EN MAGISK VINTERFERIE…!

Allmänt

Mina kära bästa bloggvänner! 

Mitt största förlåååååååt för usel uppdatering senaste veckorna. Det blev plötsligt helt oplanerat många dagar utan uppdatering p.g.a. att jag först, väldigt spontant, reste upp till Luleå förra veckan och sen landade jag i Oslo tisdag kväll med 2 skidor + pjäxor i bagaget för då var redan Johannas Vinterferie i full gång så jag packade bara om mina väskor och onsdag förmiddag körde vi mot bästa vänner i Kvitfjell. Sen har vi njutit de mest magiska dagarna på fjället så igår körde vi tillbaka till Oslo med ett stort smil och de härligaste minnen och idag njuter vi den sista lovdagen hemma innan det är Back To School och reality i morgon.

Åh de här vinterferie dagarna då vi besökt våra vänner på hytta har verkligen varit 100% feelgood så idag stannar jag kvar i den lovely energin och njuter min söndag. Men kan vi lite kort bara reflektera över gårdagens Mello.. det var.. ja, vad ska jag säga.. de märkligaste mellanakterna (kan någon förklara humorn med bordet?!) och väldigt speciella bidrag (halloween?)... men – med det sagt så tycker jag att det var helt rätt att Dotter och Danny gick vidare. Trots att man kan diskutera om det verkligen är OK att kopiera Loreen så som Dotter gör med både look och koreografi…?  Såg du igår? Vem var din favorit?

 

Sunday vibes… ligger i soffan med den här utsikten och njuter… och laddar för att se reprisen av “Gift ved første blikk” Norge som har tidernas bästa casting denna säsong. Ser du också?

 

Ser fram emot att bjuda er på ett bildregn från senaste dagarna i mitt nästa inlägg! och hoppas att du också har haft en super fin vinterferie? Och till er som startar Sportlovet nu: Enjoy !!!

Önskar dig en magisk söndag fylld av feelgood och skön avkoppling!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

50
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *