En mama pysslar… & ett tips!

Jag fick till bildstorleken! Tjohooo! Då ska jag fixa till alla inlägg jag gjort. Ett ögonblick 🙂 Och jag berättar föresten senare vad det är jag gör på bilden 😉

Uppdatering:

Phuket, Bangtao Beach, Sunwing Resort & Spa kl. 22.00 söndag kväll.

Så där ja. Nu är inläggen fixade så att bilderna har rätt storlek. Skönt!

Nu har ni säkert redan funnit ut vad det är jag sitter och gör på bilden, men om inte så kan jag berätta att jag gör ett pärlhalsband till Johanna, med rosa & vita stenar !


Kanske jag ska bli smyckedesigner? Haha , think not 😉

Jag tror inte att jag har suttit så här och "pysslat" med pärlor sedan jag var typ ja… kanske med i minicluben  då jag var liten? 😉 Länge sen var det i alla fall. Men då jag satt där och trädde pärlor på tråd idag på "Mini Land" så kom jag på vilken kul grej det är att ha det som en "happening" på barnkalas!

Tänk – då får alla barn gå hem med ett eget smycke som minne! DET ska jag tänka på till Johannas kalas 🙂 Och föresten – halsband kan man ju göra på en "tjejkväll" även i vuxen ålder medan man dricker champagne för man är väl aldrig så kreativ som då? 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “En mama pysslar… & ett tips!”

  1. Madelen says:

    Hej

    Jag håller med dig att sunwingresort är bra.När vi åker utomlands så väljer vi det.När man åker med barn kan man inte resa på ett bättre sätt.Hoppas att din lilla darling mår bättre.Här hemma i Landvetter har solen lyst på blå himel hela dagen.Underbart. Hoppas att ni får fortsatt trevlig vistele.Kram Madelene

  2. Vilken bra idé till barnkalas! 🙂

  3. J says:

    sött 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *