En Luleå kväll..

Allmänt

168397-430
Här är vi rosa prinsessor hemma hos min mamma då vi hade middag lördag kväll.

Hjärtat somnade nyss efter att vi tagit ett mysigt bad och hon krypit runt och försökt äta upp Guccis mat… inte helt bra.. plötsligt är både hans kattlåda och hans matskålar intressanta..  och för att inte tala om de vin/sprit flaskor vi har på en hylla på köket.. Tror vi måste flytta på vissa saker! 😉

Sitter och äter "Kina snacks" (mina absoluta favorit godisar, den gula påsen..) och ser på "Du är vad du äter" på TV och får lite ångest… Borde kanske ha gjort en sallad? Hmm…  Imorgon ska jag shoppa hem massa frukt & grönt! så det så!!!

Tror jag ska ringa JIG nu och be honom shoppa med middags mat då han kör hem från sitt sena jobbkvällsmöte.

La föresten ut 2 av de 3 mattor jag köpte i Luleå och det blev hur fint som helst!! 🙂  Kan varmt rekommendera mattor från "Pappelina", de är super praktiska på alla sätt för att de är i plast också är de ju bara sååå fina!  Vi köpte "Viggo star" i metallicguld som vi ska ha hallen också köpte vi 2 st "Siri" i metallicvit-vanilj, en stor att ha under köksbordet och en "löpare" att ha mellan köksön & diskbänken.

Du kan spana in dem på http://www.pappelina.se

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “En Luleå kväll..”

 1. Miss J says:

  Kikade in på pappelinas hemsida och kan ju bara konstatera att mattorna är underbart fina! Särskilt Viggo Star är supersnygg, både i den guldiga och den bruna färgen! Ska försöka leta upp en återförsäljare så fort jag är hemma i Sverige igen, TACK för tipset! 🙂

 2. Jessica says:

  Ni är så fantastiskt söta !!
  Din klänning är underbar vännen !!
  Puss 🙂

 3. Lissan says:

  Å vilka fina mattor! Vad sugen jag blev!! =)

 4. Lissan says:

  Å vilka fina mattor! Vad sugen jag blev!! =)

 5. AnnaStina says:

  Miss.J-
  Det som är så coolt med mattorna är att dom är vändbara! Så – den med stjärnor är guld med vita stjärnor på ena sidan och vit med guld stjärnor på den andra 🙂 GRATTIS till din nya metroblogg! Jag funderar också på att flytta dit för det är ju som du skriver.. många bäckar små.. Gillar att man får betalt. Det passar mitt “Gucci begär” 😉 Är du ute och reser?
  Kram! 🙂
  Jessica –
  Underbaraste! ska genast checka mejlen!! har inte gjort det på några dagar nu.. Vad kul att du gillar klänningen! 🙂 Den shoppade jag i Stockholm i våras och hade tänkt att ha på dopet.. Jag älskar sånna “Carrie” klänningar! Prinsessiga är dom! 😉
  Kramis! 🙂
  Lissan-
  Mattorna är super super fina. Shoppa på! 😉

 6. Miss J says:

  Låter ju helt perfekt med vändbara mattor, variation förnöjer! 🙂 Hoppas bara att återförsäljarna i Uppsala har de färger och modeller jag är ute efter, men det återstår att se. Jag jobbar i Finland hela sommaren och kombinerar det med att hälsa på stora tjocka släkten. Ska försöka resa lite efter att ha jobbat klart och därefter åka hem till Sverige och plugga.
  Metrobloggen har funkat bra hittills och jag är än så länge glad att jag bytte bloggtjänst. Du kan ju alltid pröva och se om du gillar den! 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *