen kan du alltid kika där för att hitta någon tävling som passar dig. Jag uppdaterar hela tiden eftersom jag har tillgång till datorn dagligen.

  Du får också tipsa mig om tävlingar. Skicka bara en kommentar så gör jag ett inlägg och tipsar om din tävling.

  http://gratistrix.blogg.se

  Tävlingen sprids då till folket!

  OBS!!!! Det är inte jag som anordnar tävlingarna.

  Det är den *största* samlingssidan för alla bloggtävlingar!

 167. Trudis says:

  Jag försökte posta detta inlägget för flera timmar sedan men då funkade inte internet, det började precis funka. Jag har väntat i flera timmar på det för att vara med och tävla. Ialla fall, jag har skrivit en dikt till dig:

  Gizmolina-Fina är en rosa tjej. Hon gör allt till en positiv grej. Lycka hon sprider och hos henne ingen lider. Hon bor i Oslo City och älskar Hello Kitty. Hon är vacker som få och med Johanna blir de två. Kärlek dem emellan, hittar man sällan. Många vänner hon har och en sportig karl. Hon är omtänksam och snäll och henne gillar alla väll? Hon ska öppna en butik men jag vill hon ska öppna en hel fabrik. Prinsessor hon gillar, nästan lika mycket som killar. Till solen hon åker, det är okej så länge hon kommer åter.

  Johanna hon busar, så hennes mammas hjärta det rusar. Mycket lek och stoj men gud vad de har skoj! Nu börjar dikten bli för lång så vi hörs en annan gång;). Vill bara avsluta med att säga, att Anna Stina är den underbaraste och bästa tjeja!


  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 168. e says:

  Jeg er glad for at du ikke har nistet lysten til å blogge. Gleder meg hver dag til å lese om deg og din Johanna. Er selv singel etter at min mann foretrakk en venninne (kan fortsatt ikke helt forstå hvorfor… ) Ønsker meg så gjerne et barn, men ikke med hvemsomhelst… Ønsker deg alt godt, klem 🙂

 169. Anna G says:

  Det är jag som ska tacka för en underbar blogg. Har blivit beroende och måste in och läsa minst tre gånger varje dag! Det underbara är att du ofta uppdaterar så det finns något nytt härligt att läsa. Tack! Vinna vill man ju alltid också 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *