En mysig lördag.

Allmänt


Utomlands (= bl.a. här i Norge) så har IKEA en stor svensk matbutik vid sidan om där man köper korv med bröd. Där säljs bl.a. det vi köpte idag: köttbullar (köpte även kycklingspett men de har ju inget med Sverige att göra 😉 och andra “delikatesser” som tex: sill, kalles kaviar, knäckebröd, lingonsylt, bilar m.m.

Tittut i natten! Idag har vi haft en riktigt mysig lördag men ändå sitter jag här med dåligt samvete för allt jag borde ha gjort… lite dumt… men det är p.g.a. att vi snart ska resa och att jag har en hel del att göra. Ska försöka sudda bort det dåliga samvetet och istället vara GLAD och nöjd över att vi har haft en härlig dag 🙂

Här får ni se vår lördag i bilder:


Ibland är det skönt med en stund lyxig egentid så innan dagens balett  hoppade jag in i bilen och körde iväg till detta hus…  som är “Huset Høyer” = agenturen för bl.a. By Malene Birger.


Det var lagersalg hos Huset Høyer och jag åkte hem med en söt tröja / genser till Johanna från Repetto i påsen.


Efter lagersalget körde jag raka vägen till
Bolina och där mötte jag min fina Gizmo-girl Berit som var duktig butikschef hos mig på Gizmo & Co. Det var sååå mysigt att träffa henne så jag tappade helt bort tiden och fick plötsligt kasta mig i bilen och köra hem för att hämta Johanna som skulle på baletten. (Tack för ditt fina sms Berit! är så glad jag mötte dig idag ! Kram! )


Idag var Johanna plötsligt mer intresserad av att stå och dricka vatten än att dansa… (hon var trött tjej). Kolla in hennes F I N A “gymnastik-påse” ! Den kommer från MyCinnamongirl.


Sötnosen in action… Här är de flygplan 🙂


Jag sitter och är ett “garage” … inlägget blir för långt om jag ska förklara vad det innebär 😉  (vi föräldrar är väldigt aktiva på baletten och dansar tillsammans med barnen).


Det här var årets sista balett-time för hjärtat p.g.a att vi har andra planer nästa lördag och sedan reser vi…


Efter baletten körde vi till IKEA och då somnade Johanna bums! i bilen och eftersom jag inte hade med mig vagnen så gick jag in i varuhuset med en sovande Johanna i famnen och hon sov , så som ni ser på bilden, heeela vägen genom varuhuset . Jag var liiite svettig då jag kom till kassan (Johanna är inte direkt någon liten baby längre så ganska tung att bära runt på 😉 med mina 2 tavel-lister så då väckte jag darlingen. (jag hade inga händer fria för att fixa till min frisyr innan bilden togs 😉 


Svensk Jul” stod det på stora skyltar ovanför detta berg av juleskum i matbutiken på IKEA.


En nyvaken & trött Johanna mumsar på glass. Hon tycker att det är så KUL att man gör den själv 🙂 och hon inviger den tröjan/gensern som jag shoppade till henne på dagens lagersalg (jag älskar paljettrosetten och den lilla volang-kanten…).


Vi lämnade IKEA med 2 tavellister och lite mat i påsen (slog personligt rekord i att inte köpa något annat än exakt det vi åkt dit för att köpa 😉  och Johanna var på ett strålande humör i bilen på vägen hem så vi hade riktigt KUL på vår lilla tur 🙂


Jag invigde också ett nytt plagg idag: nämligen den tunika från Hunkydory som jag shoppade på Steen&Strøm (Oslos svar på NK) igår. (tusen TACK älskling!). Jag matchade tunikan med underklänning från Ti-Mo (finns hos Daisy) och jeans från Zara.

Lördagskvällen bjöd på god middag, gott vin, massor med tända ljus, Skal vi danse finalen, Dansbandskampen och Johanna badade skumbad och överraskade mamma & pappa med att dyka med cyklop (!), eller ja, hon dök nästan 😉

Bäst att hoppa i säng nu så att jag hinner sova innan jag ska vakna så TACK för idag !

GoDnAtT kRaMaR tIlL eR aLlA! ♥

Kategori: Allmänt | 21 Comments

21 responses to “En mysig lördag.”

 1. Mimmi says:

  Tycker Johanna är så fin i sin korta page. Små barn blir så fina när de har klippt sig!

 2. Johanna says:

  Man behöver inte åka "utomlands" för att handla i deras "matbutik", det räcker med att åka dit. Till IKEA alltså. 😉

 3. Mimmi-
  Johanna hälsar och tackar för komplimangen 🙂 Kram!

  Johanna-
  Så de har alltså matbutik även i Sverige? Det visste jag inte. Kram !:)

 4. Amanda says:

  Hon måste ha kommit till himmelen när hon såg julekumet ;P

 5. Ida says:

  Vad snygg du är i pälsen! Ser ut att ha varit mysig shopping med dottern =)

 6. Anonymous says:

  Så hemmafrun får tigga kläder av den sk. maken nu.

  Han kanske har dåligt samvete?

 7. Annapanna says:

  Vad fin du är! Den tunikan har jag också 🙂 Perfekt att bara slänga på sig med ett par jeans så känner man sig redo för vad som helst. ÄLSKAR din blogg! Mår så bra varje gång jag tittar in här. Kram

 8. Pethra says:

  Jätte fin tunika, såg den i vitt hos Tintinstyle och sitter i valet och kvalet om jag skall köpa eller inte. :o)

 9. Lina says:

  En tjej men stil ser jag ! Du passar perfekt till vår klädundersökning för vår nya kollektion!
  Gå in på https://secure.espub.net/survey.aspx?ID=7516152f991537a48152a289b2bb741e
  och kika på undersökningen=).// http://www.amelia-ursache.com

 10. peak oil says:

  How are You check this page regarding peak oil Bye Bye

 11. aile hekimim says:

  Ohh very much thanks admin

 12. Ohh very much thanks admin

 13. Nail polish looks good on the nails especially for girls.And now a days it has become fashion of wearing different colors.

 14. chat says:

  good quality post thanks

 15. Aw, this was a genuinely quality article. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good blog post… but what can I say… I procrastinate alot and never seem to get something done.

 16. film izle says:

  good quality post thanks

 17. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 18. izle says:

  Great! Thanks for post

 19. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Yahoo. Does you get much traffic? Take a look at my blog turk ko.

 20. web blog says:

  I have in no way thought that it will become my habit to read posts as it is so much overwhelming.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *