En lycklig dag !


Idag har jag varit runt på PR-byråer, på H&M´s pressrum och på massor med inspirerande butiker. När jag sprang runt i city så hittade jag plötsligt den är reklamskylten utanför Ving´s butik och var bara tvungen att ta en bild för det blev så symboliskt eftersom jag ju egentligen skulle vara på en beach i Thailand nu. Men den som spar han har… och vi reser kanske snart… 😉

Jag har haft det hur hektiskt som helst idag men detta har ändå varit en helt UNDERBAR dag. En sån där dag då jag gått omkring i ett LYCKO-rus , helt fantatiskt härligt  ! 🙂

Just nu har vi en supervarm sommarkväll men jag har ändå tänt massor med ljus och är mitt i middagsfix. Vi girls är home-alone och darlingen fick vara med mig på ett jobbärende på väg hem från dagis så vi kom inte hem förren efter kl. 18.  Stoppade och åt glass på vägen också stoppade hjärtat så fort hon såg solbriller :


Johanna är som en magnet till solbriller och titta vilken färg det är på de hon tänker prova 😉

När jag hämtade darlingen på dagis idag så hittade jag henne NAKEN och en av frökarna sprutade vatten på henne och hennes kompisar med en slang. Då förstår ni hur VARMT vi haft i Oslo idag ! 🙂  Själv har jag gått runt och svettats hela dagen…och termometern i bilden visade att det var +32 grader ute idag.. puuh.. ! men vi ska INTE klaga för det är bara helt fantastiskt med sommarvärme.

Nu ska vi girls MYSA och det tycker jag att du också ska göra 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “En lycklig dag !”

 1. Sara says:

  Gud så fin den är din tunika, var kan man köpa den?

 2. Söta Johanna 🙂 Alla barn älskar solbriller, verkligen!

 3. Anonymous says:

  Ja du thailand – men värmen har vi här med!
  Och nu regnar det ju mkt där ….i alla fall sista mån när sonen var där .
  Undra om pra nang stranden med klippan i bakgrunden är världen mest fotograferade strand…visst önskar man att man var där!

 4. TACK för alla trevliga kommentarer ! 🙂 Min fina tunika shoppade jag i Thailand sist då vi var där.

  Önskar er en riktigt mysig kväll ! ¨

  KRAMAR!! 🙂

 5. Anonymous says:

  http://www.youtube.com/watch?v=phL0RLKL8bc&feature=player_embedded

  När man ser den här The Secret videon på You tube blir man lika glad som när man läser din härliga inspirerande blogg!!!

 6. Leela says:

  Heej! Äntligen får jag tid över att läsa ikapp på din mysiga blogg! Kvällsmys! Vilka fina byxor/leggings du har på dig på bilden! Får man vara näsvis och fråga var du köpt dom? Skulle gärna vilja äga ett par vita, men har ännu inte hittat några som jag blivt riktigt sugen på.Ha det bra och myys i soffan ikväll! Kramis Leela

 7. Leela-
  Tack så mycket för din trevliga kommentar ! 🙂 Jag hade också letat en bra stund efter ett snygga vita leggings innan jag hittade de jag har på mig. Köpte dem häromdagen hos Gina Tricot till endast 99nok så de är ett "fynd" 🙂 Hoppas att du får tag i ett par ! Happy weekend! Kram! 🙂

 8. queenpeach says:

  jag kan meddela att det är en hel del regn o åska här i Thailand så tror Oslo är ett bättre val 🙂

 9. emelie says:

  har du fått in den klänningen i din affär ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *