En ny spännande tanke!


Nai Harn beach idag.

Phuket kl.19.00, fredag kväll.

Igår kväll då jag som vanligt kom mig i säng senare än planerat (what’s new?) så läste jag en artikel som gjorde att jag plötsligt kom på en sak som jag har lust att göra i livet!

Tanken har väl i och för sig flygit genom mitt huvud någongång men aldrig på ett så seriöst plan som igår. Och idag – när vi var på beachen – så kände jag bara hur "rätt" det vore. !

Men – jag ska låta tanken "gro" en stund till och om det känns lika rätt när den stunden har gått så tror jag kanske att det blir så.


Den här tavlan är så "rätt"! Man måste verkligen våga för att vinna i livet.

FÖRLÅT att jag är så himla hemlighetsfull. Men min blogg är ju även min dagbok så jag kände bara att jag måste skriva ner det så jag minns när jag kom på det 🙂  Och ni vet ju att ni får veta en dag.!

Nu ska vi poppa popcorn här för är det fredag så är det!! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 28 Comments

28 responses to “En ny spännande tanke!”

 1. Kjerstin says:

  Nå er det ikke så mange timene til vi skal på party da!! Skal tenke på deg i dag og ta ett glass champis for deg også 🙂 men i grunn ikke det jeg skulle si!! Gud hvor tynn du har blitt.. er jo ingenting igjen av deg jo.. Nå må du begynne å spise!! hehe 🙂 ha en super helg 🙂

 2. Therese says:

  Jag måste få veta hur du kan hålla formen när du inte tränar? Du är ju jätte fin. Dricker du bara vatten? 🙂

  Ha en bra kväll! Kram

 3. Mie says:

  Du er bare så utrolig vakker! Også har du en "killer body" 🙂

 4. Camilla says:

  Men å så spännande, vad har du nu kommit underfund med? Den som väntar på något gott väntar alltid för länge 🙂

  //Camilla

 5. Man blir riktigt nyfiken på vad du funderar på. 😉

 6. Dee says:

  vad mager och benig du ser ut…

 7. Anonymous says:

  ja hur håller du formen så där.. ser ut som du blivit galet smal!!

  Spännande hemlis du håller inne på kan jag tänka mig.. känns som att du har en massa kul going on. Ska inte du och JIG gifta er nu så vi får se ett magiskt bröllop.. det vore nått tycker jag!

  kram

 8. Sara says:

  Älskar din blogg! Supermysig!

  Inspirationsblogg!! 🙂

  Ha en underbar FREDAG! KRAMAR

 9. LinnM says:

  vad nyfiken jag blir 🙂 Vacker som alltid på bilderna! Hoppas ni får en festlig fredag!

 10. AnnaStina says:

  Tusen TACK för alla komplimanger! 🙂 blir smickrad! & glad! 🙂 Jag gör verkligen ingenting för att hålla mig i form, tränar inte och dricker för lite vatten och sover för lite… så jag har enbart Johanna att tacka! för att springa runt med henne hela dagarna är perfekt träning 😉

  Men alltså jag har verkligen inte blivit så smal. Det är bara det att när jag går ner i vikt så syns det först på nyckelbenen och i ansiktet. Så skenet bedrar 😉 Fast jag har så klart gått ner, till där jag var före jag blev gravid, och det känns jätte skönt! 🙂

  Happy weekend!

  Kramar! 🙂

 11. msn yukle says:

  Great! Thanks for post

 12. Ohh very much thanks admin

 13. sohbet says:

  thanks good post

 14. Kudos for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more information? It is extremely useful for me.

 15. izle says:

  Ohh very much thanks admin

 16. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 17. good quality post thanks

 18. Hi just thought i would tell you something.. This is twice now i’ve landed on your blog in the last 2 days searching for spy gadgets and Spy Camera. Spooky or what?

 19. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in AOL. Does you get much traffic? Check my site turk ko.

 20. main page says:

  Resources similar to the 1 you talked about here is going to be really beneficial to myself! I will publish a hyperlink to this web page on my weblog. Seen my site visitors will find that very helpful.

 21. im subscribing to this rss totally, buy meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]buy meridia[/url], http://meridia.groupsite.com buy meridia, 80384,

 22. jdxrvqq says:

  JW9evi ufdcbferlqik, [url=http://xhijipstseyy.com/]xhijipstseyy[/url], [link=http://lnqejdnfhita.com/]lnqejdnfhita[/link], http://nnrvxkvwjami.com/

 23. Equinorm says:

  good one i luv it, buy floxin, ivysg,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *