En ny favvis?


Vår favorit glass heter  Magnum Classic men idag var den slut så vi provade en ny sort och jag tror minsann att den blir vår nya favvis 🙂   Glass smakar SÅ gott i värmen !

Phuket kl. 00.00 , måndag kväll.

Jag som är en riktig nattuggla blir såååååå trött här nere på kvällarna och jag har redan hunnit somna till både 1 och 2 gånger nu då jag lastat ner bilderna….zzzzz….. Det är så klart solen, värmen och all frisk luft som påverkar för man blir verkligen behagligt trött efter en heldag ute 🙂


Tittut från badflickan i poolen 🙂

Jag visar er fler bilder från dagen imorgon för nu ropar min sköna säng på mig också får jag väl erkänna att nya svenska mama som jag fick av min kära vän Camilla idag lockar… 😉

Önskar dig en trevlig kväll!

Godnattkram ♥

Kategori: Allmänt | 24 Comments

24 responses to “En ny favvis?”

 1. Irene says:

  Bra att du går och lägger dig när kroppen skriker det. Tror annars att du försöker nonchalera det 😉

  God Natt A-S

 2. Josefine says:

  Vad fina ni är sötis och så skönt att du lyssnar på din kropp. It makes me HAPPY! Pussa Prinsessan ifrån Prinsen som är på väg i säng här nu. STOR KRAM!

 3. Malin says:

  Vilken sötnos till dotter du har. 🙂

 4. Linda says:

  Sov gott! Det är nog bra för dig att få sova i kapp lite, det blev många sena kvällar innan du åkte. Kram!

 5. Vad mysigt ni har det!!! Blir så sugen på att åka utomlands…

 6. Cariann says:

  Men hon är ju så söt!!!! Blir glad varje gång jag tittar in hos dig!

  Natti och läs för mig med! Kommer aldrig till den punkten på programmet…..läsa tidningar, innan jag somnar! Kram C

 7. annika says:

  Hej, Hoppas att ni har det skönt och njuter (lite åt oss andra också )och bara tar hand om er ! Hoppas du får möjlighet att lyxa lite bara för dej nån dag , tror du behöver det supermorsan!! I vilket fall som helst så har jag inte skrivit på ett tag men jag missar inte en enda dag av dina inlägg älskar att läsa det du skriver man får en boost av positivitet från dej!!! Hoppas du sover sött när jag skriver detta och att du får en skön tisdag!! Kram kram 🙂

 8. Annica says:

  Mysigt ni har … När planerar ni att åka hem ?

 9. bjorn says:

  ja det här jävla skitlandet

  sätt på arbetartjejen

  lura in i "string trosan"

  skit i å vinna

  hd dom

  dör man så dör man

  bok strussel spelet

  den som har ska ha mer = resten kan ju bara dö i en nanorobot

 10. sandra says:

  Härligt att vara i värmen!

 11. Jenny says:

  Vilka fina bilder! Snygg baddräkt du har föresten..

 12. Mariette says:

  Hej!!

  Åhh, vad härligt ni har det! Ser att ni är på Dalar resort!! Kom precis hem därifrån i lördags! Tråkigt att missa er!! Hade varit så kul att springa på er!

  Tyvärr hade jag inte tillfälle att läsa din blogg när vi var där, önskar jag hade kunnat, och fått lite tips… Men det är kul att läsa nu i efterhand också!=)

  Må så gott!Ha det underbart!!

  Hälsningar Mariette

 13. Milla says:

  Hej!

  Jag måste bara få säga vilken urmysig blogg du har, tittar in här varje dag sedan i december när jag upptäckte och sträckläste den från början till slut.

  Du har verkligen inspirerat mig med dina kläder, dig själv och ditt liv. Själv är jag också en ung (!? 28år) företagare i en väldigt mansdominerad bransch, åkerinäringen. Går i vanliga fall runt i jeans och tröja då jag inte har uniform har egentligen massor med kläder men ändå aldrig något roligt eller fint (enligt min mening)att sätta på mig och har länge letat efter "min" stil och nu äntligen tror jag mig ha hittat den tack vare dig. Måste bara säga att din baddräkt är ursnygg så jag surfade in på hennes online shop och klickade hem den till halva priset! Jippiii! Ha det så jätte härligt den tiden ni har kvar där nere!

  Kram Milla

 14. Magnum…. det lät gott!!!

  jättehärliga bilder!

  ha en härlig kväll!

 15. Irene says:

  God Natt du fina A-S, ni sussar nog gott nu… Man blir lite orolig när du är borta en hel dag, men kanske är det ert internet som inte funkar. Hoppas att läsa om Er imorgon!

  Ska själv på skiktröntegen och se hur magen ser ut just nu. Har ju ont en hel del utav stenarna fortfarande.

  KRAM

 16. Magnus says:

  Plågsamt att se när man själv är sjuk i influensan och det är grått ute….grrrrrrrr.

 17. Anonymous says:

  vem vinner tunikan,kram

 18. Irene says:

  Var är Ni????

  KRAM

 19. Glass smakar helt ok här oxå;) Ni ser ut att ha det ganska bra!

 20. Nilla says:

  Anna-Stina och Johanna…jag saaaaaknar er 🙂

  Vart ÄR ni??

  KRAM från Nilla.

 21. Kristin says:

  Alt vel?

 22. emelie says:

  Hej Anna-Stina! När du inte är och lyxar runt i thailand så bor ju du i oslo! Tänkte höra med dig om du vet några bra ställen man kan söka jobb på där? Typ klädbutiker eller liknande! Jag är säsongare i sälen nu och är sugen på jobb i oslo efter detta, och jag har ingen aning vart jag ska börja, så kom jag och tänka på dig för jag läser din blogg varge dag och du bor i oslo 🙂

  Mycket tacksam för svar!

  Hoppas ni har de bra i thailand! 🙂

 23. Anna says:

  Hoppas allt är bra med er 🙂

  Kram

 24. Emma says:

  Gud vad härligt! Avis är bara förnamnet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *