EN LITEN VIDEOHÄLSNING.

Allmänt

En liten spontan videohälsning från mig till dig.

Nu: iväg och hämta hjärtat på helgens 2:a och sista kalas. Sen: söndagmys med valvaka. Må bästa parti vinna! 🙂

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “EN LITEN VIDEOHÄLSNING.”

 1. Mirva says:

  Du är ju helt UNDERBAR! Alla dessa videos värmer och visar hur ÄKTA du är! VÄRLDENS STÖRSTA KRAM från Sverige!

  P&K

  • gizmolina says:

   Åh så otroligt snäll du är Mirva. Tusen 1000 TACK för fantastisk feedback på min lilla video!!! 🙂 Nu blev jag glad!

   Önskar dig en magisk start på veckan! Kram!

 2. Anna says:

  Du är heeeelt fantastisk!!❤️ Och såå himla fin i håret, ja hela du fullkomligt strålar. Det går bara att tokälska dig! Punkt.

  Önskar dig en fin kväll och tack fina du för allt du delar med dig av! Bästa.
  Puss

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljooooner T.A.C.K. snälla Anna! Vilken underbar respons att få och jag blir helt rörd av dina fina komplimanger… ! Tack, tack, tack!!! 🙂 You just made my day !

   Önskar dig den bästa måndagen!!! Kram!

 3. Berit says:

  Fine, Fine, Anna Stina! Har jo møtt deg før, selv om det er mange år siden i butikken(e) dine og det er ikke uten grunn at vi var mange som elsket å handle der, for du har en spesiell aura rundt deg som sprer energi og gjør en glad 🙂

  Akkurat som jeg ble nå av å “se” deg live igjen!

  KLEM 🙂

  • gizmolina says:

   Åh så rörd jag blir…. Tusen tusen tusen TACK för dina enormt fina och värmande ord Berit! Du gav mig precis den bästa respons jag kunde få ska du veta. 🙂

   Önskar dig en måndag fylld av solsken och lyckliga stunder! Klem!

 4. Lotta Lux says:

  Kul att se! Du kan kolla om du står med i röstlängden. Jag väntade förgäves på mitt röstkort till EU-valet och det visade sig att man efter mer än tio år utomlands måste meddela valmyndigheten om man vill stå kvar i röstlängden.

  • Titti says:

   Då tycker jag att du ska följa Lottas råd till nästa val för det här blev ju katastrof! Att Sd får bli tredje största parti. Nä, alla röster som kan läggas på nån annan eller blankt är viktiga nu. För våra barns framtid! 🙂

   Du är f.ö superdupersnygg i håret som jag skrev tidigare, är det svårt att få till? Du har så mkt snygg volym framtill. Jag har spikrakt hår och inte jättetjockt så det mesta blir bara plattfall för mig 😉

   • gizmolina says:

    Ja gissa om jag ska ! för efter gårdagens val känns det ju som att alla röster verkligen behövs. Vad hände liksom…??? Och miljoner TACK snälla du för din fina komplimang ang. mitt hår! 🙂 Volymen fixar jag genom att jag rullar upp håret på hårrullar varje gång jag tvättat det. Om jag inte gjorde det så skulle det bli platt fall hos mig också 😉 Så hårrullar + bra stylingspray + bra hårspray är trixet! Lycka till!

    Njut din måndag! Kram!

  • gizmolina says:

   Vad kul att du tyckte att det var kul Lotta! 🙂 Och tusen tack för info. ang. röstlängden. Detta måste jag självklart kolla upp för jag hade ingen aning om att det är så det fungerar…. !

   Happy new week!!! Kram!

 5. karin says:

  Tack ska DU ha för att du alltid får mig på bra humör, stor kram

  • gizmolina says:

   Åh tack själv för att du tar dig tid att berätta för mig att jag får dig på bra humör! Nu blev jag glad!!! 🙂

   Önskar dig en magisk måndag Karin! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *