EN HELT FANTASTISK VECKA…!

Allmänt

Happy November min kära bloggvänner! 

Alltså WOW !!! vilken härlig, underbar, super inspirerande (!) , energipåfyllande och loooovely vecka jag har haft i England tillsammans med min världens bästa Johanna Alexandra!

Och förlåt min frånvaro, jag reste först Luleå – Oslo och fick tid tillsammans med JIG och bästa vänner, sedan reste jag och JIG över till England och sen var jag tillbaka i Oslo igen lördag kväll och igår –  på halloween – så landade jag i Luleå. Många resor blir det och jag måste säga att det kändes riktigt skönt att packa upp mitt bagage på morgon och hänga upp kläderna ordentligt för första gången på 2 veckor. Och alltså lyckan att vara tillbaka hos min älskade fluffiga Gizella… åhhh hon är nära mig hela tiden och spinner från det att jag låste upp dörren kl. 16 igår em. Så otroligt super mysigt!

Nu har jag hur många bilder som helst att blogga och visa er för både Bath och London var som sagt SÅ inspirerande! Hela resan har varit ett riktigt energipåfyll och det var länge sen som jag kände mig så fylld av happiness! Så – ni hittar ett nytt inlägg här snart och ett P.S. till alla er som är lika redo för jul som jag är: jag gjorde full jul i Oslo lägenheten häromdagen, nej men alltså wow så otroligt super super mysigt det blev. Och här i Luleå tände jag upp första granen igår och förgyllde soffa + fåtölj med nya julkuddar som jag shoppade i Oslo. Nej men vänner nu är verkligen den bästa tiden på året här så nu maxar vi myset! Och jag veeet att många av er tänker : Oh deer! redan ? Men jag säger: oh yes, nu kööör vi !!!

 

En försenad Happy Halloween hälsning från mig till dig! Den coola hatten shoppades i London.

 

Remember: A smile is the prettiest thing you can wear.

 

Puss min älskade fluffiga Gizella som jag saknat sååå mycket.

 

Önskar dig en magisk dag fylld av positiv energi !

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

43
Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “EN HELT FANTASTISK VECKA…!”

 1. Cam says:

  Hej, för fjärde gången ber jag dig nu vänligt att ta bort inlägget där min mejladress av någon anledning kommit med?!

  • gizmolina says:

   Detta meddelande ser jag för första gången nu eftersom jag inte varit inne här på bloggen på en stund p.g.a. att jag har varit på resa. Har tagit bort din mejladress nu men hade gärna sett att du stod för vem du är eftersom du skriver ganska så syrliga kommentarer här inne..

   Önskar dig en riktigt fin dag !

   Kram! 🙂

   • MS says:

    Alltså A-S, exakt vad är ditt problem? Du är ju så fruktansvärt otrevlig!! Din ”trevliga” yta är verkligen bara så fejk. CAM har endast bett om att du ska ta bort hennes e-post och jag kan förstå hennes frustration om man inte vill skylta med den publikt. Hon har verkligen bara skrivit trevligt och du VÄLJER att snäsa av istället för att bara förklara att du inte sett vilket Cam säkert hade godtagit. Har förstått länge att det är sån här du är egentligen. (Egen erfarenhet irl)

    • Ms says:

     Plus att det är VÄLDIGT konstigt att skriva ett otrevligt svar gör att sedan skriva ”önskar dig en väldigt fin dag”?!?! Yeah right liksom(?!)

 2. Cam says:

  Vad har jag skrivit som är syrligt? Kan inte påminna mig det en enda gång faktiskt? Har tvärtom försvarat din rätt att inte behöva jobba etc. när andra ifrågasatt detta. Har du något exempel får du gärna mejla mig på den adressen, som självklart är min korrekta, så får vi reda ut ev missförstånd direkt.

 3. Cam says:

  Vill också tillägga att jag blir uppriktigt ledsen att du uppfattat mig som syrlig, det var inte min mening. Det känns svårt att kommentera om man inte bara skriver hurra om allt. Allt tolkas så negativt. Men det är ju din blogg givetvis och vi får ju finns oss i hur du vill ha det. Ha en bra dag.

 4. Line says:

  Superklar for juleinspirasjon – vi snør jo ned så kan like godt begynne å glede seg over julen.

  • gizmolina says:

   Åh så härligt att höra att fler än jag är klar för julen ! Makes me happy!!! 🙂 och det kom ju helt vilt mycket snö i Oslo i måndags. Oh my.. Men bra med tanke på julstämningen !

   Önskar dig en riktigt fin dag fylld av happiness!

   Stor klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *