En “Juicy” bikini!

Allmänt

168397-2530
Rosa bikini från Juicy Couture.

Phuket kl. 01.05 och nu ar det barnTV på SVT (Sverige ar ju 6 tim efter i tid…).

Jag klarar inte helt att logga av i kvall så nu kommer några till inlagg….! 🙂

Som jag skrev så fick jag en fab Juicy Couture dress av JIG igar och det fick mig att surfa in på deras hemsida ikvall for jag tycker sa mycket om det market. Då hittade jag bl.a. den har prinsessiga bikinin 🙂 Egentligen så ar den kanske på gransen till "too much" men den kanns samtidigt valdigt "Gizmolinas" 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “En “Juicy” bikini!”

 1. Janna says:

  Jag gillade den =)

 2. haha häftig bikini 😛

 3. AnnaStina says:

  Janna-
  Vad kul før det gør jag också! 🙂 Kram!

  Ameli&Emelie-
  Ja, visst ar den! 🙂 Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *