En härlig fredag!


Oss med mormor utanför Junibacken.

Det blir ovanligt lite bloggning då vi är på besök (hos moster + mann)  och dessutom har besök (av mormor) så det här blir en kort lägesrapport så att ni vet att vi har haft en underbar dag med besök på Junibacken (sååå mysigt !) , en runda i butiker (Mathildes nya butik var den FINASTE !!) och ett glas vitt på Tures.

Nu har vi precis ätit en fantastisk middag här hemma hos moster och nu då jag har det så lyxigt med barnvakter så ska jag snart åka iväg och möta upp min snygga gala vän Jonas ute på en bar för det gäller ju att passa på 😉

Hoppas att du har haft en härlig lördag  , fredag ! (tack Elisabeth! jag har varit SÅ dagvild idag och sagt att det är lördag hela dagen 😉 man blir snurrig då man är på semester 😉  och att du har en underbar kväll !

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “En härlig fredag!”

 1. Stina says:

  Så kul att gå på Junibacken (vill också till Sthlm snart) dock är min lilla tös som är 5 månader för liten för Junibacken, men det kommer! Vad roligt för dig och Johanna med mormor/mamma "träff"! Ha en skön kväll! Här i Luleå så har jag det lugnt eftersom gummans pappa har nattningen, första riktigt kalla (noll gradig) dagen har vi hadt idag med regn =(Kramar Stina i Luleå

 2. Elisabeth says:

  Hehe…Er det lørdag i Sverige;-)

 3. Mirva says:

  Hej!

  Jag var också och shoppade i Mathildes nya butik här om dagen (köpte den grå Odd Molly koftan med brunbeige rosetter) och tyckte att butiken var så där, hur mörkt som helst, rätt litet och så fanns det bara provisoriska provrum, där hade jag iaf aldrig provat underdelar eller t.ex. en klänning för då hade jag visat upp mig för halva PK-huset!

  Hälsn, Mirva

 4. Evelina says:

  Tycker din mamma såg så himla läcker ut på detta kort…Gillar skarpt hennes kappa och så blev det så glatt med en röd halsduk….Ha en bra helg!!!

 5. Kajsa says:

  Hej,

  jag måste bara skriva att det heter "Vi med mormor utanför Junibacken"

  Fin blogg!

 6. Minna says:

  DAGVILL heter detINTE dagvild!!

  Man är ju vill på dagarna , vilse alltså!!

  Det är inte första gången du skriver dagvild och nu var jag bara tvungen att påpeka detta 🙂

 7. Minna says:

  Men jag kan förstå att du skriver "OSS med mormor… i.st.f. "Vi med mormor….

  Oss med mormor heter det väl på norsk antar jag.

 8. emelie says:

  men bodde inte du i norge?

 9. emelie says:

  men bodde inte du i norge?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *