En klassiker!


Jag tittade på den här jackan då jag var runt på PR-byråerna och den är lika snygg in real life ! Tänk på att det lätt blir "too much" att matcha jeansjacka med jeans så bär den istället till tunikor / klänningar etc  🙂

Det finns plagg som alltid är lika snygga år efter år och ett av dessa är helt klart jeansjackan 🙂  Men – det är INTE lätt att hitta "the one" med rätt tvätt / vask och passform så håll ögonen öppna . Jag sålde den FINASTE jeansjackan från Replay i min butik för ett antal år sedan och jag bara ÄLSKADE den men efter en champagnekväll på byn så hade jag inte med mig den hem….  Åååå vad jag kan sakna den än idag !

Men kanske den här från Odd Molly kan ta över platsen ?  🙂

Nu sover mitt hjärta sin nap och jag sitter och njuter / lunchar / jobbar på terrassen. LOVELY ! Här är fortfarande skugga (men solen börjar titta in så smått) och termometern visar + 31,5 grader.

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “En klassiker!”

 1. Agneta says:

  Idag är det exakt ett år sen jag började läsa din blogg och som jag gjort varje dag sen dess. Att jag kommer ihåg detta datum beror på att jag då var uppe i Gävle och fick träffa mitt första barnbarn, en månad gammal. Jag passade honom några timmar på morgonen så hans mamma, min dotter, fick sova lite längre. jag passade då på att sitta vid datorn och hittade på så sätt din fantastiska blogg som min dotter lagt in bland sina favoriter.

  Kram

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Hej Agneta !

  Nu blir jag rørd då jag läser det fina du skriver. TACK ! 🙂 Tänk att du har delat mina dagar i ett helt år. Fantastiskt !och TACK för alla trevliga kommentarer som du har skrivit till mig under året som gått ! 🙂 Hoppas vi fortsätter att "ses" här under lång tid framöver. Jag önskar dig en underbar dag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 3. Nilla says:

  Det är så kul att du tar dig tid att låta oss vara med er varje dag, och du får som jag skrivit många gånger förut, även den tristaste och gråaste dag, att fyllas av ljus och värme, och även lycka och glädje, och det bästa…tacksamhet.

  Må så gott, och var rädd om dig.

  Kram från Nilla!!

 4. Alinde says:

  Ja, ett par Odd Molly plagg får det bli i vår. Tröttnade på märket ett tag, men gillar det skarpt igen. Vet du ngn webshop som har större delan av vårkollektionen? Har bara hittat litegranna hittills. Har spanat in en klänning, som ska bli min vad den än kostar! =)

  Ursnygg jeansjacka köpte jag från Topshop förra året, precis rätt tvätt och passform 🙂

 5. Magnus says:

  Jeansjacka på både killar och tjejer går aldrig ur tiden, det är en klassiker.

  Värme

 6. Madde says:

  Den odd molly jackan måste inhandlas 🙂

  Kram

 7. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Nilla-

  Tusen miljoner TACK för alla fina ord och din trevliga kommentar ! 🙂 Nu blev jag glad ! 🙂 Det är era kommentarer som inspirerar mig i mitt bloggande så TACK ! Önskar dig en fantastisk dag! Själv sitter jag och solar fötterna på terrassen. Härligt ! Kram ! 🙂

  Alinde-

  Jag håller med dig om att man tröttnade lite på O.M en kort stund men det gick över blixtsnabbt för mig och nu känns det som att jag vill fylla hela min vårgarderob med märket ! 🙂 Jag har hittat Odd Molly på nett hos http://www.havenstockholm.se och ajabajakids.com Kul att du har en fin klänning att se fram emot ! 🙂 Kram ! 🙂

 8. S says:

  en jeansjacka måste jag skaffa mig i vår… så fräsht 🙂

  kram söta du

 9. Monica says:

  Ska också kika efter en jeansjacka till vår 🙂

 10. p says:

  den var inte fy skam.

 11. Kamilla says:

  Den var fin, en sånn vil jeg ha!

 12. Kamilla says:

  Håper du koser deg i Thailand forresten! Jeg sitter i kalde Lillehammer og blir varm av å se masse sommerbilder. Fortsatt god ferie!

 13. fia says:

  Jeansjackan går aldrig ur. Har haft min i 5 år. fortfarande lika inne :)Den från Odd Molly var riktigt fin också.

 14. Läser din blogg varje dag o har gjort det i evigheter! Hittade Suzanne gnm våra hjärtisar, ramlade in på Prinsessans sida när Elian var bebis och så till dig!

  Nu till min fråga: har sett att många har bilder med säkerhetsnålar eller knappnålar, vet du/el nån annan om det är en action till photoshop? Vart hittar jag de bilderna annars?

  Visst är det typiskt med busiga barn som känner av då man är som mest upptagen. Min minsta av 4 barn är nu 3 år o trots att jag redan haft 3 st trotsiga barn tidigare finner jag mig själv stå med öppen haka över hur enviiiisa barn kan vara!

  Kram o njut av solen….Ps: när jag går ut så är det oxå vitt (som sanden hos er) o blött om fötterna (havet)…..fast här beror det snöslask 😉

 15. oj, såg att det blev helknas med länken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *