En hemma-tisdag…


2010 ska bli ett fantastiskt år och jag känner att jag befinner mig i ett vägskäl just nu… har några olika vägar att gå vidare på och jag ska snart välja…

Hello darlings! Idag då jag vaknade på golvet inne på Johannas rum (samma sak hände i natt..) så kändes min kropp tung som bly och sedan gav den mig tecken på att jag måste hålla mig hemma idag…   Ingen önskad situation mitt i deadline, så jag håller alla tummar jag har för att jag dansar igen imorgon.

Jag lämnade Johanna på dagis strax efter kl.11 idag och hon var så söt då hon gick in till sina kompisar. De skulle precis sätta sig och äta så för första gången fick jag se hur mysigt de dukar fram med levande ljus på alla bord.


Jag måste bli bättre på att ligga och slappa och tillåta mig att “bara vara” ibland…

Till sist så undrar jag om någon känner till om det lanseras något NYTT barn-kläd-märke på marknaden inför s/s -10? I så fall får ni med glädje tipsa mig !

Önskar dig en alldelens underbar tisdag och till er som tävlat om FINT hårpynt från Prinsessefin: jag presenterar vinnaren så snart som jag är i bättre form och är klar med mitt jobb-uppdrag 🙂

kRaM! ♥

Kategori: Allmänt | 57 Comments

57 responses to “En hemma-tisdag…”

 1. astrid says:

  God Bedring til deg Anna Stina, nå må du slappe av og bare kose deg.klem astrid

 2. Tusen tack Astrid ! Klem, AnnaStina 🙂

 3. Saraliten says:

  Det var ju lite kryptiskt. Dagens citat låter lite oroväckande….:(

  Hoppas allt ordnar sig, och du kan reda ut vilken väg att gå.

  Kramkram

 4. Frida says:

  En klok kvinna berättade ett otroligt klokt ordspråk för mig: Här ligger jag och duger!
  Man borde verkligen låta sig själv göra det ibland.
  Tack för en fin blogg!

 5. Nanna says:

  God bedring, og lykke til med de valg du skal ta.
  klem Nanna

 6. Åh, jag hoppas att det inte är något alltför allvarligt. Men ha en riktigt skön dag hemma och passa på att koppla av lite, du behöver det också! Ta hand om dig och er. KRAM Lotta

 7. elisabeth says:

  Vær god med deg selv, og lykke til med valgene du står ovenfor! Store beslutninger kan være vanskelige å ta, men det kjennes somregel bedre når man har bestemt seg og går for det 100 prosent!

  Klem Elisabeth

 8. Ann Christin says:

  Håper du føler deg bedre nå! Det er viktig at man hører på kroppen når den sier man skal ta det med ro, noen dager trenger man bare det=)
  Ang. valg; hvis man gjør det man alltid har gjort, vil man få det man alltid har fått. Lykke til!
  Klem, Ann Christin=)

 9. Sanna says:

  Hej!
  Du måste lugna ned ditt tempo lite, du har ju redan en gång varit utbränd, inte värt och bli det igen!! Ta hand om dig och tänk på att du har en härlig lite flicka som behöver sin mamma frisk!! Så ta hand om dig! kramar i massor

 10. Marie says:

  hei
  ursnygg blogg du har, läser den varje dag flera gånger.
  jag kan tipsa dig om ett nytt märke: Wenche and friends.
  hoppas du har en flott eftermiddag!
  KLEM Marie

 11. Sofie says:

  Ja dagens citat var lite oroväckande…fnurra på tråden? 😉

 12. S!! says:

  hoppas inte du har loveproblems:D

  älskar din positiva blogg.du e så go!

  kram!!!

 13. Lena says:

  Håper du blir bedre snart Anna Stina, ta vare på deg selv nå 🙂
  Ha en fortsatt fin kveld:) Kjenner igjen det bilde øverst av prinsesse kronan, den duften fra Vera Vang er min favo, er på min 3 flaske nå, den er himmelsk god 🙂 En stor kram på dig!!

 14. Charlotte says:

  Jag brukar aldrig kommentera men ursäkta-
  SOFIE: Vaddå "fnurra på tråden" och en smiley?!?!
  OM det nu var det, vad vore det för roligt med det??? Vill Du att AS ska må dåligt??? Inget av det hon någonsin skrivit tyder väl på att det är dåligt mellan henne och JIG eller hur? Avundsjuka stavas det!

  AS: Hoppas du snart mår bättre!

  KRAM!

 15. Lena A says:

  Inga kärleksbekymmer hoppas jag! Tolkade nästan "dagens" som det…följ ditt hjärta/magkänsla , den brukar alltid vara rätt vad det än må vara. Hoppas det ordnar sig till det bästa, ta hand om dig!
  kram

 16. Maria från Luleå says:

  Ta hand om dig Anna Stina, det var klokt att lyssna på kroppen och bara vara en dag. Jag är säker på att du väljer rätt vid ditt vägskäl..lyssna bara på vad hjärtat säger dig! 🙂
  Var rädd om dig,
  varma kramar från Maria

 17. Josefine says:

  Massa massa kramar kommer här. Jag är glad du låter kroppen vila och vara idag.

 18. Anna-Lena says:

  Det låter verkligen som du sliter med ett eller annat! BRA du tar dig tid att vila och kanske tänka efter… KRAMAR

 19. Therese says:

  Mange gode klemmer… Håper alt ordner seg for deg! Alltid så kjekt å lese bloggen din, selv om jeg skjelden kommenterer..;)

 20. Therese says:

  Sender deg mange gode klemmer. Håper alt ordner seg for deg! Er alltid kjekt å lese bloggen din..;)

 21. Linda says:

  ♥ Hoppas du snart är "fit for fight" igen ♥

  Kram från Linda

 22. Anna N says:

  Anna-Stina! Krya på dig och fundera i lugn och ro. Ta även paus från bloggen, det tror jag alla vi läsare har full förståelse om du gör. Vi väntar så gärna!
  Kram!

 23. Monia says:

  Men tänk vad olika man kan tolka ett inlägg. För hur i allsin dar kan ni ens få ihop en fnurra på tråden när det handlar om att man måste slå ner på takten och bli bättre på att bara "va", och att man har olika vägskäl att ta välja på. Jag kan helt skriva under på A-S:s inlägg, för jag har också några vägskäl att välja på, men det gäller jobbet, även så måste jag försöka prioritera bara mig själv lite mer, och slå ner på takten och jobbet. Men jag älskar min man, och det är tack vare honom som jag orkar köra på i detta tempo.
  Men somsagt,tänk så olika vi drar iväg med tankarna.
  Många kramar till dig Anna-Stina ♥

 24. Lena A says:

  Kanske för att människor ÄR OLIKA Monia..simpel as that..=)

 25. marie says:

  Hoppas du tar dig tid till dig själv och rår om er. Kram och tack för en positiv blogg!

 26. Nathalie says:

  hej! allt bra ? 🙂

  kram

 27. Carina says:

  Jeg tolker det slik at du elsker jobben din mye og at det er der du må lære deg til å la ting fare i ny og ned:)

  Jeg har sendt deg mail vedr et nytt merke:)

  Take Care!!

  Klem
  C

 28. KarolinaM says:

  Styrkekramar! Bra att du tar kroppens signaler på allvar!

 29. Hoppas att du känner dig bättre när du vaknar imorgon! Inte roligt att vara sjuk och särskilt inte när man har en deadline att hålla sig till.

 30. Hanniz says:

  Blingo har väldigt fina barn kläder (ekologiska) dem har funnits sen 2007..
  men besök deras hemsida http://www.blingo.se

 31. roxanna says:

  .. du gjorde precis min dag! (Eller kväll? Natt?) Det första citatet.. 🙂 Underbart! Behövdes.. Tack!

 32. Alexandra says:

  Hej! Det lät förnuftigt. Hoppas att du snart mår bättre. Du har en fantastiskt bra blogg! Kramar Alexandra

 33. Johanna says:

  Charlotte; Hur kan du få detta som Sofie skriver till AVUNDSJUKA? Fattar inte? Skulle hon vara avundsjuk på att det ev skulle vara en fnurra på tråden eller just VAD skulle hon vara avundsjuk på?
  Och det är inte KONSTIGT alls att man tolkar det som loveproblems, men att sätta en smiley efter kanske va att ta i.

 34. Charlotte says:

  JOHANNA: Jag tycker att om man sätter en smiley efter att man frågat om det är "en fnurra på tråden" så tyder det på avundsjuka…och att man VILL att det ska vara en fnurra på tråden & jag tolkar det som att många (inte bara Sofie) är avundsjuka på AS och det livet hon lever! Sen kan jag hålla med om att det är lätt att tolka inlägget (eller iaf bilden) som att det är en fnurra på tråden, när jag skrev kommentaren så var jag på jobbet och där kommer inga bilder fram så jag läste bara den text AS skrivit under bilden…

 35. Malin says:

  Vacker bild på vackra Marilyn Monroe!

 36. fru Svensson says:

  God morgon Anna-Stina
  Hoppas du mår bra idag och om inte att du snabbt blir pigg igen.
  Va rädd om dej och gör det du behöver och vill för din egen skull,det blir nog bäst så för alla.
  Det va så härligt att möta dej i Thailand och se ditt underbara leende,din energi och din glädje över fam.
  Ser på korten från sem och längtar tillbaks redan.
  Hoppas vi får möjlighet att ses igen.
  Min man hälsar.Kram till er alla tre.

  (hoppas Johanna inte tröttnat på sin lilla väska)

 37. Sofie says:

  Men stopp nu! Jag menade inte SÅ med min smiley! Jag menade det med glimten i ögat, alltså inte så mycket allvar med "fnurra på tråden".(svårt att förklara) Jag skulle aldrig vilja att nåt sånt hände AS, jag älskar hennes blogg och läser den flera ggr dagligen.

 38. Johanna says:

  Charlotte: Men det har ju inget med avundsjuka att göra. Att man VILL att det ska vara tjall på linjen. Jag fattar inte hur du menar alls. Det är ju liksom inget att vara avundsjuk på, att man ev har det struligt. Att du se blandar in AS´s liv och att folk kan vara avundsjuka på det, det är ju en HELT annan sak. Det har ju inte alls med detta att göra.

 39. Elisabet says:

  Krya på dig! Massor av kramar…

  (Ni andra… analysera inte och problematisera så mycket. Fokusera på det är som positivt – det är meningen med denna mysiga blogg)

 40. Ingela says:

  Japp, alla tolkar vi texten olika.
  Att A-S "befinner sig i ett vägskäl" och har "några olika vägar att välja mellan" tolkade jag som något positivt. Hon kanske står och väger mellan olika karriärmöjligheter, eller har flera kul alternativ att välja mellan rent privat också.

 41. Anna-Lena says:

  Kanske hon är trött på alla som tror att man kan säga precis som man vill här "bara för" att hon har en blogg!?.. Nu menar jag ingen här MEN hon har ju onekligen fått tåla en del orättvisa kommentarer ol på sistone!?.. Såna som kommer med elaka kommentarer och sen gömmer sig bak "får man inte ha en annan åsikt eller"… Förstår om hon inte orkar mer sånt… SEN vet jag mig tro att hon älskar att blogga så det är säkert inte kul att det blir så här?.. JAG älskar iaf din blogg A-S och kikar in så ofta jag kan för lite FEELGOOD! ;D
  Kramar

 42. Liselotte says:

  Hej Anna-Stina!

  Tack för en härligt inspirerande blogg! 🙂

  Det svenska lifestyle-märket Bliss lanserades på Formex i augusti 2009. Den första kollektionen innehåller bland annat stickade babyplagg i ekologisk bomull, bäddset för baby och vuxen och väldoftande vackert förpackade doftljus. Titta gärna in på http://www.mybliss.se eller maila om du vill ha mer information liselotte@mybliss.se.

  Mvh
  Liselotte

 43. Fia says:

  Hahahah, det är för roligt att läsa alla kommentarer och analyser. Det är bara för mycket!!??
  Vad är det för FEL på folk, allvarligt???
  Sluta kommentera med dålig energi alla bitterfittor!
  Ni har inget här på bloggen att göra.
  Folk lever sina liv bäst dom vill.
  Anna stina hoppas du tagit en dag off och försök fokusera på dig själv och kom ihåg vilken fantastisk människa du är. Ta vara på dagen och var här och nu, Kos dig själv!! Kramar

 44. Elisabeth says:

  Håper du får den ro og hvile du trenger, selvom deadlinen presser på!
  God bedring og lykke til med dine valg! Følg hjertet og magefølelsen.
  Take care!

 45. Annica says:

  Hej Anna-Stina! Det här är första gången jag skriver ett inlägg i din blogg. Jag har följt din blogg sedan drygt ett år tillbaka då jag googlade på Thailand inför vår resa och hamnade hos dig. Du har gett mig mycket positiv energi! Jag hoppas att du finner styrka och kraft att fortsätta med vad du än väljer i ditt liv! Du är en kreativ och driftig kvinna! Jag tänker på Dig!

 46. Laila says:

  Ingela: Kul alternativ privat har jag svårt att få det till med tanke på dagens citat….

  Men nu börjar man ju bli lite orolig för A-S, hoppas hon skriver ett nytt glatt inlägg snart. Kanske förklarar lite bättre, och talar om att är bra…!?

 47. S says:

  Hej! jag har läst din blogg ett tag nu och vill tipsa om några jättefina tavlor som jag tror passar dig och johanna 😉 dom finn på en hemsida som heter prickigkatt.se och målas av Malin Leijonberg. tror att dom skulle passa er två prinsessor 😛
  Krya på dej!! Massa kramar! <3

 48. Charlotte says:

  Sofie: Okej, men då missförstådde jag din smiley!

  Johanna: Det bästa med det hela är ju att du inte alls behöver förstå min kommentar eller min åsikt :)Som jag ser det, trots att du säkerligen inte kommer fatta hur jag menar, så tror jag (uppenbarligen inte Sofie) att folk är avundsjuka på att AS anses ha ett perfekt liv och därför vill att det ska vara ngt negativt för henne och därför vill att det ska vara en fnurra på tråden…och att ha den viljan grundar sej i botten på avundsjuka- jag menade naturligtvis inte att ngn skulle vara avundsjuk på att de har en dålig relation…!

 49. Kristine says:

  gOD BEDRING TIL DEG OG LYKKE TIL MED DEADLINE :d
  kLEM kRISTINE

 50. Johanna says:

  Charlotte; Jo, jag förstår SÄKERLIGEN, om du bara kunde kläckt ur dig hur du menade från början. Men jag håller nog ändå inte med dig. Och det behöver jag ju inte heller. Hepp!

 51. petra says:

  Hej Din blogg är den bästa och finaste därute i bloggvärlden. Så roligt att få titta in i din värld ibland! Ha en bra kväll! Kram Petra

 52. Hildegunn says:

  Ta vare på deg selv, og kanskje noen dagers pause fra bloggen hadde gjort deg godt…? Få unna det du har
  med deadline og ta vare på deg selv og fam. Vi forsvinner ikke, for din blogg er den beste:-).

 53. Sofie says:

  Charoltte: Tack 😉

 54. Jenilita says:

  Anna Stina du verkar vara en fantastisk posetiv och glad människa och världens bästa mamma , vilken väg du än väljer i livet är jag säker på att det är den rätta! Bamsekram

 55. Ingela says:

  Laila: Ja, vi tolkar olika som sagt (och med det menar jag inte att jag alltid har rätt) Hur som helst så håller jag iallafall med dig när du hoppas allt är bra med A-S, för en mer positiv glädjespridare än hon är svår att hitta och jag hoppas hon fortsätter vara det länge till 🙂

 56. Carin says:

  Åh dem Vera Wang Princess ringarna vill jag har, vill ha den perfymen med den verkar så go:).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *