En påse med snyggt innehåll!

Allmänt

168397-1166
Mitt hjärta och en härlig påse från "Høyer" där de hade fått in sååååå tok mycket snyggt nu!

Tiden flyger idag… efter en power walk i ösregn och nagelfix är vi nu hemma sedan ett tag tillbaka och här pågår lek & bus och det går åt så många Hello Kitty kleenex att jag är glad över att vi snart ska till Thailand igen så att jag kan shoppa nya! 

Vet ni vad?  Jag LÄNGTAR till jag får visa er de SNYGGA kläder som gömmer sig i den är påsen som mitt hjärta leker med…..!  Ska fota och visa så fort mitt hjärta har somnat och jag har sett IDOL. Så ni kan se fram emot lite "ögongodis" senare i kväll 🙂 

Jag önskar dig en trevlig kväll och kom ihåg att den här dagen aldrig kommer tillbaka så njut den!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “En påse med snyggt innehåll!”

 1. Lissan, says:

  Åååå, Anna-Stina! Skulle gärna vilja se ett ‘hemma hos’ repotage från dig! Ni verkar ha det så himla fint hemma!! Ha en mysig kväll!!

 2. Madde says:

  Ett “hemma” reportage det skulle jag vilja se.. Som sagt ni verkar ha det sååå fint! kramkram Madde

 3. Ett tillägg! 😉 Jag läser ditt blogg VARJE dag och skulle det hända att jag inte hinner mer än VARANNAN dag så läser jag alltid ALLA inlägg jag har missat, KRAMIS !!!

 4. PS: längtar efter innehållet!

 5. Pia says:

  Har fastnat i din blogg.. Beroendeframkallande.. Håller dessutom på att starta upp butik, sååå..lusläser allt om ditt tidigare företagande..

 6. AnnaStina says:

  Lissan-
  Vad roligt att du tycker om vårt hem! 🙂 Jag ska fixa till här hemma och fota och lägga ut ett eget “hemma hos” här på bloggen innan veckan är slut 🙂 Det har föresten varit ett “hemma hos” reportage från en av mina lägenheter jag bott i i en interiör tidning här i Norge och vem vet, kanske det blir ett här också? *kram* 🙂
  Madde-
  Se ovan inlägg. *kram* 🙂
  Mamma till två små pojkar-
  Du är såå söt. Tusen TACK snälla du för dina fina inlägg. Jag blir så glad över att du är en trogen läsare! 🙂 *kram* 🙂
  Pia-
  Så fantastiskt att min blogg är beroendeframkallande! 🙂 Det gör mig GLAD!! TACK snälla du! 🙂 Och så fantastiskt spännande att du håller på att starta upp butik! Det måste du berätta mer om! Var? Vilken typ av butik? Jag önskar dig världens största LYCKA TILL!!! Att starta och driva egen butik är helt underbart! *kram* 🙂
  Rose-
  Tack snälla du! *kram* 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *