En liten hemlis…

Kommer ni ihåg att jag berättat att jag har en riktigt kul sak på G ?  och att jag hade en liten fotoshoot för en stund sedan ?  Nu kan jag avslöja att jag & Bianco ska göra en sak ihop snart….. Ska berätta mer så fort jag får ! 😉

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “En liten hemlis…”

 1. Annika says:

  Åhh vad spännade & himla skoj! Blir coolt att se =)

  Såå mysig butik du har =) Just my cup of tea! (Var där med min mamma & dotter Alexis förra torsdagen )

  Ha en fiiin dag!

  • gizmolina says:

   Ja detta är verkligen himla skoj !! En ära ! ska berätta mer så fort jag får… 🙂 Och tusen tack för fina ord ang. min butik ! Det var så trevligt att få hälsa på dig och din dotter är ju bara den sötaste ! Önskar dig en underbar vecka och hoppas vi ses i butiken snart igen ! Kram ! 🙂

 2. Åh så KUL! Grattis.

  KRAMAR från soffan

 3. Linda says:

  WOW – hvor kult!
  I ♥ G and Bianco 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *