EN MAGISK STUND…!

Happy torsdag mina kära bloggvänner! 

Torsdag idag och bara lite mer än en vecka kvar till julafton! Nej men hur är det möjligt? Nu gäller det verkligen att vi stannar upp och tar in allt det vackra julpyntet omkring oss och att vi tar oss tid att njuta också mitt i alla to do´s för det är ju verkligen något helt magisk med förjulstiden…  Det är en av de allra bästa tiderna på året om du frågar mig!

Så – varför har jag då inte bloggat på en stund? Jag tror helt enkelt att min sorg efter pappa gjort mig lite deppig + att jag påverkas så enormt av vintermörkret, alltså det är bara ljust ute typ mellan kl. 10.30 och 13, och det gör mig så extremt trött…zzz… och när man inte är helt på topp själv så är det inte lika lätt att strössla pepp över andra.  Och som igår tex så var det en extra tung dag då saknaden var så där övermäktig… Speciellt då vi var till huset för att ordna med en del praktiska saker…  Sen går det lite bättre andra dagar, som idag tex.  och då finns det inget annat jag prioriterar högre än min älskade blogg!

Och nu måste jag ju verkligen blogga ikapp alla mina bilder jag knipsat till er ! Och först ut blir Johannas skolas fantastiskt vackra luciafirande i Domkyrkan. Det var en helt speciell känsla att vara tillbaka där efter pappas begravning…  men samtidigt så otroligt fint att ett rum kan fyllas av så gränslös sorg ena dagen och så mycket vackert den andra…  Kyrkor är verkligen helt speciella på det sättet och i tisdags, på lucia, så var känslan magisk!

På väg in till sista luciatåget i grundskolan tillsammans med en bästa vän. Ja men tänk att Johanna börjar gymnasiet 2022. Det är ingen klyscha att tiden flyger… ! 

Nya Läroverket Bergviken bjöd på ett så fantastiskt fint och stämningsfullt luciatåg och Johanna hittar ni som 3:e person på andra raden från höger, framför högra tomten. 

Tusen miljoner TACK för den underbara julstämningen ni bjöd på!

Och här är hon, min egna världens finaste tärna. Och då hon sjöng solo ihop med en vän, ja då svämmade verkligen mitt hjärta över… !  Wow! de var sååå fantastiskt duktiga !!! 

 

Nu önskar jag dig en underbar dag fylld av härlig feelgood!

Var rädd om dig och dina i denna speciella tid!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

56
Kategori: Allmänt, Julen 2021 | 3 Comments

3 responses to “EN MAGISK STUND…!”

 1. Lena says:

  Så söt!!!

 2. Linda says:

  Så vacker hon är Anna-Stina!! ❤️

  Tänk vad kul det skulle vara om vi fick se Johanna som Sveriges lucia om några år!! (Vet inte om dom har någon åldersgräns…..?)

  Med önskan om en God Jul och ett Gott Nytt År!!

  Kramar från Hyltan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *