En Odd Molly favorit !


Det här fina linnet från Odd Molly har jag med på en av de sidor som jag gjort i Kamille Mor & Barn (sidan med "sno stilen" från snygga mamman Heidi Klum) och det är en favorit i deras sommarkollektion.

På väg hem från dagis så ser jag att våra kära grannar/naboer sitter och myser i solen på restaurangen Pasta Basta och vips ! så sitter plötsligt jag & Johanna och myser med dem 🙂 JIG kom också och gjorde oss sällskap och vi åt jätte god middag så vi var inte hemma förren efter kl. 19 och då var det bad + nattning som gällde och nu ska jag krypa upp i fåtöljen och titta på Ungkaren .


Jag & Harald. TACK kära vänner för en underbar spontanmiddag! 🙂

Njut kvällen !

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “En Odd Molly favorit !”

 1. Wenche says:

  Kjempefin kjole/tunika:)

  Ha en fin kveld, Anna-Stina:)

  Klem:)

 2. L says:

  Köpte den i vitt på Mathilde – U N D E R B A R 🙂

 3. Jag har mailat dig 🙂 Skulle bli tacksam för svar. tjatar 😉

 4. Vilket underbart linne! Det måste införskafas!

  Kram

 5. Sandra says:

  sötaste linnet jag sett på länge!! himla skön färg med! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *