En lyxig tävling!


Heart ware USB Memory Key with asymmetrically-cut silver shade crystals från Philips (pris: ca 1.450kr)

Det här är den perfekta tävlingen för:

"girls who likes a bit of luxury and a whole lot of glam!"

Vinsten är nämligen denna super läckra USB Memory Key från Philips, Swarovski Active Crystals som du kan lagra upp till 1000 favorit bilder/foton eller 250 favorit sånger på och denna läckra gadget är perfekt bling,bling vid pc´n!

    
Det coola är att hjärtat är ett halsband som du kan hänga runt halsen!
Så du kan på ett enkelt & fashionably snyggt sätt bära med dig dina favorit bilder/musik precis överallt.

Vill du att denna girlie gadget ska bli din?
Skriv i så fall en kommentar till detta inlägg och berätta varför just DU förtjänar att vinna.

(Tävlingen pågår t.o.m. fredag 26:e september)

♥ Kram & Lycka till ! ♥

Kategori: Tävling! | 254 Comments

254 responses to “En lyxig tävling!”

 1. Satu says:

  Tänkte ge den till min mamma isåfall som ALLTID ställer upp för mig vad det än gäller och jag skulle så gärna vilja ge henne något fint men har tyvärr aldrig pengar över då jag just nu är heltidssjukskriven pga depression.. jag var med i Brandkatastrofen på backaplan i Göteborg 1998 och överlevde men trots att det nästa månad är hela 10 år sedan så mår jag fortfarande inge bra och min mamma finns alltid där för mig plus att hon älskar allt som har med hjärtan att göra så hade varit underbart att få ge den till henne. Vänligen / Satu

 2. Madelene Jansson says:

  Hejsan.

  Det var mig en fin "girlie gadget"!!

  Varför jag förtjänar den:

  Om några dagar skall jag föda mitt första barn. Graviditeten har varit lång och jobbig. Mycket illamående och mycke jobb med att flytta hit och dit. Det vore underbart med ett sådant litet lyx hjärta runt halsen med fina bilder på min nyfödde.

  Kram Madde

 3. kickan says:

  Skulle kunna skriv en lång memoar varför jag borde vinna denna men jag skall hålla mig kort.

  1998 drabbades jag av suden deafness och när jag fick tillbaka hörseln hade jag fått kraftig tinnitus som jag lidit mycket av sedan dess. Är även ljudkänslig men ett sätt att underlätta min vardag är att alltid ha lite låg musik på som distraherar bort den värsta tinnitusen. Med detta underbara usb minne kan jag alltid ha med mig musik som en extra säkerhet nu näR jag äntligen köpt mig en mini dator, nämligen en asus eee pc 7", enda nackdelen är att minnet i den är likamed NOLL så tyvärr har jag nu en perfekt dator att bära med mig men ingen plats att spara musiken på så därför vill jag vinna! Att minnet dessutom är helt UNDERBART är bara ett stort plus!

  Oj oj… blev visst en memoar iallefall!

  Trevlig Kväll!

 4. Sitter precis i detta nuet och googlar på usb minnen.Behöver ett som jag kan tanka ner mina bilder på alla kids .

  Lätta datan lite snyggt vill säga :0)

  Fann dock ingen via nätet som direkt tilltalade mig.

  Peace love and understanding !!!

 5. Mikaela R says:

  Jag har fått foglossning och kan inte jobba :(nu sitter jag här på soffan och de enda jag kan roa mig med är att leka med datorn, och med detta smycke kan jag leka lite ytterligare med datorn+ att den blir snygg runt halsen med, hjärtat lägger sig på min gravid mage. Därinne har jag har mitt lilla hjärta som kommer i dec. Hoppas vi vinner!

 6. JenniTa says:

  Jag tycker att halsbandet ska bli min för den passar helt enkel mig 😀

 7. smile says:

  Jag kan inte komma på någon särskild anledning till varför just JAG skulle förtjäna den fina vinsten. Finns säkert jättemånga andra som kan komma på kanonmotiveringar och som verkligen förtjänar den, så jag nöjer mig med att hoppas på tur om du skulle dra lott. 🙂 Kram på dig! Man blir glad av din blogg!

 8. Förtjänar vet jag inte….. Kan rabbla en massa men jag avstår och konstaterar bara att jag skulle ha användning av det eftersom jag efter min sjukskrivning för utbrändhet som tog slut i jannuari i år efter 6 – 7 års sjukskrivning har lättare att glömma i stressituationer än tidigare. Har ett jobb där massor ska kommas ihåg och finnas på plats etc. Tänk då att få extra minne, dessutom vackert, att bära om halsen.

  Kramar

 9. Micaela says:

  Oj va svårt att skriva en motivering när man redan nu läser de ovanstående! Kan tänka mig att du kommer få en hel drös med kanonmotiveringar innan fredag. Men iaf…

  Jag pluggar för fullt på mitt tredje år på Göteborgs Universitet. Det är rapporter hit och inlämningar dit och jag har alltid minst ett usb minne med mig överallt. Att kunna ta fram det här jättefina istället för mina små platsbitar vore ju fantastiskt. Kanske inte mycket till motivering. Men där har du det iaf:)

  Jag hoppas att du får en jättefin kväll och tack för en strålande blogg!:)

  Kram

 10. Amelie says:

  Oi, så fin den var!

  Jeg synes jeg har fortjent den fordi både jeg om min mann er studenter og vi derfor ikke har så mye til overs for sånne luksuriøse ting. Det er så lenge siden jeg kjøpte meg noe fint og denne der hadde vært midt i blinken. Både smykke og noe nyttig for skolen i ett – bedre kan det vel ikke bli? 🙂

  Ønsker deg uansett en riktig fin uke… Hilsen A.

 11. anna matilda says:

  hej detta usb minnet var ju riktigt snygg 😀 just nu studerar jag på kvartsfart men skall i januari börja studera på heltid (förhoppningsvis i USA)och då skulle detta usb minne vara perfekt att ha 😀 så hoppas egentligen bara att turen är på min sida denna gång.

  tack för en bra blogg

 12. annie says:

  Hejsan! Jag kom faktiskt på idag att jag måste köpa ett usb-minne eftersom jag konstigt nog inte äger något, men en sådan dyrgrip har man ju tyvärr inte råd med, så därför skulle jag bli SÅ glad om den blev min! Ha det super!

 13. Lena says:

  Jag tycker att jag borde vinna detta fina USB-minne för att till och med jag är stolt över mig själv. Från att ha varit en lat soffpotatis med 50 kg övervikt har jag nu tagit tag i mitt liv. Dricker bara pulver sedan 6 veckor (15 veckor kvar), har gått ner 12,5 kg och tränar på gym 3 ggr per vecka.

 14. Jennie says:

  Det skulle vara roligt att få äga ett så fint hjärta med hemligt usb. Varför jag vill ha det.. Hjärtat var väldigt JAG.. plus att jag vet inte hur mycket pengar (flera tusentals kr) och tid jag/min familj lagt ner på datorer som är trasiga och bilder som är förlorat. De negativa med dagens digitalkameror.. om man inte spar på fler ställen eller skrivier ut kan de va förlorat..Kanske man lär sig tillslut att lagra på flera ställen? Tack för en bra blogg!

 15. Em says:

  <för lång och trogen tjänst! JAg har läst denna underbara blogg, nästan från början. Hihi

  Dessutom tentapluggar jag och jobbar, så jag kan behöva lite uppskattning;)

  Det var jag de.

  Ha en strålande tisdag, kram kram:)

 16. Hoppas du får en trevlig tisdag!

 17. Stina says:

  Oj vilken lyxtävling, den måste man vara med på. Jag har spanat in det minnet tidigare men min man köpte att vanligt tråkigt minne så då känns det lite onödigt.

  Fast nu skulle jag nog behöva ett eget för att lagra diverse dokument, inspiration och foton gällande min företag. Just nu bor jag i Sydkorea men när jag kommer hem till Sverige ska jag starta ett eget företag. Blev faktiskt inspirerad att våga av dig som lever livet fullt åt och vågar satsa på dina drömmar.

  Varför ska jag vänta på att chansen ska komma till mig när jag kan komma till chansen. ; )

  Tack för en underbar och inspirerande blogg som förgyller varje dag av mitt liv. Kram! : )

 18. ida says:

  åå det hade varit perfekt för mig. pluggar just nu och känner att pengarna inte räcker till under den här tiden. o ett usb hade ju passat perfekt för alla arbeten (o lite musik o bilder). samt att får jag två saker i ett blir det ju extra bra och ekonomiskt!!! =)

 19. Viktoria says:

  Skulle så gärna vilja vinna. Då jag frösöker uppnå en gammal dröm om att få bli lärare. Så därför har jag satt mig på skolbänken igen. Ekonomin blir ju dessvärre lite sämre under studietiden. Så då hade det varit underbart att få vinna denna läckra sak!

 20. Madeleine says:

  Åh, den är ju helt underbar! Skulle älska att vinna en sådan fin, tjejig grej. Skulle passa mig klockrent!! =)

  Jag lånar alltid min brors usb-minne då jag inte har någon själv, och det är verkligen på tiden att jag skaffar en egen nu. Den här tävlingen kunde inte komma lämpligare! Efter att ha bott i italien under gymnasietiden håller jag just nu på att läsa på distans för att få slutbetyg och högskolekompetens. Är stolt över mig själv för att jag har tagit tag i det här och har nu bara 400 poäng klar att läsa. Har hållt på och läsa i tre år nu så här på distans- utan usb. Vore en fin present att få som belöning för allt hårt arbete och för att fira riktigt ordentligt! Mina planer är att söka till högskolan för att läsa till fastighetsmäklare, så usbt skulle verkligen behövas i framtiden. Tack söta du för en fin blogg. Kram och ha en bra dag!! =)

 21. sanna says:

  Som nybliven lärarstudent, finns det inte många kronor över när hyran är betald. Därför vore ju detta en toppen grej, dels kan jag använda den för skolarbeten, men samtidigt som halsband. 2 i ett lixsom 🙂

 22. Jenny A says:

  Jag är en 3 barnsmamma. (egentligen 4 om man räknar med min lilla ängel) Jag skulle behöva lite tjejig lyx i en värld där man ofta är en stressad mamma som lägger all tid och pengar på mina juveler. De är mitt allt men ibland är det kul att unna sig något eget också. Skulle passa mig utmärkt att vinna detta fina pris.

 23. Karin says:

  Jag jobbar med ett väldigt manligt jobb, byggnadsingenjör och det är så sällan man får använda sig av något som är väldigt "girlie" och riktigt fint. Tycker att det där usb-minnet skulle passa utmärkt när jag ska ta med mina filer på alla dess trista byggmöten!

 24. sandra says:

  hej, kolla & kommentera gärna min blogg! 🙂

 25. elin says:

  Å, det var fint! Prøver å gjøre litt forskning ved siden av jobben på sykehuset, men det er sjelden (les:aldri!) tid til det i arbeidstiden. Prøver derfor å ta med meg materiale hjem å håpe at inspirasjonen kommer enten om kvelden eller i helgene. Det er store filer (SPSS), så man trenger usb med mye plass. At den er fantastisk flott er en stor ekstrabonus!!!

 26. Kattis says:

  Åååååh! Snart 2barnsmor skulle verkligen behöva lite glam i mitt liv!

 27. Louise says:

  Hej!

  Efter gymnasiet började jag jobba inom vården men förstod att jag alltid måste jobba för lite pengar och knappt vara hemma med mina barn (Frans 1 år och Elsa två år) för den usla lön man får här i sverige. Tog tag i mig själv och utbildar mig nu till manus producent och projekt ledare och kommer i framtiden jobba inom hjälp organisationer som Bris Amnesty så jag behöver värkligen detta extra hjärta Mvh Louise

 28. Ida says:

  Hejsan! Jag skulle verkligen behöva detta FABULOUS usb-minne i mitt jobb som journalist. Tänk hur fint det skulle vara att på redaktionen ta fram det söta hjärtat "jaha, då ska jag spara denhär texten på mitt usb-minne.." Hoppas du har en bra dag! Kram av Ida.

 29. Maria L says:

  Åh vilken underbar idé, äntligen ett vackert USB minne. Varför jag ska vinna. Är i ett stort behov av ett USB minne, som jag kan ha med mig till högskola, till vänner med kort och till min praktikplats med en massa jobbmatrial. Sen så sliter jag med två jobb, samtidigt som jag läser 100% på högskolan och försöker hålla ordning på huset. Snälla låt mig vinna!! Kram kram

 30. Lotta says:

  Hej,

  Ett underbart smycke som jag gärna skulle bära runt min hals.

  Jag är en mamma som inte lever tillsammans med min son. Hans far och jag har mycket bra kontakt och allt fungerar bra. Men det kommer stunder då det känns som om mitt hjärta ska gå sönder eftersom min son valt att bo hos sin far. Kanske mycket för bekvämlighet, hans far bor nära skolan han går i och hans vänner. Jag kommer aldrig visa denna sorg för min son eftersom vi alltid sagt till honom att hans önskningar betyder väldigt mycket för vilka beslut vi tar för att vardagen ska fungera. En mamma är alltid en mamma oavsett var barnet bor.

  USB-minnet skulle jag fylla med bilder från mina lyckliga stunder och bära det nära mitt hjärta.

 31. Natali says:

  Jag förtjänar det inte mer än andra utan vill helt enkelt bara vinna den för jag behöver verkligen ett usb-minne,att den sedan är super "special" är ju bara häftigt.

 32. Cissi says:

  Vad spännande att få läsa allas berättelser & att ni är så starka som sitter här idag. Otroligt vilket spann av läsare Anna-Stina berör varje dag!

  Själv vaknade jag denna kalla & dimmiga höstmorgon i hufvudstaden. Tidig tvättid, dimma, ofärdig hemtenta på datorn…. Krama på pojkvännen, nybryggt kaffe i favoritmuggen, spegelblankt vatten utanför fönstret, frisk luft i lungorna på väg till tvättstugan. Jag har bestämt mig för att se det positiva i denna dag. Jag är lyckligt lottad & njuter av varje stund.

  …om jag dessutom skulle ha turen med mig att vinna ditt hjärta skulle det direkt få flytta ner i min skolväska. Jag blir nu färdig med min lärarutbildning & jag ska äntligen få ut & jobba med det jag så länge längtat efter. Känner mig lyckligt lottad att varje dag få träffa dessa härliga ungar, att kunna stimulera deras lärande & identitetsskapande & få se dem växa mer & mer för varje dag ♥

 33. Sophia says:

  Då jag haft en tuff period med motgångar så skulle detta hjärta betyda mkt.

  Det har vart allvarliga sjukdomar, Vänner som visade sig inte vara vänner, mamma ska opereras m.m.

 34. Elinor says:
  2008-09-23 @ 08:09:11

  URL: http://r

  Postat av: Linalotta

  Jag har precis börjat läsa till guldsmed. För att få med idéer och skisser till och från skolan behöver jag ett usb-minne.

  Jag har letat runt efter ett snyggt, för det är ju en rolig detalj. Och detta hjärtat är ju helt underbart, som ett smycke i sig!!

 35. Elinor says:

  Oj då, så det blev..

  Usbminnet va riktigt snyggt. Det hade vart perfekt att ha med sig till skolan.

 36. Cecilia says:

  Åh! Det där usb-minnet har jag velat ha hur länge som helst!

  Varför jag förtjänar det:

  Jag är nygift och skulle använda usb-minnet till att samla ihop bilder från vårt bröllop från nära och kära. Just det här usb-minnet hade passat perfekt till våra fantastiska bröllopsminnen. Det är speciellt fint, precis som vårt bröllop var – helt underbart! 🙂

  Hoppas du och Johanna får en bra dag!

 37. Johanna says:

  Varför just jag??? Vet inte men en sak är säkert jag skulle bli jätteglad om jag vann. Alla är lika värda att vinna vare sig man kan rada upp massa tråkigheter eller om man just bara känner att det vore sååååå kul att få vinna! Kämpa på alla ni där ute och trots svårigheter försök se det ljusa i varje situation. Fokusera på det som inte tar en massa kraft och försök se möjligheter! Jag vet vad jag talar om! Ha det riktigt bra!

  Kram Johanna

 38. Line Jeanette says:

  JA JA JA!!!Åhh en sånn skulle jeg gjerne villet vinne!Den var fantastisk nydelig.

  Ha en god dag!

 39. cilla says:

  Varför ska jag vinna? Hmm… Ja egentligen förtjänar väl alla att vinna, men jag skulle bli väldigt glad om jag fick äran att äga denna godbit. Jag har precis lämnat sambo och bonusbarn hemma för att flytta och plugga vilket gör livet lite småtrist. Med denna "fining" skulle jag kunna bära med mig kort på dem hela tiden vilket skulle betyda mycket för mig. Familjen är ju trots allt det enda som är säkert i denna värld…

  Kram Cilla

 40. jessica says:

  Hej!

  fantastiskt fin som skulle passa mig utmärkt!

  Min prinsessa tar jag ständigt bilder på eftersom hennes mommo och morbörder bor långt borta är de ständigt frågvisa om hennes utseende och utveckling och vardag. Därför försöker jag uppdtara bloggen så ofta som möjligt men bara ett begränsat antal bilder får plats på min skruttiga gamla dator. Dessutom behöver jag usb nu när jag äntligen blivit working mama igen! Fantastiskt roligt även om jag inte glömt mitt viktigaste jobb i livet! 🙂 I mitt jobb håller jag på med träning och kostföreläsningar och behöver alltid material med mig på usb, jag jobba med usb då jag ofta får göra energiberäkningar. SÅ därför vill jag vinna och bära denna fantastiska kreation runt halsen och se snygg ut, ist för mina 3 smått osnygga usb som jag bär med mig idag 🙂

  Tack för en fantastisk blogg Anna-Stina! det är så roligt, mysigt och inspirerande att läsa din blogg ochjag tycker du är en helt fantastisk människa. Jag hoppas att till sommaren när jag åker till Oslo (brukar vara där 1 gång/år) får besöka din nya butik!

  kram

 41. cecilia says:

  Finns säkert andra som förtjänar att vinna mer än jag, men jag ska i alla fall försöka!

  Jag och min flickvän flyttade för en månad sedan 45 mil ifrån varandra och kämpar nu med ett långdistansförhållande. Vi har inte alltid haft det lätt; det är många som har haft mycket emot att vi är ihop. Min flickvän pluggar tredje året på Handels i Göteborg, och jag skulle så gärna vilja ge henne detta i present på vår 1-årsdag den 2 oktober. Ett hjärta för vårt förhållande, men som även passar en hårt jobbande student perfekt.

  Kram Cecilia

 42. Ahnna says:

  Den skulle passa en små/tonårs mamma som studerar.. nu är det så att jag måste köpa ett minne till mitt examens arbete. Men tänk om man kunde vinna ett!!! /kram Ahnna

 43. Emma-Pemma says:

  Lilla jag är värd en! Mitt i en jobbig skilsmässa, och försöker ta vara på alla småting som gör mig glad….

  Kram Emma.

  http://www.minnietiger.blogg.se*

 44. Linda says:

  Vilken underbar tävling!

  Den jag skall ge hjärtat om jag blir den lyckliga är min mamma. Som har stått vid min sida i 30 år. Hon har gjort så ofantligt mycket för mig att jag inte ens vet var jag skall börja. Jag kan inte ens komma i närheten av att återgälda allt. Vinsten hade varit en liten bit på vägen.

  Hälsningar Linda

 45. nettan says:

  jag skulle ge den till min dotter "prinsessan" för jag tycker den är en prinsess sak. kram från mamman

 46. Titti says:

  En sån vill jag vinna, bara för att det är en sån sak jag ALDRIG skulle köpa själv. Men fin var den och vem behöver inte mer USB minne? (Kan man koppla den direkt till hjärnan, det skulle jag behöva ;o))

 47. Heléne says:

  Skulle behöva detta snygga och praktiska USB minne till att ha bilder på mina barn nära tillhands när jag periodvis "bor" på jobbet. Det är även användbart på jobbet då jag har en tendens att alltid ha borta just USB minnet när jag behöver det för att ha med filer och presentationer på möten. Detta kan jag ju alltid ha runt halsen då det även är snyggt.

 48. Mirva says:

  Hej Anna-Stina!

  Jag har min kära familj & alla släktingar långt ifrån mig/oss (de bor i Finland) så det vore helt underbart om jag kunde bära med mig våra minnen som ett halsband och alltid har bilderna med mig så att jag när som helst kan visa upp dem till alla nära & kära. Tänk så många vackra minnen jag kunde ladda upp på detta vackra halsband…tänk att jag alltid kunde få ha mina minnen nära hjärtat, närmare än så kan ju inte minnen komma! Detta var ju det absolut vackraste halsbandet jag nånsin har sett!

  Kram från Mirva

  (som precis har slutat blogga och det är också ett minne för sig och ett avslutat kapitel i mitt liv. Dock kommer jag aldrig att glömma bort din underbara blogg!)

 49. malin says:

  Hej!

  tack för en toppen bra blogg, du inspirera verkligen mig till att göra mitt liv lite mer glamouröst, det finns så mkt man kan göra för att piffa till vardagen och det har du lärt mig. Det här USB-minnet skulle verkligen vara en sån sak, lyx i vardagen. Som heltids student är ett USB-minne ett måste för mig, alla uppsatser och rapporter som ska sparas inget får försvinna. För att sprida glädje mitt i all pluggstress är det perfekt att lagra lite bilder från härliga studentfester på minnet och ta med å visa mina vänner, de pigga upp och gör att vi orkar skirva lite till.

  Jag skulle bli världens gladaste student och även en lyxigare sådan om jag vann minnet 🙂

  Kramar Malin

 50. Jessica says:

  God morgon. Guuud vad fint. Det skulle jag vilja ge till min underbart söta vän som har haft ett mycket jobbigt 2008 men nu har det vänt och jag önskar henne all lycka. Hon är helt fantastisk. Dessutom läser hon din blogg varje dag och fick mig att börja läsa och njuta av den!

 51. Jenniepennie says:

  Två hjärtan små jag har, som fotas alla dar!

  en massa bilder fina! så snälla Anna-Stina, låt mig nu få ta dem me´, i detta hjärtliga USB!

 52. Hej

  Om jag vann skulle jag ge den till min syster som haft det ganska tufft sista månaden. Vår far dog för tre veckor sedan och Helen har varit den som fixat och tagit hand om pappa och oss syskon hela tiden. Vi satt alla syskon vid pappas sida när han dog, direkt efter hans död städar min syster hans rum ,tänder levende ljus och klär pappa jättefin.

  Min pappa bodde på ett dementboende och min syster jobbar på avd ovanför där pappa bodde. Det har varit jättejobbigt för henne att gå tillbaka till jobbet, vilket jag har full förståelse för. För några dagar sedan upprepar sig allt för Helen då en annan man, i samma rum som pappa fast våningen över, går igenom sina sista dagar. Helen tvingas då åter igen sitta vak, sköta munhygoen och höra ett svagt hjärta andas, precis som med vår far.

  Hon valde då att lägga all energi på detta för att få ge någon annnan människa ett värdigt slut då inga anhöriga dök upp.

  Helen förtjänar lite uppskattning och jag tycker detta smycke skulle passa henne.

  Kram Åsa

 53. Sara says:

  Jag skulle kunna motivera mej precis som alla andra men vill inte göra det helt öppet här på bloggen så jag säger istället:

  Jag vill vinna för att det är ett riktigt snyggt och användbart hjärta! Det räcker väl så`?

 54. Frida says:

  Fyller 22 år idag, så det ultimata hade ju varit att vinna en liten tävling också 🙂 Dessutom är jag en liten teknikjunkie, så detta halsband sitter ju som handen i handsken. Kram

 55. Jag vill vinna den för att jag och barnen ska åka iväg på våran allra första semester i vinter och den bär av till Thailand. Ett litet och vackert USB-minne skulle vara kanon att ha med sig för att lagra bilderna på under semestern för mina mitt minneskort lär inte räcka till ett helt semesteralbum! Och visst vill man ha massa fina bilder?

 56. Camilla says:

  Ett hjärta fyllt av kärlek!

  Då vi har PLANER inför nästa sommar (säger inte vad eftersom alla inte känner till dem 😉 ), vore USB-hjärtat helt ljuvligt att få äga. Kommer på så mycket bra saker under dagtid som jag lägger in i min jobbdator men också skulle vilja ta med mig hem för att visa F.

  Man kan verkligen säga att hjärtat skulle fyllas med KÄRLEK!

  Kram från en nyförlovad Camilla

 57. Nadia says:

  Hej,

  Skulle jättegärna vilja vinna det där fina USB-minnet. Bara för att det är så vackert och lyxigt.

  Kram

 58. Stina says:

  Ååh precis vad jag skulle behöva, har insett nu efter att jag fått en dotter för fyra månader sedan hur mycket alla foton betyder för oss och hur tråkigt det vore om allting försvann, då skulle detta hjärta vara perfekt att bevara alla bilder på vårt lilla hjärta =) Kramar Stina

 59. Annelie says:

  Hej! jag skulle bli väldigt lycklig, eftersom jag råkade ut för en olycka för två år sedan och krossade min ena axel och skar av senorna i min ena hand. Det har varit en lång och tuff rehabilitering. Eftersom jag arbetade som frisör!! håller jag nu på att omskola mej och är i behov av ett usb minne.

 60. Elisabeth says:

  Hei!

  Jeg har nettopp begynt å jobbe som lærer etter at jeg var ferdig utdannet i vår. Jeg kunne absolutt trengt en minnepenn, og spesielt når den i tillegg er så spesiell. Den ville lyst opp i en eller så travel og utfordrende hverdag:-)

 61. Mingar says:

  Det här praktiska smycket skulle jag vilja vinna av två anledningar. Det första (och viktigaste) är för att min dotter älskar att leka med fina halsband när hon sitter i mitt knä. Det andra är för att jag blir så otroligt glad när saker som behövs i vardagen även har en snygg design – och det har detta USB-minne!!

  Om detta gör att jag 'förtjänar' att vinna, det vet jag inte men man måste ju försöka för att vinna..

 62. carro says:

  har frågestund, ställ din fråga i bloggen ;D

  puss

 63. Jessica says:

  Tack för en super härlig och otroligt inspirerande blogg! Tittar in här minst 1 gång om dagen för att ta del av dina härliga tips och idéer, det gör mig HAPPY! Vad som skulle göra mig än mer happy är om du ville "PIMP my vardag" och ge mig detta fabulösa USB-minne ;o)

  Kram till dig och Johanna!

 64. Vanessa says:

  Jag vill ha den för att jag aldrig har vunnit någon tävling förut, och det är ett så underbart fint halsband och jag använder ofta sånt.

  Och musik kan man lyssna på!

  Jag har ingen Mp3 eller ipod så den skulle bli bra för mig!

  kram

 65. Sandra says:

  Vet inte om jag bhar nån chans…

  läst lite vad folk har skrivit, hjälp vad bra motiveringar, eller vad det heter.

  Jag själv har ingen, jag tycker den var praktisk, det kanske räcker med att jag skriver att det lilla smycket var underbart ?

  Kram.

 66. Anna - Norrländska says:

  Jag skulle vilja vinna detta super snygga usb minne för att..Är student som plugga min 5:e termin av 7, är gravid i v.8 med mitt första barn, håller tummarna att de ska gå vägen. Jag kommer att fortsätta mina studier fast jag får barn, har siktet inställt på att de här fixar jag + en underbar sambo som finns där hela tiden. Detta Usb minne skulle verkligen underlätta när jag kommer skriva min uppsats och kommer ha en liten knodd med.

  Att läsa din blogg varje dag ger mig ett leende på läpparna, fast dagarna med plugg ibland känns så dryga..

  Ha en toppendag! Kram Anna

 67. Evy says:

  Takk for en utrolig bra blogg,Anna-Stina! Den ligger på mine favoritter og jeg leser hver dag! Du er en stor, positiv inspirasjonskilde! Og, wow-hvilken premie!! I like! 🙂 Den skulle passe meg perfekt. Er ofte på farten-vi pendler mellom norge og sverige-tenk å få lagret sine "må ha med seg" på en sådan lyxig sak! Ønsker meg… Ha en strålende dag!

 68. Emma says:

  Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann den…helt enkelt av den enkla anledningen att jag aldrig vinner ! Kram och ha det så bra 🙂

 69. Martina says:

  Jag skulle vilja vinna det snygga "halsbandet" till min klass. Vi är ett gäng tjejer (allt mellan 21-55 år) som nyss börjat plugga till USKor. Tänk att kunna skicka runt detta snygga hjärta (som symboliserar hela våran utbildning) mellan varandra istället för de vanliga gamla tråkiga usb-minnena.

 70. Annica says:

  Hej!

  Åh vilket snyggt usb minne… Jag har ju gjort en sån tabbe liknande sån som Carrie gjorde i SATC, jag jobbar en del som frilands inredare så det betyder att jag tar en hel del kort på mina jobb, så nu sist jag jjade hade jag ingen back-up så allt mina foton på jobb försvann då min älskade Mac gick sönder. Sen vart jag så kär i den hjärtformade designen.

  Så jag skulle bli otroligt glad/ rörd om jag vann så kan jag få arbeta med det jag älskar.

  Annica Richards

 71. Anonymous says:

  Hej! Fin & smart tävling. Ett bra (och dessutom snyggt;) usbminne är aldrig fel. Jag pluggar just nu 2:a året på Informatörsprogrammet i Växjö och älskar utbildningen. Chansen att få plugga till något man verkligen vill är lyckosamt. I förgår höll hela min dator på att krascha & jag behövde ladda över alla mina skol-dokument och bilder till usb. Men hade inte nog med usb-uttrymme men datorn klarade sig. Nu inbillar jag mig att det med det SNYGGA hjärt-usb:et kommer hjälpa mig att förhindra ännu en krasch! 😉 Man kan ju alltid drömma, eller hur ..

  /Johanna

 72. Emma says:

  Som lärarstudent (har bara 1,5 termin kvar!) använder jag USB mycket, hade varit underbart att ha detta glamourösa som jag kan ha runt halsen hela tiden. Det skulle defnitivt piffa upp min vardag med all pluggstress! Kramar från Emma

 73. Mia says:

  Oj, efter att ha läst alla anledningar här, så känner jag mig inte direkt förtjänt av att få det otroligt fina "halsbandet". Finns så många andra här som förtjänar det bättre =) Men jag tycker att det är ett väldigt fint halsband med en toppensmart funktion i att samtidigt vara ett USB-minne, så om jag mot förmodan skulle vinna så blir jag överlycklig! Det skulle göra min dag helt klart! =)

  För övrigt vill jag tacka för en mycket inspirerande blogg, läser den ofta och blir glad varje gång! Din blogg är en stor inspiration till att verkligen vilja ha barn, för en sådan människa som mig som tvekar litegrann i dagsläget. KRAM!

 74. Ulrica says:

  Alltså, jag skulle bli jätteglad över att vinna det ljuvliga hjärtat! Skulle vara kul att ha när jag börjar jobba efter min mammaledighet i januari! Jobbar som föreståndare på en förskola och det brukar ju inte va' jättemycket glamour på sånna ställen,(även om det är en underbar arbetsplats) ett litet smycket skulle minsann piffa upp vardagen 😉

 75. Elin says:

  Säger nog som många andra här inne, att jag läst alla andras kommentarer och vet ju att min aldrig kommer slå dem. MEN varför inte göra ett försök iaf?

  Jag skulle ungefär bli dunderlycklig om jag skulle vinna det SUPERfina USB minnet eftersom jag jobbar som originalare och använder USB dagligen när jag är ute på kundbesök. Och varför inte kunna lyxa till vardagen lite extra? Jag hoppas att du drar lott denna tävlingen, annars har man väl ingen chans.. 😉

  TACK för en underbar blogg..

  Kram Elin

 76. Julia says:

  Hej Hej

  Jag förtjänar att vinna för att jag precis har börjat på en utbildning till produktionstekniker inom bygg, i detta mans-dominerande yrke tycker jag att jag behöver detta kvinnliga USB-minne för att spara ner alla mina studiearbeten =) Det skulle passa så bra kring halsen när jag har mina "snickarbyxor" =)

  Tack för en bra och inspirerande blogg! Kram

 77. Anna L says:

  Vill bara säga hur trevlig blogg du har!Trots att avundsjukan är en baksida är du fortfarande lika vänlig.Men det är väl en sån sak man tar i beräkning när man väljer att skriva om sitt liv,i sådant stort forrum som internet är.Men bara för det är det ju inte frittfram att göra personangrepp.När man väljer att läsarna får kommenterar så är det ju inte bara snälla ord man får läsa,så naiv är man väl inte.Inte roligt när en del bloggare börja att hota att kolla ip-nummer och dyl,när man inte tycker som dem.

 78. Malin.E says:

  Underbart… :-)… jag brukar aldrig vinna något, därför skulle det vara roligt att få vinna detta.

  malin@malingirl.com

 79. Stockholmstjej says:

  Det perfekta smycket som skulle passa min lillasyster som är en fantastisk ensamstående mamma till två underbara barn. Hon har uppfostrat de sina små älsklingar till så fina och exemplariska små individer så hon har säkert en stor guldstjärna i himlen för det. Vet att hon också läser din blogg som är den mest positiva och inspirerande blogg som jag stött på. Din blogg innehåller allt vad vi tjejer behöver – mode, inredning och barn m m. Vi har följt din blogg sedan start och hoppas att vi får fortsätta att följa den länge, länge till…

 80. Frida says:

  Hej

  Håller precis på och skriver min examensuppsats och ett USB-minne är då en självklarhet att ha eftersom jag förflyttar mig mycket från och till skolan och korrigeringar skall göras. Då vore det ännu mer motiverande om man hade ett USB-minne i hjärtform, detta skulle lätt öka prestationen=)

  Tack för en underbar blogg

  Kram//Frida

 81. Anette says:

  Åh vad vackert. Tänk att något så praktiskt även kan vara skönt för ögat. Eftersom jag fyller år nästa månad skulle det här vara en perfekt present till mig själv från den jag älskar mest 😉 – mig själv :-D! Det vore härligt med ett USB-minne där jag kunde samla de som ligger mig närmast om hjärtat. Min make, mina flickor, katterna, släkten osv. Nu ligger bilderna utspridda både här och där och riskerar att försvinna i mängden.

  Ha en bra dag! Kram från Anette

 82. Hej Anna-Stina!

  Min dotter började i augusti i dataklasserna i 6:an här i Sollentuna där vi bor, ett sånt här minne skulle vara ovärderligt för henne då skolan inte har råd att ge eleverna egna datorer utan datorerna måste vara kvar på skolan och räcka till så många elever. Om hon skulle ha detta lilla underbara usb minne skulle hon klara av skolan mycket lättare och kunna hänga med sina kamrater…

  Kram från Nettisens

 83. Jill says:

  Jag vill vinna därför att jag jobbar kommunalt. Chefen har gett sig själv bärbar ingen annan. USB-minnena vi får här, som ständigt fylls med jobb att ta hem och sitta med, är fula i svart med en stor gul Flash Voyager logga.Dessutom förväxlar man lätt minnen med varandra. Det här underbara hjärtat skulle vara bara mitt och sätta glamour på en grå kommunalvardag.

 84. Anna says:

  Jag är ingen tekniktjej och lockas inte av tekniskaprylar i vanliga fall.. men nu känner jag att det finns något för mig, detta usb minne är bara för fint 🙂 skulle hoppa högt om jag vann det!!

 85. nina says:

  Hej!

  Det finns säkert andra som förtjänar en present bättre. Men om det var jag som skulle ha turen att vinna så skulle denna användas till att förgylla mitt sista år på universitetet. Jag har pluggat i en herrans massa år och börjar nu snart se slutet. Det har varit roligt, spännande men även jobbigt och smärtsamt. Men det har definitivt varit värt varenda (krona) och tid. Till sommaren skall jag börja söka jobb som lärare, vilket är något jag ser fram emot fantastiskt mycket. Detta hjälper mig igenom de svåraste stunderna då man tvivlar på sig själv.

  Ett USB minne som ser ut som detta skulle förgylla min vardag och praktiskt finnas där att spara mina uppsatser på!

  Tack för en tävling, det var roligt!

  Kramar

 86. Isabella says:

  Jag förtjänar den, bara för att! Simpelt, kanske inte en vinnande kommentar men jag tycker alla förtjänar den men nu är det ju bara en som kan vinna den och jag tycker att jag ska vinna den.

  ( jag vinner aldrig något endå men halsbandet skulle sitta som ett smäck på min hals! )

  Peace.

 87. Astronauten says:

  Hej! Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att ägna en minut åt att vara supersnäll mot mig och RÖSTA på mig och LÄNKA till mig i den här fototävlingen

  http://microsites.nokia.se/6220/index.php?thanks=1#/grid/1/-1/votes/5185986

  Vore hur snällt som helst och det skulle göra mig jätteglad! 😀

  PS. Du kan även vinna en mobiltelefon när du röstar 🙂

 88. Viktoria says:

  Åh jag skulle jättegärna vilja vara med och tävla om denna underbaring. Förtjänar och förtjänar…Det är nog många andra som kanske förtjänar den mer än mig, men jag skulle tyckt den skulle vara perfekt till mina drömstudier som jag skall påbörja i vår. En smidig och användbar och så snygg grej skulle inte passa en student bättre.

 89. Åh den är ju jättefin!

  Jag skulle vilja vinna den och förvara alla bilder på den kommande prinsessan i. Alltid nära och bara att stoppa i närmsta dator/dvd för att ta sig en titt 🙂

  Plus att det blir lätt att dela med sig till nära och kära av fina stunder dom missat 🙂

 90. Alexandra says:

  Jag önskar att jag skulle vinna detta fina USBminnne. Jag har precis avslutat mina högskolestudier och mina dagar är nu fyllda med arbetssökande. Mitt nuvarande USB är fullt av olika ansökningar och jag skulle gärna vinna detta fina som säkerligen skulle göra dagen åtminstone lite roligare.

 91. Evelina says:

  Åhh vore ju för underbart att vinna det fina "halsbandet" då kan jag varje dag bära min dotter runt halsen (iaf alla bilder på henne). Har en massa bilder på datorn och är fruktansvärt rädd för att dom ska försvinna, så det vore ju perfekt att kunna ladda över dom till det vackra hjärtat. Kram kram

 92. Camilla says:

  Vilken fantastik grej att muntras upp med i höstmörkret, har ju ej någon jag hjärtar och då skulle denna för stunden bota all smärta!

 93. Joss says:

  För att jag verkligen kommer att behöva den när jag ger mig ut på min andra praktik på en tidning. (Läser till journalist.) Och jag vill inte riskera att göra bort mig genom att material går förlorat om datorn strejkar. Usch, det vore såå hemskt!

  Ha en bra dag!

  Kram

 94. Sandra says:

  Hej.

  Har precis börjat plugga till butikschef och då vi läser på distans, vore ett usb perfekt att ha för att enkelt kunna ta med sig det man behöver. Sen att det är väldigt fint också är ett stort pluss

 95. Tina says:

  Jag skulle vilja vinna denna fina girlie gadget till min underbara syster. Som alltid ställer upp för mig o alla andra utan att kräva nägot tillbka. Hon är en underbar människa och väldens bästa syster!!!

 96. Om jag vann detta underbara Skulle jag spara den och ge den i julklapp till min tonårs dotter som måste dela dator med mig

  Hon är intresserad av att fota och rädd att jag ska råka ta bort hennes bilder

 97. Nathalie says:

  Hej Anna-Stina och Johanna!

  Jag skulle vilja vinna den åt min älskade mamma som fyller 45 år i början av oktober! Min mamma är en person som alltid ställer upp, finns där och stöttar en. En hårt arbetande mamma som skulle ha stor användning för denna smidiga sak i hennes arbete. Hon kallar alltid mig för hennes lilla hjärta och därför skulle det även ha en symbolisk betydelse.

  Kram!

 98. Jessica says:

  Jag har inga historier om varför jag vill vinna mer än att jag tycker det är underbart vackert och att jag skulle bli överlycklig om jag vann 🙂

  Kram!

 99. Yasmine says:

  Varför just jag ska vinna ?

  Idag är det min födelsedag och här hemma sitter jag sjuk tillsammans med mina två yngsta som också är sjuka. Min födelsedagspresent som jag skulle få är försenad och vi har inte fått nått nytt leveransdatum. Så här sitter jag och tycker lite synd om mej själv på min dag. Ingen som kommer, inga presenter och framför allt sjuk, sömnbrist och sjuka barn. Denne hade piggat upp mej massor då jag älskar min dator och gärna delar med mej av mina bilder och musik. Ett snyggare usb-minne får man ju leta efter =)

 100. Michaela says:

  Hej,

  jag har tappat mitt minne och behöver verkligen ett nytt 🙂 Ett som dessutom är så snyggat att hänga runt halsen- då kommer den alltid finnas till hands när minnet tryter.

  Kram från Michaela

 101. Josefine,Blekinge says:

  Jag tar en massa bilder på vår goa lilla son som är 5 månader och vill ha dem som backup på USB OM datorn pajar (vilket vår förra gjorde!). Skulle vara så frustrerande om alla bilder och filmsnuttar på honom försvann! : (

  Dessutom är jag i akut behov av lite glitter och glamour i mitt liv!! Jag känner mig som en grå sömngångare efter amning, ingen sömn om nätterna och gamla, tråkiga kläder som hänger med sen innan graviditeten – ett sånt snyggt gnistrande hjärta vore verkligen toppen!

  Ett hjärta att förvara bilderna av mitt hjärta i! : )

 102. Åsa Luleå says:

  OM jag vinner gör du en Luletjej GLAD

  glittrande runt halsen i våran älskade HEMSTAD

  En känsla av doft och flärd

  från din Happy Girlicious värld

  Att vinna den vore underbart

  deltar i tävlingen! Självklart!!!

 103. Hanna says:

  Vilken underbar sak! JA, varför just jag förtjänar den..Det finns säkert många andra som förtjänar den mer än vad jag gör…MEN det skulle vara en fin lite belöning i den stressigaste hösten i mitt liv, vi renoverar vårt nyköpta hus, jag håller på med en hemtenta samtidigt som jag denna vecka ska packa ihop vårt liv och flytta – till svärmor, eftersom huset ej hinner bli klart….Så vi kommer bo där ett tag samtidigt som jag ska börja skriva på min C-uppsats som jag inte ens kommit på ämne till än…Samtidigt så är det ju den vanliga vardagen att ta hand om, med dagislämningar m.m… Mkt kul men fullt upp! Har dessutom just köpt en ny dator- bärbar- så detta USBminne skulle passa perfekt till den!! Kram/Hanna

 104. Anonymous says:

  den eneste grunnen til at jeg burde vinne må være at jeg sitter i Barcelona og stadig er inne og titter på bloggen din:-)

  Ha en fortreffelig rosa dag i Oslos høstvær – her har vi regn og overskyet vær denne uka – sånn er livet:-)

  Klem Josefin

 105. Anna says:

  Jag skulle jättegärna vilja vinna denna för att glädja en av mina vänninor som just nu har det lite kämpigt med livet… tror att lite glam till hennes dator skulle göra henne lite gladare 🙂

 106. Anne_K says:

  Vilken härligt tjejig teknikpryl! Wow!

  Varför vill jag vinna? Jo, för att få chansen till att på ett kvinnligt sätt bära med mig det som gör mig glad. Det kan vara bilder, musik eller annat som jag vill visa mina nära och kära. Det är ju klart roligare att komma med ett sånt halsband än ett trist vanligt USB-minne. Jag är ju tjej!!

  Tänk vad kul att få sprida lite glädje omkring mig!

 107. Malin says:

  Vilket läckert usb-minne! Aldrig sett något sånt förut!

  Själv skulle jag vilja vinna då det är något jag verkligen skulle ha användning för. Jag pluggar ekonomi på universitetet och tycker att det är väldigt jobbigt! Har kämpat mig igenom 2 år och kommer läsa 1-1½ år till. Att vinna en sån fin pryl skulle göra mig väldigt glad! Men det bästa är att det skulle bli väl använt. Vi skriver mkt grupparbeten och flyttar över saker från datorer – till datorer, man sitter i skolan eller hemma hos folk – flyttar runt mkt! Många kramar! 🙂

 108. Linnéa says:

  Hej AnnaStina!

  Självklart tycker jag att jag ska vinna denna härliga girlie sak.

  Vi väntar barn och han/hon kan dimpa ner när som. Som du själv vet så vill man ju föreviga varje sekund i bilder. Vilket vi självklart redan har gjort nu när han/hon är inne i magen 🙂

  När pyret kommer ut så kommer man ju va i full fart med kameran. Lägga över sina bilder på denna fina girlie sak. Tänk att kunna bära med sig sitt hjärta i ett hjärta runt halsen och kunna visa alla sina bilder när man vill.

  Hoppas du får en underbar dag!

  Massvis med kramar Linnéa, blivande mamma

 109. Det är verkligen ett jätte fint usb-minne som många (om inte alla?) tjejer antagligen skulle vilja ha. Varför just jag ska vinna detta hjärta är för att jag just nu om ett halv år ska ta studenten och ge mig ut i vida världen utan någonstans att ta vägen. Jag vill ut och resa, uppleva, och testa nya saker! Men, man måste ju ha någonstans att spara allt nytt som händer i livet och då passar detta vackra hjärta perfekt! Och som man alltid kan ha med sig och spara sina minnen på, minnen för livet och som även hjärtat, ligger nära sitt egna hjärta.

  /emma johnsson

 110. Anonymous says:

  Oi, så fin minnepenn!

  I går satt jeg og tenkte på at jeg må skaffe meg en minnepenn slik at jeg kan laste over bilder og printe ut. Har nemlig en sønn på 1,5 år som jeg enda ikke har lagd fotoalbum til… Har albumet og alt klart, mangler bare å komme meg til en flink fotobutikk og bestille bildene. Grunnen til at jeg er litt stresset med det nå er at jeg er gravid med nr 2 og vil veldig gjerne ha ferdig førstemanns album før jeg begynner på andremann 🙂

  Så derfor hadde en slik fin minnepenn vært midt i blinken for meg akkurat nå 🙂 Og så skader det jo heller ikke at man kan bruke det som et fint smykke!

 111. Amanda says:

  Jag skulle vilja vinna den och ge den till min storasyster som har hjälpt mig att bli frisk från mina ätstörningar, hon som kommer vara mitt sällskap då jag ska genomgå en axeloperation om en månad och hon som ställer upp varje sekund, dygnet runt och året om. Det vore en fantastisk present som jag vet hon kommer uppskatta då hon pluggar till Civilingenjör med inriktning Datateknik. Jag hoppas att Du kan hjälpa mig med denna perfekta present 🙂

  Din blogg är underbar.

 112. Sandra says:

  Jag förtjänar den för att jag ska börja plugga igen i januari och inget ökar motivationen så bra som glammiga skolgrejer och som fattig student har man ofta inte råd att unna sig saker. Se det som att du investerar i framtiden om jag vinner;)

  Fred & Kärlek

 113. elof says:

  jag förtjänar att vinna för att jag har haft a week from hell. pjkvännen har gjort slut & jag ska flytta till en annan stad. livet suger & jag behöver lite uppmuntran!

 114. Linn A says:

  Jag skulle vilja vinna den för att jag just nu jobbar på tre olika jobb (har dock ej ännu fått upp alla till totalt 100%, jag behövs lite på varje ställe för mycket) 🙂 och det är ett ständigt åkande mellan platser och datorer. Det skulle verkligen underlätta om jag hade allt viktigt på ett ställe, nämligen detta fina USB-minne.

  Tack för en inspirerande (rosa) blogg 🙂

 115. K says:

  Åh, har haft en så jobbig tid efter ett missfall och skulle behöva lysa upp vardagen och få känna mig underbar och glad igen!

 116. Zarah Galore says:

  Jag tänker inte dra till med en "jag-har-det-förfärligt-jobbigt-i-livet-just-nu" kommentar, för jag har ingen mamma som ligger dödssjuk i en sjukhussäng, eller en syster som är tvärsjuk och behöver ett USB-minne, känner att ett USB-minne skulle göra mig gladare..

  Jag vet bara att det där USB-minnet skulle hjälpa mig OFANTLIGT mycket i vardagen! Det blir ett väldigt hoppande mellan datorer nuförtiden då min mamma och jag håller på att försöka starta ett eget företag (det är ENORMT jobbigt!) och jag har märkt att ett USB-minne är ett måste – så att man kan få med sig alla bilder och worddokument som behövs! Sedan att minnet är så otroligt vackert gör inte det hela värre! Jag skulle inte bara bli oerhört glad över denna vinst, det skulle även hjälpa oss en hel del! Så minnet skulle väl mer eller mindre gå till både mig och min arma moder i en förfärlig starta-eget-stress. 🙂

 117. Zarah Galore says:

  (Delar av min kommentar ovan försvann, HÄR kommer hela..)

  Jag tänker inte dra till med en "jag-har-det-förfärligt-jobbigt-i-livet-just-nu" kommentar, för jag har ingen mamma som ligger dödssjuk i en sjukhussäng, eller en syster som är tvärsjuk och behöver ett USB-minne, eller att min hund precis har gått bort och att jag känner att ett USB-minne skulle göra mig gladare..

  Jag vet bara att det där USB-minnet skulle hjälpa mig OFANTLIGT mycket i vardagen! Det blir ett väldigt hoppande mellan datorer nuförtiden då min mamma och jag håller på att försöka starta ett eget företag (det är ENORMT jobbigt!) och jag har märkt att ett USB-minne är ett måste – så att man kan få med sig alla bilder och worddokument som behövs! Sedan att minnet är så otroligt vackert gör inte det hela värre! Jag skulle inte bara bli oerhört glad över denna vinst, det skulle även hjälpa oss en hel del! Så minnet skulle väl mer eller mindre gå till både mig och min arma moder i en förfärlig starta-eget-stress. 🙂

 118. Hej! Vi vill vinna så vi kan ha en massa bilder på lilltjejen hängandes runt halsen, närmst hjärtat alltid redo att framkallas =)

  Tack för en underbar blogg!! Gillar din underbara optimism och din positivitet!

 119. Emelie says:

  Hej!

  Jag skulle jättegärna vilja vinna detta coola hjärta. Motivering hm… kanske det räcker med att jag är en nybliven mamma, som efter några tuffa vaknätter, behöver få lite mamalyx? 😉

  kram

 120. Nyberg N says:

  Om jag nu skulle vinna denna, skulle jag helt klart ge bort den till min syster. Hon har nyligen flyttat (IGEN!) för att få ett bättre jobb. Hon jobbar hela dagarna och sedan drar hon sig till gymmet. Hon har sällan tid att hälsa på, eller så är hon inte hemma när man väl hälsar på HENNE. Nåväl, jag skulle vilja ge henne denna present, eftersom att hon också studerar.

 121. Linda E says:

  Jag ska snart gå en datorkurs i mitt jobb som heter PIM. Vi behöver då ha ett usb-minne. Vad vore inte bättre att pigga up kursen med än just detta fiina hjärta!

 122. Jossan says:

  HEJSAN! Vilken bra och rolig tävling!

  JAG studerar till lärare och har så sjuukt många uppgifter och tentor att göra just nu! Jag begraver mig själv i böcker och ögonen flimmrar framför raderna jag skriver på datorn! ATT få vila ögonen på denna läckerbit vore väldigt peppande!Dessutom verkar den superbra och gör att mina arbeten förhoppningsvis sparas med stor säkerhet!=)vilket det ibland inte görs..oops,borta!..DÄRFÖR vill JAG vinna! Ha det bra! Jossan

 123. Mimmi says:

  Jag jobbar som lärare och behöver usb-minnen till många ämnen. Det här skulle bara vara för toppen att ha med sig nära hjärtat då jag snabbt vill visa eleverna något eller när man ska föreläsa. Det kan väl aldrig vara fel att få sätta en kristallkant på ett annars så tungt och krävande jobb? Du inspirerar mig! Tack!

 124. Även jag studerar till lärare om försöker att balansera livstillvaron med alla mina barn och uppgifter som ska in och ett usb minne skulle hjälpa till så mycket

  Jätte skoj tävling o Johanna är verkligen super söt

 125. Johanna says:

  Ärligt talat har jag egentligen ingen bra/speciell anledning till varför jag ska vinna usb:n, förutom att jag tycker den va jättesöt och verkligen behöver en usb – så varför inte ha en lite finare variant istället för de supertråkiga vanliga på claes ohlson .. Skulle ju såklart bli SUPERhappy om jag vann!!

  Föresten ska jag åka till Thailand, närmare bestämt Phuket på söndag o va där i 2 veckor.. såg att du har varit/bott där! (halkade in på din blogg i förrgår via prinsessans.blogg.se och nu är jag fast!) Jag har aldrig varit i thailand så ja hoppas det blir en härlig resa.. och att man får ha sina pengar ifred!

  Föresten, nu kom jag ju på! Usb:n skulle ju va helt PERFEKT att ha alla Thailandbilder på när jag kommer hem eftersom jag inte har någon extern hårddisk till sånt.. Tänk att ta fram det där söta lilla hjärtat när jag åker till alla släktingar och vänner som vill se alla thailand-bilder! Jösses så bra det skulle vara, nu hoppas jag på vinst!! 😀

 126. Malin says:

  Hej!

  Hoppas på att jag vinner tävlingen för att det är min födelsedag idag(22 sep). Jag, precis som du bor lång från min familj… och saknar dem extra mycket just i dag! Kanske vore det ett "plåster på såret" att vinna detta fina smycke/USB 🙂

  Ha det gott//Malin

 127. Amanda! says:

  Hej.

  Jag tävlar alltid när du har en tävling och nästan vareviga gång vill jag ge priset till mamma, så även denna gång! Hon är verkligen värd det! Snälla AnnaStina, mamma har ont i ryggen nästan jämt och problem med lederna. Hon ahr varit sjukskriven i snart åtta år. Hon sköter hushållet och tre barn själv, plus en hund och kompisar plus en massa annat! Jag vill verkligen ge hon något speciellt och tänk vilken present ett under bart halsband som jag har fyllt med bilder, musik mm som hon gillar!

  Hoppas hoppas att jag vinner! Kram på dig!

 128. Anna-Karin says:

  Först tänkte jag skriva om sexuellt utnyttjande, ätstörningar & självmordstankar under uppväxten … Min flytt ner från Stockholm till kärleken i Skåne… Beskedet om hjärntumören & tiden kring operationen… Friskförklarandet… Att jag nu väntar barn… Men nä… det är inte JAG som borde vinna d UNDERBARA HJÄRTAT, utan MIN ÄLSKADE SYSTER AGNETA!!! Vår pappa har varit allvarligt sjuk sedan en tid tillbaka & nu verkar han inte ha lång tid kvar. Fredagen den 26/9 åker jag upp till Stockholm för att få träffa honom & min övriga familj. Agneta har tagit ett oerhört tungt ansvar sen pappas tillstånd blev mer kritiskt & bara d är värt alla hjärtan i världen!!! Att hon sen ÄLSKAR MUSIK (sjunger gospel) & ALLTID STÅR MED KAMERAN I HÖGSTA HUGG, gör ju inte saken sämre!!!

 129. cassandra says:

  Åh! Jag vill vinna den eftersom att datorn jag använder mig av är så gammal (från 98) och seg så att så fort jag har tagit några bilder ex. med kameran och lagt n dom på datorn och sen kanske på en sida som jag ville lägga in dom på, ja då måste jag radera alla sen för att datorn inte får plats med speciellt många bilder eller musik, vilket är jätte tråkigt eftersom att det är ju massor av minnen man måste radera och allt detta bara för att datorn inte orkar ha allt i sig. Så gud vad jag skulle behöva ett USB-minne att lagra alla mina minnen och musik på. Det skulle vara toppen, plus att min dator inte skulle vara så seg. Ha en trevlig kväll! 🙂 KRAM

 130. Dodo says:

  De senaste veckorna har jag suttit i skolan från nio på morgonen till tio vissa kvällar! Jag har en otroligt jobbig tenta och det är inte på något sätt synd om mig men ibland är det bara inte roligt. Jag har alltid varit en duktig tjej och genomfört alla måsten och alla saker man borde göra. Jag längtar bort, jag längtar efter att påbörja mitt liv med min utbildning.. Jag längtar efter att göra saker som är jag ! Eftersom jag under min utbildning valt att jobba för att finansiera min utbildning istället för att ta lån så har det också varit lite jobbigt. Min tid kommer, det vet jag då man har pengar och kan köpa allt det där "en liten flicka" drömmer om.. typ en sån där fin sak som minnet 🙂 Jag skulle helt enkelt bli glad ! ( Plus att jag självklart kommer att ha användning av den väldigt mkt i skolan )

 131. Lina T says:

  Hej, jag har aldrig kommenterat förut men har följt bloggen flitigt ett tag. Jag skulle behöva ha ett usb- minne eftersom jag har väldigt mycket bilder på min dator som jag skulle vilja kopiera över till något, så inte allt försvinner om datorn går sönder (hemska tanke!) Och då är ju det där snygga hjärtat perfekt!!!

 132. Therese says:

  Fick veta att min mamma har blivit sjuk i sitt ena ben och jag vet att hon har jätteont. Om det inte skulle vara nog så skulle min mamma och pappa nu på fredag åkt på sin första utlandssemester någonsin, men tvingades avboka den. Jag skulle därför ge hjärtat till min mamma, där jag skulle lagra några bilder på oss barn och lägga in underbara låtar som jag vet att hon älskar. Allt för att försöka få min älskade mamma att bli bra, jag vill försöka få henne att se ljuset i mörkret som hon just nu måste känna.

  Har läst din blogg flitigt ett bra tag nu och tycker att du verkar vara en väldigt glad och god person.

 133. meme says:

  Mitt hjarta ar brustet. Jag har gjort slut med min pojkvan, blivit bestulen pa mina pengar och agodelar. hade inbrott i min nya lagenhet och blev attackerad av en okand man. kan det bli varre? ja! jag ar legat sjuk i bihaleinfalammation i 2 veckor utan nagon som helst med mej. jag bor utomlands och har varit utan pengar och mat i 3 veckor tills mitt visa kort anlander. fortjanar jag ett nytt hjarta? ja.

 134. Kristina says:

  Jag skulle vilja vinna för att min gamla "fick ben och gick iväg" från min skolbänk… Är nu färdigutbildad grafisk formgivare och kämpar på att få jobb. Mycket folk som i branschen men för få jobb… Har haft kämpigt med att skaffa jobb. Branschen är rätt hård, att vinna skulle ge mig en "pusch" för att gå ut i världen och kämpa igen för ett jobb som jag vill ha. Har varit arbetslös i över 4 månader och det är hårt när man inte ens har rätt att stämpla.

  Att vinna din tävling skulle ge mig kämparglöden tillbaka och inspiration i mitt arbete och arbetsletande. Jag är en riktig "girlie girlie"… så USB-hjärtat skulle bevisa mig att jag finns på rätt ställe. Kram!

 135. Anna says:

  Åhh så tjusigt USB minne!!! Sånt skulle passa mig perfekt nu när det snart är dags för mig att börja skriva examensuppsatsen. Kan behöva lite fina glimtar att slänga ögonen på när man hela tiden sitter framför datorn & skriver viktigt uppsats! 🙂

 136. Julia says:

  Hej jag vet inte om jag har en så bra motivering men jag tycker att det är ett riktigt coolt USB-minne och det skulle passa bra till min nya bärbaradata eftersom det är en skoldata o man inte får ha bilder o musik på datan!!

  Ha det bra!

 137. Elin says:

  Jag skulle vilja vinna det här USB minnet för att kunna ladda över bilder som jag är rädd om. Jag tar så otroligt mycket foton som ligger på datorn, tänk den dagen OM datorn går sönder och alla mina fantastiska minnen försvinner? :/ Skulle vilja lägga mina minnen i detta fantastiska hjärta… Kram E

 138. Anna-Karin Strand says:

  Jag har iofs redan vunnit högsta vinsten i livet; min lille son som är 2½ månad och helt underbar! Det fotas friskt hemma hos oss nu förstås & det vore ju underbart att kunna bära omkring på fina bilder på honom i ett hjärta runt halsen, han är ju liksom alltid i mitt hjärta ändå, även om det låter klyschigt så är det faktiskt sant!!

 139. eva hull says:
  2008-09-23 @ 18:00:15

  Postat av: Petra

  I September började jag läsa turism på Göteborgs universitet och det var min dröm men jag har inget USB att lägga alla mina arbeten på när jag ska ta med dom hemifrån till skolan osv. Och det där fina usb halsbandet skulle blinga upp min studerande vardag! 🙂

 140. eva hull says:

  Min dotter har nyligen åkt till USA för att stanna där ett år o jobba som Au-Pair, gissa om jag saknar henne! Tänk att få skicka detta fina "smycke " till henne där också kan spara alla fina bilder hon kommer att ta under året…

 141. M i n d i says:

  Oh tralala….

  Sån underbar grej! Har aldrig sett något sånt tidigare! 🙂

  Skulle passa mig som handen i handsken… älskar att fota, älskar att lyssna på musik, älskar allt roligt och allt som inte alla andra har! 🙂

  Stor kram

  M I N D I

 142. Stina says:

  Jag vill gärna vinna! Anledningen: Min dator håller på att haverera på grund av alla mina bilder. Har hur många som helst på min lilla sessa som blir ett år i nästa vecka. Ett snyggt usb-minne skulle verkligen behövas! Kram

 143. Elin says:

  Ja du… Varför förtjänar just jag ett lyxigt USB-minne? Vad är det som är så speciellt med just mig?

  Kanske är det just det som gör att jag förtjänar att vinna. Jag är en helt vanlig mamma, som lever ett helt vanligt liv, med en helt vanlig sambo, i en helt vanlig bostadsrätt. Jag jobbar dessutom på ett helt vanligt jobb.

  Fast det som är underbart med just det livet är att jag får tillbringa det med de jag tycker bäst om, även om de kan tyckas helt vanliga.

  Ha en superbra dag, vanlig eller ej =)

  Kram vanliga Elin

 144. lilla@ says:

  Jag kan verkligen inte komma på varför jag förtjänar detta usb-minne… Jag är en alldeles vanlig mamma som försöker kombinera yrkeslivet med hemmalivet, vilket ibland känns som att bestiga Mount Everest. Då gäller det att förgylla vardagen med små roliga saker för sig själv och sina kära.

 145. sessan❤ says:

  Åhhhh AnnaStina, den är ju bara såååå mig♡

  Jag som är en tvätt äkta gadget girl, som älskar allt vackert som kan kompletteras till min Mac utrustning & iphone.

  Detta var halvårets bästa premie!!

  Hade varit en perfekt födelsedags premie på min dag 28/9, då jag blir lika "ung" som dig 😉

  Önskar dig en FAB tisdags kväll

 146. Josephine says:

  För du är min inspirationskälla :), jag har en mapp döpt till Drömhus där jag sparat bilder som du visat att du hittat på olika sidor och i tidningar.

  Inget gör mig så glad en trist dag att titta in hos dig och se vad som händer i ditt liv, och med alla fina interiör bilder 🙂

  Kram Josephine

 147. Malin S says:

  Coolt ! Denna bloggade jag om för ett bra tag sedan och jag älskar Svarowski. När vi är på bilsemester i Europa åker vi omvägar för att åka till någon gnistrande stor Svarowskibutik. Himmelriket finns i Kristallwellten utanför Inssbruck, Österrike. Svarowskis egna värld ! Snacka om att jag var lycklig när jag upptäckte det stället av en slump när vi var på väg ner genom Österrike mot Cannes förra sommaren.

 148. >Nina says:

  Vet inte om mitt "förtjänar" argument duger men. Jag har börjat läsa den utbildning jag alltid drömt om men inte kommit in på tidigare. Dessutom har jag klarat tentorna hittills. Jag är väldigt glad för detta men är dålig på att belöna mig själv. Vad vore inte bättre till min nya chica laptop om inte detta girle USB. Tror att jag skulle göra storsuccé i klassen 🙂

 149. Jenny says:

  Wow, vilken härlig accessoar! Den skulle passa bra att glänsa med på min arbetsplats, som är ett stort projekt inom byggbranschen.

  Jag har följt Gizmolinas i ett år nu och tycker alltid att det är lika spännande att kika in här för att få tips och idéer. Tack för en inspirerande blogg!

  Kram Jenny

 150. Tobias says:

  Jag smög in här efter det att min sambo berättade om det underbara usb som hade passat henne perfekt. (Hennes ord) Vara med och tävla måste jag i alla fall vara.

  Då jag älskar att se min sambo glad och göra henne lycklig, hoppas jag att jag kan vinna detta till henne. Jag menar, vad kan vara bättre än ett fantastiskt vackert smycke, där man dessutom kan ha ALLA favorit fotona med sig i, när man i ett vanligt bara får plats med ett eller två?

 151. Freddy says:

  Hej!

  Jag skulle vilja vinna den här för att min dator har närapå kraschat eftersom jag har så mycket bilder (minnen) på den. Det skulle vara så skönt att kunna ha denna och föra över en del bilder på, och jag skulle älska känslan att gå omkring med runt 2 års minnen.

  Om jag skulle vinna denna så skulle jag alltid gå omkring med denna på halsen.

  Jättefin blogg förresten! Mvh Fredrika

 152. Frida says:

  Hej!

  Känns inte som att jag kan slå alla andras orsaker till varför dem bör vinna. Men jag gör ett försök iaf för jag vill så gärna vinna! Den orsaken till varför jag tycker att jag skall vinna är helt enkelt dn att jag har tappat bort min USBminne.. och jag flyttar mina skolarbeten, musik m.m mellan mamma och pappa som jag bor vid varannan vecka. Men jag har tappat det någonstans så jag kan bara ha mina saker varannan vecka..

  Kram

 153. Monika says:

  oj så härligt fin… som alla andra så skulle jag med vilja vinna den, men jag skriver inte så mycket som andra säger bara att den hade passat mig, en liten monipryl, sen får vi bara hålla tummarna och önska.

  kramizzar på er alla

 154. Jane says:

  Oi, den var fin…en slik ønsker jeg veldig! Jeg slutter nemlig snart i Walt Disney, hvor jeg har jobbet siden januar 2002 (det er leeeenge…). Jeg har begynt å forberede avslutningen, bl.a. med å rydde opp på min PC, og det ligger så mange minner der som jeg ønsker å ta med meg: bilder fra fantastiske turer med mine kollegaer, herlige og morsomme mail…og en slik hjerte-USB-memory-stick ville ha passet perfekt til å ta med meg alle disse minner når jeg snart forlater kontoret og mine gode kollegaer for aller siste gang. Jeg har jo selvfølgelig lagret alle minner i mitt eget hjerte, men dette fine hjertet som du viser ville passe fint som et tydelig symbol på hva disse årene har betydd for meg…:)

  Ellers må jeg bare få si at du har en fantastisk blogg – jeg er inne og leser hver eneste dag. Og din blogg var nok en svært så medvirkende årsak og inspirasjon til at jeg fikk min egen blogg. Takk! 🙂

 155. Madeleine says:

  För min nystart i livet och då skulle det vara perfekt med ett helt nytt glittrande usb-minne att fylla med glädje och hopp. Ut med det gamla och in med det nya=)

  KRAM

 156. anna says:

  Jag förtjänar detta minne då jag råpluggar mest hela tiden och med ett sånt diamantminne kan jag dessutom plugga med stil. Dessutom fotodokumenterar jag min systers graviditet och behöver extra minne för alla bilder

 157. Anne-Sophie says:

  Hej på er! Kände att det var dags för en trogen men (hittills) väldigt anonym läsare att ge sig tillkänna! 🙂 Råkade ju vara ett så bra tillfälle med det fina priset i potten också! Har precis påbörjat en utbildning till butikschef i Stockholm. Bor i Eskilstuna så det blir en hel del tågpendlande fram och tillbaka. Och för att uttnyttja tiden på tåget så bra som möjligt så har jag precis införskaffat en liten underbar bärbar dator.. Dessvärre missade jag o skaffa ett extra minne så man lätt o smidigt kan flytta över arbeten och annat skoj mellan lärarnas datorer och min. Så jag skulle bli överlycklig om jag skulle råka vinna i den första bloggtävlingen jag någonsin ställer upp i, som vi alla vet så räcker ju inte studiebidraget långt. 🙁 Särskilt inte när man ska bli faster snart och bror min har lämnat Sverige för Norge. 🙂 Blir en hel del flygande arlanda-stavanger framöver! 🙂 Hoppas sista kvällen på Odeon var super! 🙂 Kramar på er!

 158. Josefin says:

  Hej! För tre år sedan flyttade jag till Oslo. Jag jobbade då som au-pair och var ofta inne i din butik. Det var då när jag gick i interiör delen som jag insåg att jag måste börja plugga så att jag har råd att få det så fint någongång. Nu har jag äntligen börjat på universitetet. Hemma har jag en stationär dator så i skolan där vi sitter mest av tiden så har jag då ingen men med ett usb-minne hade det lösts väldigt smidigt att dessutom då ha det runt halsen som ett smycke är ju bara så FAB. Kram kram:)

 159. Det här är precis vad jag behöver ha när jag skall ta jobbdokument och andra saker med mig, perfekt att inte behöva maila över saker och ting utan ha allt snyggt och ordnat på detta usb-minne.

 160. jennifer says:

  Jag vill vinna detta usbminne som glimmar, då kan jag sitta framför datorn i flera timmar.

 161. Britta says:

  Musik, bilder, foton- jag ler..

  – mitt hjärta bankar

  När jag allt detta tankar ner..

  i mitt tycke

  ett väldigt fint litet smycke!

  Har ingen speciell motivering egentligen. Jag mår bra och känner mig glad men jag skulle behöva ett usb-minne och det här fina "smycket" skulle jag bära runt halsen. Lyssna på musik och bara njuta av den klara och härliga höstluften.

  Stor kram Britta.

 162. kim says:

  åh så fin! varför jag skulle vinna den här är för att dottern har hunnit bli över halvåret och nu händer det ju massor varje dag. jag tar massor med kort som jag inte framkallar för jag, just det, saknar ett usbminne. det hade också varit perfekt att ta med till svärföräldrarna som bor en bra bit ifrån oss för att föra över bilder till dom istället för mail.

 163. Annie says:

  Åååh, vill ha! Jag "förtjänar" att vinna eftersom jag är en student… och studentlivet behöver verkligen lite mer glamour! särskilt när man bor i en liten stad som Gävle där ett foto i tidningen som "veckans mode-bild" är en tjomme i urtvättat tröja, ett överproducerat halsband och fjolårets sneakers… Nej, jag vill inte ha, jag BEHÖVER mer glamour! Pimp my dator! Kram

 164. bexie says:

  Den ser helt underbar ut! Sku bli superlycklig om jag vann ett då jag reser mycket och har inte råd att köpa något som jag gillar att förvara bilder och viktiga filer på. Sen när det är ett halsband blir det enkelt att komma ihåg det då man har det runt halsen, jag är expert på att glömma saker efter mig. Har redan förlorat x antal minnen.

 165. leopardia says:

  *som studerande behöver man alltid nya, fina saker som piggar upp. studerar man dessutom konst, som jag, så uppskattas de extra mycket.

 166. Maria says:

  Åh!! det där skulle matcha både mig och min tjusiga macbook! Därför borde jag vinna, vi är en perfect match, vi tre!!

 167. Anne says:

  Jag skulle vilja vinna denna fina usb-memory key'en eftersom den verkligen behövs i skolan, så att jag inte behöver ta med mig min mac varje gång ja borde ta med mig viktiga dokumenter eller bilder till skolan. Därför tror jag att jag förtjänar den, så jag inte behöver att gå med min mac hela tiden. Dessutom var den jo väldigt snygg 🙂

 168. Tiara says:

  Jag har ingen bättre motivering än någon

  av alla dom andra som skrivit här.

  Helt kort och gott är min motivering att:

  "Den skulle ge mig mycket glädje med sin

  skönhet och mycket nytta med sitt innehåll".

  Och det skulle bli en mycket uppskattad gåva!

  Kram

 169. Lotta says:

  Jag vill vinna den då jag har letat, letat och letat efter just denna livsnödvändighet

  Så jag har något vacker att titta på här i min ensamhet

  (tänk er Gollum "My preeeeciouss…")

  När jag sedan har tittat klart

  kan jag ge den till min kära mor som utbrister… något i stil med: "Underbart!"

  Det finns massor med anledningar till varför just jag skulle förtjäna denna fina grej

  men jag är inte någon som delar med sig av hemskheter och problem – på ytan är och förblir jag en vanlig tjej

  som precis som alla andra skriker "Ge mig, Ge mig!"

  Hoppas du gillade min lilla dikt/motivering 😉 Kram

 170. Anna says:

  wow vilket underbart usb-minne! 😀

  Jag förtjänar att vinna för att jag verkligen behöver något som piggar upp min vardag. Jag letar jobb hela tiden men får aldrig något. Det gör verkligen att självförtroendet sviker väldigt mkt! Skulle jag vinna detta skulle jag bli så otroligt glad 😀

 171. Sandra says:

  Skulle behövas nu när man har börjat läsa på universitetet. 😉

 172. Anonitota says:

  Åh, vilken tjusig sak!

  En nybliven, lite trött och sliten småbarnsmamma behöver ju lite glamour i tillvaron!

  Det mesta som inhandlas numera är ju till dottern eller hemmet, men det blir inte mycket till en själv…

  Dessutom tar man ju så mycket foton numera, så att få ha dem i detta vackra USB-minne vore ett stort plus!

 173. Madde says:

  Awww – vilken fin! Precis vad jag behöver eftersom jag har en ganska opålitlig dator – trots att den är ny. Grät nästan blod under de tillfällen som min dator kraschade och alla semeserbilder försvann från underbara resor. Jag har inte möjlighet att lägga pengar på USB-minnen, så jag hoppas med hela hjärtat att denna fina blir min.

  Tack för en fin blogg btw – följer er dagligen. Kram Madde i Sverige.

 174. Evelina says:

  Hejsan,

  jag heter Evelina och jag är 13 år… jag skulle vilja vinna det fina usb-minnet för då skulle jag ge den i morsdagspresent åt min underbara mamma som alltid bryr sig om alla andra istället för sig själv.

  Lycka till med att hitta vinnaren.

  Jag och min syrra älskar din blogg,

  Kram Evelina

 175. H-S says:

  Min sambo är galen i teknik, och det har smittat av sig till mig. Vi har det mesta men någon så vacker teknik har jag aldrig ha. Om jag vinner ska min sambo allt få se att det går att göra teknik snyggt! Han kommer nog bli lite avundsjuk.

 176. Amanda says:

  Hej Anna-Stina

  Egentligen tycker jag att DU är den som förtjänar att detta pris. Du gör en så fantastisk blogg som inspirerar så många läsare att leva ett rofyllt och lyckligt liv.

  Jag är 24 år, pluggar på universitetet och är mamma till min som på 21mån. Livet är hektiskt och många gånger inte så fantastiskt som man hade önskat, men när jag går in och läser i din blogg så fylls mitt hjärta av värme och glädje. Något som i sin tur bidrar till att jag kan gå ut i världen och försöka sprida detta vidare.

  Slutligen, TACK för en helt underbar blogg:)

  Med förhoppning om ett fortsatt lyckligt liv.

  Kram Amanda

 177. Jag är drabbad av totalt "habegär" sååååå läckert! Varför jag skall vinna? Har jätteproblem med min rygg men skall försöka börja jobba i alla fall nästa vecka. Skulle då behöva bära med mig en portabel dator men nu har jag hittat läsningen. Detta supersnygga USB-minne kan bära allt jag behöver ha med mig mellan jobbet och hemmet och därmed spara min rygg.

 178. Linda says:

  Vilken snygg USB minne. Om jag skulle vinna så skulle jag vinna till min helt underbara Mamma + Pappa. För dom har alltid ställt upp för mig sen jag var liten. När jag var liten fick jag en handikapp (språkstörning) innebär att jag inte kunde prata riktigt som alla andra barn. Mina föräldrar gjorde allt för mig så jag kunde gå skola hemma i min egen kommun men tyvärr så gick det inte. Fick till slut gå på en special skola i Stockholm (Jag bodde i Göteborg på den tiden) så jag fick flyga 2 gg i veckan fram o tillbaka i 10 år. Men mina föräldrar hade såna skuldkänslor men det ska dom inte ha. Skolan hjälpte mig så mycket och idag är jag helt fri ifrån språkstörningen (hurra) och har mina föräldrar att tacka för att dom skickade iväg mig till Stockholm. Så därför skulle jag vilja vinna denna USB minne till mina helt underbara föräldrar för jag älskar dom av hela mitt hjärta =)

  Förresten, fin blogg du har ler

 179. Chris says:

  Jag skulle vilja vinna det fina hjärtat eftersom jag älskar foton och just nu sitter och väljer ut bilder till min mamma och hennes man som firar 10 år som gifta snart. Jag kommer göra ett fint album med några bilder men har så många jag vill ge att det vore perfekt med ett fint hjärta att lägga bilder på.

  Det vore helt underbart att kunna ge min mamma det där hjärtat fyllt med minnen av allt hon och hennes man gjort tillsammans under dessa 10 år och på deras 5 barn och första barnbarnet!

  Tack för en inspirerande och kul blogg!

  Kram//Chris

 180. Sarah says:

  vi har riktigt mycket läxor och arbeten i skolan, och jag har inget usb minne. har inte råd att köpa något heller. tycker att jag förtjänar detta fina usb minne för jag har alltid otur och någon gång borde jag ändå få lite tur!

 181. Den var utrolig fin. Grunnen til at jeg syntes jeg fortjener å vinne den er fordi jeg har akkurat mistet min USB penn, og trenger en ny pga skole og fordi venninner maser om at du får bilder av meg så sent nettopp fordi jeg har mistet min. Jeg har heller ikke penger til å kjøpe fordi jeg fortiden er arbeidsløs og det at jeg må spare mange penger til thailand tur med kjæresten. Håper på å vinne:)

 182. evans says:

  Wow, vilken läcker! Vet du varför jag förtjänar att vinna? Jo, så snart jag skaffat en teknisk pryl lägger maken beslag på den! Jag får aldrig ha något i fred 🙁 Det där USB-minnet är så pass "tjejigt" så det skulle jag faktiskt få ha, utan att någon annan lägger vantarna på det.

  Dessutom behöver jag ett USB-minne, eftersom jag fraktar dokument mellan hemmet och jobbet och det är ju så mycket enklare att lägga dem på ett minne än att maila dem till sig själv 🙂

 183. Moolan says:

  Ohh, denna skulle vara en helt perfekt present till min kära lillasyster! Hennes dator har gått sönder nu ju, och hon har en massa saker på hennes dator som hon inte vill radera (har hon sagt till mig då huhu) Och min portabla hårddisk är helt full..och hon har heller inte råd med en egen..och jag har inte heller råd just nu :/ .-så därför tycker jag att jag förtjänar att vinna den, så jag kan göra min syster glad. 🙂 <

 184. Linda says:

  Oh denna skulle ja gärna vilja vinna:) Jag studerar halvtid till förskollärare och jobbar halvtid på en förskola..allt på en o samma gång..:) Det är supertufft men mycket roligt och inspirerande! Jobba med barn är bland det bästa man kan göra!!:) Så mycket skolarbeten och dylikt blir det, så denna vinst skulle pigga upp när det känns jobbigt och det känns som man inte har nån ork kvar! Hoppas på tur och håller mina tummar:) Ha en fortsatt fin dag! 🙂

 185. lillblondin says:

  Ja, egentligen så löns det inte ens att jag försöker vinna för jag lyckas ändå aldrig göra det.

  Men jag skulle i alla fall vilja vinna för,… jag vill bara det. Har ingen bra anledning.

 186. liisa says:

  gud villen fin en sån skulle jag behöva så att jag kan lagra mina bilder på min dotter 7 månader så¨när hon blir stor så kan hon få den utav mej och kolla på sina kort när hon var bebis..

  ha en bra dag

 187. bitte says:

  åh skulle behöva lyxa till det lite här bland lla fula usb minnen. sen skulle jag vilja ha ett här hemma där det syns tydligt att det är MIN så ingen annan tar den. behöver ett usb med bra minne då vi inen skrivare har och får spara allt på usb då jag tex söke rjobb

 188. Angelica says:

  De där är precis vad jag letat efter! Jag ska nämligen börja plugga efter jul och jag måste köpa en ny dator, jag har inte råd med en dyr dator med mycket minne så därför måste jag ha ett externt minne. Så de där fina USB minnet skulle vara perfekt för mig!

 189. Malin says:

  Skulle vara perfekt att få ett USB minne i lyxform! Har själv försökt leta efter något liknande just för att ge bort det i present till en person som betyder otroligt mycket för mig, men aldrig hittat något!

  SKulle därför bli överlycklig om jag vann!

  Kram Malin

 190. Carro says:

  Åhhh me like 🙂 den skulle jag vilja vinna för att kunna lagra en massa fina bilder på min dotter och sambo som hon sedan kan då 🙂 ha en underbar dag!!!

 191. Oj den var supersöt 🙂 Jag har ingen så här jättedramatisk händelse eller tyck-synd-om-mig-bara-för.. ja du fattar nog.. Jag behöver någon usb så jag kan försäkra mig om att mina låtar inte försvinner. Mitt minne i mobilen räcker inte och för ett bra tag sen så formaterade min bror hela min dator så all min musik försvann bara så där. Det gjorde ont eftersom jag inte hann spara alla låtarna. Det är ett väldigt fräckt sätt att spara musik och bilder som ligger en nära hjärtat på detta sättet 🙂

 192. Lisso says:

  Jag skulle vilja vinna denna för att min dator börjar bli överfull med bilder på mina syskon som jag frenetiskt knäpper kort på.. efter förlusten av min älskade lillasyster är jag livrädd att någon av dom också ska försvinna från mig och på något vis har jag väl fått för mig att dom aldrig gör det om jag fortsätter knäppa massor av kort på dom, så datorn börjar säga åt mig att disken snart är på bristningsgränsen. =/

 193. Josefine says:

  Varför jag borde vinna detta USB-minne?

  Vi har nyss fått en bärbar dator i skolan vilket innebär att jag måste flytta över mycket skolarbeten mellan min privata dator och min "skolarbets dator". Får alltid låna min pojkväns USB minne vilket han har börjat tröttna på! 🙂 Så därför önskar jag att jag får ha detta USB minne och göra alla minne vänner lite avundsjuka i skolan 🙂

  Kram Josefine

 194. Melina says:

  Jag vill vinna för att jag äntligen har hittat rätt i livet och VÅGAT hoppa. Jag har länge varit på väg någonstans, men inte vetat vilken väg jag ska gå. Efter fantastisk studievägledning bestämde jag mig för att söka programmet Mediedesign. Väntan blev lång till beskedet kom, men jag blev antagen! Det innebar en snabb uppsägning från mitt jobb och en total omställning i livet. Jag är så glad över att jag lyssnade på mitt hjärta. Detta innebär att en gammal dröm äntligen håller på att förverkligas, dvs att få jobba med färg, form, design och att vara KREATIV. Jag tror på människans fantastiska potential och den kraft och energi som frigörs när vi lyssnar till vår själ, och jag är otroligt tacksam över att få möjligheten att gå denna utbildning. Jag skulle dagligen ha stor glädje av USB-minnet och att bära mina konstverk i detta hjärta skulle symbolisera något väldig fint för mig.

  Melina 😀

 195. maria says:

  jag har haft världens otur idag, det är min motivation.

 196. Sara says:

  Som ny (fattig) student i Uppsala, with a bit of taste for luxury, skulle ett USB minne sitta p e r f e k t !

 197. Linda says:

  Jag har inget USb minne alls o jag behöver det,men alla är så fruktansvärt tråkiga till utseendet men detta var ngt nytt,kanon!det vill jag bara haaaaa…

 198. Nanna says:

  Hej,

  Jag ska snart börja min doktors utbildning i molekylär biologi. Denna värld behöver en tjej med vacker bling som ändå är väldigt funktionellt 🙂

  Kramis

 199. jessica says:

  Hej, jag skulle vilja vinna för att om jag inte har min skoldator hemma när jag gör t.ex läxor så är det perfect om jag kan lägga över dokumenten på ett USB minne och sedan lägga in det på datorn. Sen var det ju så himmla snyggt! 🙂

 200. karin says:

  jag e med.KRAMAR

 201. Min lillasyster som jag står väldigt nära fyller år nu den 27 och jag ha verkligen ingen aning om vad jag ska köpa till henne. Och girlie gadget skulle verkligen passa henne perfekt ! Hon skulle bli hur överlycklig som helst ^^ Många som är med och tävlar men jag får väll hoppas på det bästa annars få ja leta vidare efter en present till henne hihi men tack iaf för möjligheten ^^ Puss puss ha en trevöig kväll =D <3

 202. sofia j says:

  jag vill ha en eftersom att jag nyss börjet på media i gymnasiet och då behöver man ett usb minne för att kunna förvara sina fina bilder i 🙂

  och snart ska jag läggas in på sjukhus under en kortare tid, och denna skulle göra vistelsen roligare 😀

 203. sofia j says:

  glömde skriva in min mail ^^

 204. Anja says:

  Jag förtjänar att vinna denna läckerhet eftersom jag fyller år på fredag den 26e september, och det vore då jättekul att få detta fina usb-minne.

  Anledning nummer två är att jag är flitigt med i många tävlingar men lyckas aldrig vinna något =/

  Hoppas på vinsten som förgyller min födelsedag 🙂

 205. JOSEFIN says:

  Den 26 fyller min älskling år så det skulle bli en perfekt present till han! IT som han går och allt, Perfekt, kankse lite tjejig men jag lova att han skulle bli så super glad, 😉

  Hoppas att jag vinner så att jag kan övverraska honom med en supersöt liten grejj som han kan ha på skolan 😉

  Kramar!

 206. Annika Gustafsson says:

  Jag har inget usb minne och det här var ju något utöver det vanliga .Superläckert.

 207. Therese says:

  "I don't exercise, If God intended me to bend over, he would have put diamonds on the floor." Och den här lilla underbara saken skulle jag lätt kunna plocka upp från golvet!! Supersnygg

 208. Cajsa says:

  Har nu äntligen läst igenom hela din blogg! Har nyligen kommit tillbaks till jobbet efter 15 månaders mammaledighet med mitt lilla gull! Du har verkligen varit en inspiration och en slags vän som alltid funnits där! Skulle vara underbart att gå runt hela dagarna med massa härliga bilder på mitt lilla mys hängande runt halsen! Han älskar hjärtan och brukar sitta och gosa & pyssla med mina halsband!

  Tack för en underbart underhållande och uppdaterad blogg!

  /Kram Cajsa

 209. JOSEFIN says:

  Måste tillägga att jag har en klänning till salu på min blogg, kika in där och klicka på kategorin "josselee säljer" 🙂

 210. Alexandra says:

  Jag förtjänar det för att jag pluggar och för tillfället är tillbaks i flickrummet under veckorna i väntan på att min älskade pojkvän hittar ett jobb i samma stad. Detär slitigt att studera och att vara ifrån den man väntar! Men det glittrande bling-minnet skulle lysa upp tiden framför datorn avsevärt 🙂

 211. ingegerd says:

  jag skulle ge det till min mamma ,bara för att hennes minsting har flugit ur hemmet och hon känner sig ensam!!

 212. Hej! Just nu så har jag en bebis i magen som förväntas titta fram den 21:a november =) Detta innebär att vi inte unnar oss så mycket lyx för tillfället då vi vill ge vår kommande bebbe det bästa och finaste av allt. Därför skulle jag vilja vinna detta lyxiga usb-hjärta! Och visst är det så att om man vill något tillräckligt mycket-så lyckas man!!?? =) Kram kram

 213. Linda says:

  Jag skulle vilja ge detta underbara fina hjärta till min ännu finare mamma som alltid finns där för mig även fast vi bor flera tusen mil ifrån varandra pga olika länder. Hon är värd allt!

 214. Nadja says:

  Jag skulle vilja vinna denna åt min dotter. Hon skulle bli så glad över att ha en sådan USB. Hon har precis börjat gymnasiet och det skulle hjälpa henne med studierna.

  Nadja

 215. Cissi says:

  Är en prylgalen tjej som älskar allt som har med teknik att göra! Tyvärr får det mig ofta att känna mig mindre feminim bland mina tjejkompisar och därför skulle det söta lilla hjärtat passa mig perfekt! Ännu en härlig pryl och riktigt tjejig!

 216. Sandra says:

  Jag vill vara med.. är i behov av ett usb minne då min dator nyligen kraschat med bilder från TIO år tillbaka är borta, och jag får ej tillbaka dem. :/ Nu har jag bara en tom dator som ska fyllas med minnen.. som jag gärna vill ha kvar, om denna dator också skulle krascha.

 217. Annika Gustafsson says:

  Jag har redan skrivit en kommentar men tror att e-post adr. blev fel? ett S för mycket.?

  Jag har inget usb -minne och det här var ju något utöver det vanliga.Superläckert!

 218. Jozefin Hedlund says:

  Hej !

  Åh va läckert, lyx är en krydda i tllvaron eller hur ?

  Dessutom har mitt usb- minne gått sönder-

  å ja som älskar musik…

  Jag tycker också om att fota o.behöver spara alla foton.

 219. Mia says:

  Hej, Måste bara säga att jag tycker du är en fantasisk kvinna som gör det du vill och vågar ta stegen som gör dej lycklig. Jag läser din blogg varje dag då jag tycker du är en beundransvärd kvinna. Önskar att jag själv var likadan eller i alla fall vågade ta lite risker.

  Alla har så fina inlägg om varför de ska vinna, så man kan ju undra vad jag har att säga som är annorlunda. Jag önskar helt enkelt att jag vann hjärtat då det garanterat skulle lätta upp min väldigt svåra dag. Idag ska jag nämligen till vetrrinären med min lilla älskling. Jag har hitat en knuta mellan hennes bröst. Jag hoppas så innerligt att allt är bra med min lilla vovvsing.

 220. Maria says:

  För att mitt usb-minne är en billig och skranglig sak som antagligen går sönder vid minsta lilla stöt, känner inte att det är så tryggt att spara viktiga saker på den då.. Den där känns så glammig och så jag, ursmart att man kan ha den som halsband dessutom! Och för det priset så antar jag att den är bra mycket mera pålitig kvalitémässigt jämfört med de usb-minnen min budget klarar av..

 221. Lovisa says:

  För att jag är värd det!

 222. Michelle says:

  Jag skulle vilja vinna den till min mamma som behöver ett usb-minne när hon sitter och pluggar här hemma på datan och sen behöver ha med sig det till skolan för att kunna skriva ut det och så.

 223. Giulia says:

  Hejsan, jag vill vinna för att nu räker det mina daatorer krachar hela tiden, jag måste ha någonstans att spara alla mina saker…

  mina skolarbeten har jag fått göra om tusentals gånger nu får det vara nog. skulle sitta perfekt med den sån extra hihiih….

  plus att köpte en dator och blev lurad för att den hade inte ens usb portar eller något alls, den var helt tom inuti :/

 224. Linda says:

  Jag förtjänar att vinna för att jag verkligen behöver ett usb minne men det skulle vara super med en så vacker som denna! Mvh Linda

 225. Linn says:

  hej, jag förtjänar att vinna detta fina usbminne pga: Jag fyller 14 år i dag (25 september) och önskar mig pengar till en systemkamera 😀 och när jag tagit lite kort måste jag ju spara dom ngnstans , då hade detta fina usb minne passat perfekt 😀 ha en bra dag !

 226. Sabina says:

  Jag skulle vilja vinna för att ge den till min kära mamma som är underbar. Hon har precis lärt sig datorer (gått en datorkurs) och behöver något som ett usb minne som hon kan skryta om inför sina vänner 🙂 hon förtjänar det! hoppas 🙂

 227. Sabina says:

  Jag skulle vilja vinna för att ge den till min kära mamma som är underbar. Hon har precis lärt sig datorer (gått en datorkurs) och behöver något som ett usb minne som hon kan skryta om inför sina vänner 🙂 hon förtjänar det! hoppas 🙂

 228. Anja says:

  Oj vilka långa motiveringar alla skriver…

  Här kommer min korta motivering: Jag går i skolan och skolarbetet skulle bli smidigare om jag lätt kan flytta över arbeten och annat från min dator till skolans..

 229. Jessica says:

  Oj vad många tävlingsinlägg du fått!!

  När man läser några av inläggen så inser man ju snabbt att här har man inte en chans!! :o)

  Men jag vill ändå passa på att berömma dig för din ljuvliga blogg – läses varje dag!! Sluta aldrig!!

  KRAMAR i massor från Jessica

 230. Åsa says:

  För att jag är grå, som en liten sliten mus. Lite "bling bling" skulle behövas.

  Tack för en bra blogg

 231. Åsa says:

  För att jag är grå, som en liten sliten mus. Lite "bling bling" skulle behövas.

  Tack för en bra blogg

 232. Evelina says:

  Jag skulle absolut vilja vinna denna "girlie gadget" 🙂 Läser till lärare och som vi alla vet är studietiden mager som bara den..och inte blir det bättre när jag blir klar pga de dåliga lärarlönerna. Så jag skulle absolut behöva ett snyggt usb som lyser upp i höstmörkret! Att att få ett smycke i samma svep skulle göra det faktum att jag inte har råd med en ny höstgarderob lite lättare 🙂

  Älskar din blogg som vanligt 😉

 233. Marie says:

  Hej !

  Jag vill vara med och tävla. Om jag vinner så ska min bästa, söta, nära vännina få hjärtat. Så lyxigt och fräckt. Hon skulle bli överlycklig. Jag vet att hon idag bär omkring på vanlig USB-sticka med alla sina digitala bilder på barnen i sin handväska. Mer glamour åt bästa vänninan!!!! Kram på dig. Jag läser din blogg varje dag. Ska prova champagnen ikväll- Moet & Chandon som du tipsat om. Spännande. Vi ska fira att vi känt varandra i snart 2 år min vännina och jag !

  /Marie

 234. nadja says:

  vilket underbart usb minne,det skulle jag vilja vinna för jag lånar alltid min killes och han blir så sur skulle passa fint med ett eget plus ett tjejigt ett som denna =)

 235. Caroline says:

  Jösses här var det kommentarer 🙂 Relativt ny läsare, tycker din blogg är super! Jag skulle vilja vinna för att jag behöver mer lyx och glamour i mitt annars så vardagliga liv!

 236. Anna says:

  Hej! Eftersom jag inte har någon kärlek i mitt liv just nu så skulle jag verkligen vilja ha det superläckra exklusiva hjärtat från Philips för att påminna mig om att kärleken finns. A girl needs a bit of luxury in her life. Till sist får vi inte glömma att "Diamonds" are forever. :))

 237. Liza says:

  Hej! Är gärna med o tävlar!

  Jag vill vinna det fina hjärtat för att muntra upp mig själv, har inte varit riktigt på topp sista tiden så nu vill bli glad och få en kanonhöst!

  Ha det bäst!

 238. Hama says:

  Jag skulle vilja vinna en sånn åt min underbara flickvän sedan fem år tillbaka, Camilla! Hon håller just nu på att ta sig igenom sista året på gymnasiet och jag är så stolt över henne att hon snart har klarat det, trots att hon har mött så många motgångar av olika slag under de senaste åren. Hon är så duktigt och jag tycker att hon förtjänar allt. Hon har dessutom väldigt otur när det gäller just "försvinnande dokument" på datorn, för hennes sparade arbeten brukar alltid försvinna av någon anledning, vilket är synd för henne. Däför så skulle USB minnet passa henne väldigt bra, speciellt nu när hon ska göra ett projektarbete också. Att minnet är format som ett hjärta gör den bara mer perfekt för självklart så förtjänar mitt hjärta ett snyggt bling hjärta! Hon förtjänar allt, men det skulle vara roligt att kunna ge henne något fint! Och det råder ingen tvekan om heller att hon skulle bli glad om hon fick den! 🙂

 239. Carola L says:

  Jag skulle vilja vinna detta för att mitt minne är kort och mina smycken – ja, de har lillan tappat bort.

  Nej, men ärligt så vore det ett toppensätt att ta med sig bilder när man åker till kompisar och så – alla verkar ju inte fårstått att det är bredband som gäller 😀

 240. c says:

  fordi det blir mye bøker på jusstudiet! 😉

  hadde passet å "glamme" opp studiehverdagen litt…rett og slett!har ingen rørende hverdagshistorie dessverre,for det går mye i bøker og oppgaver på veien mot en advokatkarriere.

  men man må gjøre det beste ut av hver dag, og hverdagsglamouren er den beste glamouren 😉

  det er tross alt flest hverdager!

 241. Malin says:

  Jag tänker inte dra till med någon snyfthistoria, utan jag anser helt enkelt att jag är värde denna därför att jag är en snäll person som behandlar andra som jag själv vill bli behandlad! Trevligt veckoslut till er!

 242. erika says:

  Det här vore den perfekta presenten till min syrra i julklapp. Det är så grymt svårt att veta vad man ska hitta på. Men så fort jag såg denna så Visste jag precis: Hon skulle bli överlycklig för en sådan. Nu hoppas jag bara på tur och mera tur för att jag ska kunna ge henne denna i julklapp.

 243. Anna says:

  Åh vilken tävling! Ett sådant fint hjärta hade jag tagit med mig till Thailand på min & pojkvännens resa som blir av någon gång i vinter. Vi har aldrig varit där tidigare & kommer ta hur många foton som helst & då är detta vackra hjärta perfekt att ha med sig för att föra över foton & tömma kameran & sen kunna ta ännu fler foton på vackra Thailand.

 244. sandra says:

  jag vill jätte gärna vinna det ! 😀

  skulle vara jätte kul att vinna det överhuvudtaget, och jag tycker jag förtjänar det för att jag följt din blogg nästan sen du startade den!, ha det bra, och håller tummarna för mig! + att mamma fyller år när som helst och jag har ingen aning vad jag ska ge henne…

 245. Sofie says:

  Har ingen riktigt bra motivering att komma med men det skulle lysa upp mina dagar som ekonomistudent mycket med ett sånt fint usb-minne 🙂

 246. Millan says:

  Oj en sådan skulle jag verkligen vilja vinna! Men jag kan inte påstå att jag förtjänar den mera än någon annan! Men lyckan skulle vara stor!

  Kramar Millan

 247. Tezza says:

  Åhh så fint:) Men ett bra och vettigt argument för varför just jag av alla dina läsare skulle vinna finnes tyvärr inte. Men om det skulle vara jobbigt att glida igenom att snyft stories å ligger min kommentar högst upp och du "slipper" läsa igenom..

  Ha det bäst, söta ugg tofflor by the way..

  PussKraam Hej hej

 248. Annika says:

  Hej! Ska försöka fatta mig ganska kort, jag blev mamma (för första gången) i slutet på förra året till världens finaste goaste lilla prins. Han föddes dock med flera missbildningar, avbruten matstrupe och 5 fel på sin lilla luftstrupe. Kirurgerna har försökt operera honom 5 ggr, men ännu är han inte bra. Och vi har en lååång väg att gå. Men vi kämpar på! Nästa operation blir förmodligen i London, då kirurgerna i Sverige tycker att det är alldeles för svårt och komplicerat. Min lilla prins är nu 10 månader gammal å är en duktig å stark kille som alltid ler trots att han har det väldigt tufft. Vi bor fortfarande på sjukhus, han har ännu inte fått flytta hem. Hur som helst, det jag ville komma fram till är att jag SÅÅÅ gärna skulle vilja vinna. Jag har fotat enormt mycket sedan prinsen föddes, och jag är så otroligt rädd för att förlora dessa bilder. Så vad skulle inte vara bättre å förvara mina käraste bilder i.

 249. Nilla says:

  Vet inte om jag förtjänar att vinna, men eftersom jag jobbar med barn varje dag på en förskola, och får deras kärlek runt mig hela tiden, så skulle det vara så kul att få bära dessa kärlekar runt halsen, i form av ett hjärta 🙂

  Sen kan jag ju få se alla bilder på dessa skruttungar så lätt, genom detta USB minne.

  Jag vill så gärna vinna 🙂

 250. lollo says:

  Vid datorn det stökigt är

  inget bling bling finns här

  men kanske om det fanns

  så skulle det finnas en chans

  att det skulle se bra ut

  så kanske det blir så till slut

  om jag denna skulle vinna

  kanske jag lättare med läxorna jag skulle hinna

 251. Lovisa says:

  Otroligt fin och då jag som ung inte har så mycket pengar så skulle jag blivit jätteglad av att vinna denna fina usb minne, och då jag ska börja plugga på högskola nästa höst skulle det varit kul och jag skulle stolt bärit runt på det snyggaste usb minnet!

  Ha det så bra!

 252. jag says:

  Vem vann?

 253. SARAH says:

  Wow att jag missa det dära!

 254. emelie says:

  asså hur fin var inte den där?! vem blev den lyckliga vinnaren? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *