En prins & en prinsessa.

Allmänt

168397-2088
Här kan man tro att de ser en skräckfilm eftersom Johanna äter på fingrarna men don´t worry, det är bara "Molly" de tittar på och det är inte ett dugg farligt. 😉

När vi checkat in på vårt hotel så gick vi nästan ut på en gång och då somnade hjärtat gott i vagnen vilket passade perfekt för då kunde jag gå runt och fixa några ärenden innan vi gick hem till underbara vännerna Lotta & Vincent.

Det var bara SÅ jätte mysigt att träffa dem idag och jag blir helt lyckig av att se hur glada Johanna och Vincent är i varandra, dom är så super söta 🙂 

Och vi mamas hade bara hur mysigt som helst. Vi drack vitt och hade girltalk och jag fick prova lite fina kläder från ett av de märken som Lotta jobbar med som heter "Brittinger"

Varje gång jag träffar Lotta så blir jag på det bästa humöret för hon är en så underbar vän som står mig väldigt nära 🙂


Johanna blev så glad i "Molly" idag att jag måste gå och shoppa dvd´s  med henne a.s.a.p. imorgon 🙂 Här ser ni också dagens på Johanna: topp Burberry, kofta Burberry, byxor PO.P, skor Bubox.

Både JIG och Johanna ligger och sover runtomkring mig just nu och jag känner att deras sömn smittar av sig för nu börjar jag bli riktigt riktigt trött… så jag bloggar bara lite till, sen får jag fortsätta imorgon igen 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “En prins & en prinsessa.”

  1. Helena says:

    Oj vad kul med ett märke som heter så. Min mamma heter nämligen Britt-Inger och när jag var liten tyckte jag att det var det konstigaste namnet som fanns =) Jag vet inte en enda som heter så “än idag” =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *