En hit + en shit !


TACK för alla kommentarer i förra inlägget ! Ni är fabulous ! 🙂

Ni har talat och :  diademet går bort för det har vi Mimmi Pigg / maskerad varning på 😉  ( jag tycker själv att diademet är jätte fint fast jag kan inte helt se när jag skulle använda det? )  MEN ! västen är en "löp & köp" HIT ! så nu får vi skynda till H&M om vi ska lyckas få tag i en . Inte många kvar sa de….. !

Jag kom mig inte iväg till något showroom idag så istället har jag tokstädat en stund. Skönt ! att få ordning i kaoset.

Snart ska jag iväg och hämta mitt sockervadd men först ska jag köra igång en ny tävling (om jag hinner? annars blir det så fort jag kommer hem igen).

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “En hit + en shit !”

 1. Lisa says:

  påtal om mimmi pigg, jag var utklädd till henne igår(A)

 2. Anna says:

  Vill önska dig och familjen en fin fredagkväll. Blir det Let´s dance i kväll?

  Kramar

 3. mika says:

  ååååååå vad ja vill ha de där västen:) kjam

 4. Jessica says:

  Galet snygg blogg du har!! Fint helt enkelt!! Gillar att hitta nya bloggar, och jag misstänker starkt att jag kommer tillbaka hit, det verkar vara en massa blandat och kul här!! Tack för du delar med dig!!

  Jessica

 5. elin says:

  Det er bare såååå deilig med nyvasket hus. Skulle ønske det var mitt hus…. 🙂

 6. Kattis says:

  Nämen du ser ju nästa lite gravid ut på bilden!!! 😉 Det är nog din top som gör att det ser så ut. Snyggt iallafall!!

 7. JENNIFER says:

  snygg blogg, och du är snygg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *