En liten tur… & ett litet tips.


När vi kom hem från butiken så levererade vi vin till ett par grannar som hjälp oss med diverse och medan jag fotade så passade Johanna på att mata Gucci med det kattgodis vi köpte på turen.

Plötsligt kom jag på att vi behövde handla lite så vips ! var skorna på och vi tog en prommis till matbutiken som ligger precis brevid där vi bor.  Johanna var SÅ duktig i butiken. När jag frågade vad hon vill äta i morgon? sa hon "korv!" också la hon ner grillkorv i korgen och hon plockade ihop lite frukt (äpplen, päron & bananer) och insisterade på att bära de små fruktpåsarna själv till kassan.  Det är så kul när de små börjar bli stora ! 🙂


Mor & dotter på tur.

   
Nu har jag ändrat klockan i mitten till Thai tid så att vi har koll på JIG´s tid men det syns inte för jag står ivägen 😉  Min dagens: underklänning Odd Molly, topp Bruuns Bazaar, päls H&M Trend, jeans Miss Sixty och mina sköna UGG. Och till höger,  ett tips:  När jag ger bort vin så knyter jag en rosett och fäster ett tack-kort på det  🙂

Johanna tittar på barnTV nu och jag ska fixa middag och premiär elda i öppnaspisen ! 🙂 också ska vi göra iordning pumpan som vi inte fick tid till igår .

Önskar dig en riktigt trevlig kväll ! Tänd ljus och MYS !

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “En liten tur… & ett litet tips.”

 1. Stina says:

  Ja de små växer verkligen snabbt, fick ett bevis på det tidigare ikväll då min 5 månader gammal dotter låg i sin vagn och skrattade åt sina egna roliga ljud, hon som nyss låg i min mage =) Ha en underbar lördagkväll! Kramar från Luleå

 2. jenilita says:

  så sött kortet på era fötter var

 3. emelie says:

  älskar pälsjackan vart har du köptden??kram

 4. A says:

  detta kändes riktigt trasigt!

 5. Viktoria says:

  Hej, söt blogg. men du en liten fråga bara…varför har ni två klockor på väggen? 😛

 6. Mia says:

  Bra tips med vinet1 Skulle själv bli superglad om jag fick det i present 🙂

 7. mk says:

  tja,gullig bebys och snygg blogg

  vf inte ta en titt på min blogg

 8. Linda says:

  Hon verkar så mysig och duktig Johanna. Grannarna blev nog glada för vinet!

 9. Moasve says:

  Sicken söt unge =) Klar bloggbild när du och din dotter står och visar " dagens outfit" uppifrån, eller du kanske inte visar dagens outfit men den va grymt söt =)

  hon kommer säkert bli en bloggare hon med 😛

  Mvh Moa

 10. e says:

  åh va söt outfit…å unge 😀

 11. Alina says:

  Hejhej! Hoppas du haft en bra dag! 🙂

 12. Anna says:

  Hej hej, brukar också knyta fina rosetter på mina flaskor, senast igår när vi gick på middag, det lilla förhöjer verkligen 😉 Pälsen är underbar har tittat på fler HM butiker men hittar ej 🙁 får fortsätta helt enkelt. Kram Anna

 13. Helena says:

  Hej! Har just börjat läsa din blogg, och jag tycker verkligen om den! 🙂 Måste säja att våra katter ser ut att vara identiska! Iallafall om man ser bakifrån, fast din Gucci verkar vara en perser?? Min Oliver är en Norsk Skogskatt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *