En Johanna hälsning!

Allmänt


Bilden är från igår då jag och mamma var på Burger King. Jag älskar chicken nuggets men läsk tycker jag inte om, jag dricker alltid vatten.

HeJ aLlA bLoGgLäSaRe!

Nu var det länge sen jag skrev till er så jag ville göra det nu. Idag har jag varit tillsammans med mamma & pappa hela dagen. Först myste vi hemma och sen har vi varit och dansat balett. Det tycker jag är jätte kul. Efter baletten åkte vi till CC-Vest (ett shoppingcenter) och där fick jag skor, overall, mössa och vantar. Mamma säger att hon ska fota och visa er sakerna senare.


Igår var jag med mamma då hon gjorde sina naglar och jag hade precis vaknat då den här bilden togs för jag sov i mammas knä nästan hela tiden då vi var där.

Vi var på leksakaffären också idag och där fick jag en målarbok och pärlor. Jag tycker att det är så kul att perla och göra perlbrickor och mamma säger att hon också tyckte om det då hon var liten.


Igår var jag och mamma och hälsade på pappa på jobbet och där fanns det en stor isbjörn som jag klappade.


På vägen hem igår stannade vi på leksaksbutiken Sprell och där hade de fått in MASSOR med nyheter från Maileg. Deras kaniner är så söta och jag fick en liten av mamma.

Mamma håller på att laga mat nu. Hon ska bl.a. koka sparris som hon sa att ni läsare lärt henne 😉  Själv ska jag teckna i min nya målarbok nu. Vi ska bara vara här hemma i kväll alla 3 och lördagsmysa som mamma kallar det.

Ha så kul i kväll!
 
KrAm FrÅn JoHaNnA ♥

Kategori: Allmänt | 28 Comments

28 responses to “En Johanna hälsning!”

 1. Sagas mamma says:

  Hej Johanna!

  Vad roligt du har haft. Jag tycker också om att dansa och gör det framför radion varje dag. Min mamma har köpt en lila overall till mig. Jag fick välja färg själv. Mössan har blommor och en stor boll. Nu är min storebror sjuk men jag leker ändå, sjunger och äter lördagschoklad.

  Hälsningar från Saga i Lund i Sverige

 2. Madeleine says:

  Sötaste tjejen!

 3. Hej Saga!

  Vad kul att du skriver till mig. Det låter som att vi har likadana overaller ! och likadan mössa! Min overall är också rosa och jag valde den också själv och min mössa har blommor och en boll 🙂 Kul ! Nu ligger jag och slappar i soffan och jag tror jag somnar snart..zzz.. och mamma lagar mat på köket.

  Kram från Johanna! 🙂

 4. Saga!
  Jag menade så klart att min overall är LILA. Skrev rosa av gammal vana 😉 Kram!

 5. Marte says:

  For et SØTT innlegg! Jeg smiler:))
  God helg til alle mann:))

 6. Hej Johanna!
  Jag har också fått en lila overall av mamma i vinter, men jag är lite mindre än du… Snart fyller jag ett år! Då kanske jag ska önska mig en sån där fin kanin från Maileg av mamma…

  Nu ska jag gå och sova.
  Kramar från Alice

 7. Madde says:

  Va roligt inlägg 🙂
  Johanna är SÅ söt!
  / Madde

 8. Eliiin says:

  Hihi, vad sött 🙂
  sötsöt blogg !

  http://writtendiary.blogg.se

 9. Madeleine says:

  Stor kram till dig Johanna:)

  Ps: Du är så söt i ditt "prinsesspannband":)

 10. Rebecca says:

  Haha underbara bilder, dock skulle min son aldrig sitta still i mitt knä om jag skulle göra naglar.. suck.. e lite avis om jag ska vara ärlig (vill me ha nygjorda naglar)

 11. Karin says:

  Hei Gizmolina, takk for en fin blogg. Jeg er norsk, og bor i Stockholm. Når jeg lengter hjem, leser jeg på bloggen din. Kram Karin

 12. Louise says:

  Om du vill följa min viktnedgång och ge tips så kolla mitt senaste inlägg. =) Eftersom du är vuxen kanske du vet hur man ska bära sig åt. du ser ju perfekt ut och du har dessutom ett barn.

 13. Anna N, Gävle says:

  Verkligen kuligt skrivet!!

 14. Very nice information,I found your blog on google and read a few of your other posts. I just added you to my Google News Reader. Keep up the good work Look forward to reading more from you in the future.

 15. Do you have any more designs like this?

 16. I don’t like your template but your posts are quite great so I will check back! Also i can’t subscribe to your rss feed! Any ideea why?

 17. sohbet says:

  good quality post thanks

 18. film izle says:

  Great! Thanks for post

 19. I’m impressed ,Thanks for the tips…thanks for this informative post.

 20. Ohh very much thanks admin

 21. web blog says:

  I admire exactly what you have accomplished in this article. I love the section when you state you’re up to this in order to give back but I would likely believe by most of the commentary that this method is on your side as well.

 22. turkko says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in AOL. Does you get much traffic? Check my blog turk ko.

 23. mmmm sandwitch, cheap proscar, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]cheap proscar[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription cheap proscar, mjyzj,

 24. mxvbbvi says:

  QpqHpr ljhberberhvx, [url=http://gcoqhthgnwnz.com/]gcoqhthgnwnz[/url], [link=http://lgaxhwhvyqyz.com/]lgaxhwhvyqyz[/link], http://setktyxhnegf.com/

 25. swwet commenting here, buy lexapro, :-[[,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *