En pappa och en mamma….

Allmänt

168397-179
Tänk att vi är föräldrar… pappa & mamma… det känns verkligen overkligt, mäktigt, ansvarsfullt och kul!!

Vår sessa var världens snällaste i kväll. Först myste hon hos Kjersti då jag lagade maten, sen satt hon i sin "stol på bord" när vi åt förrätt + varmrätt. Sen blev hon såååååååååå trött…zzzz…

Då gick jag och badade henne och sen nattade jag henne och kl. 20 sov hon sött… Men hon vaknade redan vid 20.45, antagligen för att vi skrattade och pratade och hade så trevligt på köket… Gav henne mer mat och vips! så somnade hon om igen 🙂

Nu sover även min JIG och själv är jag suuuper trött så jag ska hoppa i säng jag också. Klockan är som vanligt på tok för mycket.. måste försöka börja lägga mig tidigare…

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “En pappa och en mamma….”

 1. Erika says:

  Vilken fin blogg och vad OTROLIGT FINT ni har det i ert hem!! Vill gärna se mer bilder på det 🙂

 2. josefine says:

  du är SÅ duktig vännen, så kul att kvällen blev lyckad!
  Ni är föräldrar o det är livets största gåva, pussa varandra lite extra idag =)
  KRAMAR!!

 3. AnnaStina says:

  Erika – TUSEN TACK! 🙂 vad glad jag blir över att du tycker att vi har fint hemma! Jag ska ta lite fler bilder och lägga ut vid tillfälle..!

  Josefine –
  Tack så jätte mycket! 🙂 Ja, tänk vilken gåva det är att faktiskt kunna bli föräldrar! Såg en reportage på TV4 igår om hur många det är som faktiskt inte kan få barn.. Nu när jag “bara ska vara mammaledig” så ska jag verkligen försöka njuta denna epok i livet! Jag mejar dig senare!
  Kramis!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *