EN PRESENT FRÅGA!

10354802_10153020271060796_6882689984071574805_n

Snapshot från det ena köksfönstret på morgon. Pelargoner har flyttat in och olivträdet står vid husets ena entré.

Darlings! 

What a day… i.g.e.n. !  Jag & Johanna cyklade iväg till mormor runt kl.11 och sen lånade jag deras bil och körde runt och fixade hemliga födelsedagsärenden för i morgon fyller mitt älskade hjärta 9 år. Alltså 9 år?!? V.a.r.t. tar tiden vägen???  Hur som helst – jag hade fint flyt på min runda då telefonen plötsligt ringer och det är ett  (av många) företag som ska ner och jobba med vår vattenskada. Han säger att han är hos mig om 1 time. Så – det var bara att köra hem och vänta till han var klar (det tog tiiiiiid) och ja, sen gick helt enkelt dagen…  och vi girls var inte hemma här igen förren runt 18.30. Då ringde jag min kära bror och sa att jag bjuder på pizza om han åker och hämtar…  😉    Så så fick det bli !  och nu springer J runt och leker med sina söta vänner och jag städar för fullt för JIG gör snart entré också är det ju kalas i morgon…

Men innan jag jobbar på här så har jag en fråga till er:

Högst på Johannas önskelista står spelen Just Dance & Singstar, saken är bara den att vi varken har playstation eller något annat liknande så min fråga är: vad har ni som har barn i samma ålder?  Ska vi gå för WiiU , Playstation 4 eller X-box?  Det är som sagt de spel jag nämnt som lockar hjärtat mest så det viktigaste är att de fungerar bra på vårt val…  Jag blir super glad om ni tipsar mig i kväll för vi ska ut och shoppa i morgon fm…!

Tusen miljoner TACK!!! 🙂

Önskar dig en härlig kväll!  skriver mer senare!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “EN PRESENT FRÅGA!”

 1. Vii har ju tre barn 9, 10 och 11 år gamla…vi har alla tre olika konsoller…Nintendo Wii, Playstation och Xbox

  Killarna 9 och 11 år har varsitt X-box – dom spelar mer fifa och batman etc… dottern 10 år som spelar plattformsspel å mario etc har nintendo Wii Sen så har vi ett Playstation som vi kör Guitar Hero, Singstar och dansmatta med…dock är X-box kinect bra där finns dans… Men Playstation skulle jag nog köpa om jag bara skulle ha en!

 2. Titti says:

  Vi har ps4 och wii. Men ungarna använder bara ps4. Singstar, dansspel och annat körs hårt

 3. Karin says:

  Jag skulle verkligen säga Playstation 4, som jag personligen tycker är den bästa konsolen.

 4. Cessan says:

  Min dotter på 10 år har en X-Box med Kinect konsol och dansar ofta till Just Dance och sjunger till Lips.

  Ett tips är en prenumeration på tjejtidningen Julia! ❤️

 5. Studentmamman Charlotte says:

  Kanske lite sent svar men vi har iaf Nintendo WiiU och här spelas Just Dance flitigt!
  Vet dock inte alls vilket som är bäst osv men som sagt, vi har WiiU och det funkar finfint 🙂

 6. Maria says:

  Vi har WiiU till senaste Just Dance samt Playstation till Singstar. Men tycker nog att WiiU är den bästa…

  Med vänlig hälsning
  /en annan Lulebo med en 9-årig dotter 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *