En prinsessa med stil!

Allmänt


En prinsessa på vift..

Av alla våra skandinaviska prinsessor så tycker jag att danska Mary är den som har klart snyggast stil! Jag bara älskar de flesta av hennes outfits och hennes stylist har verkligen skapat en stil som klär Mary perfekt !

Jag vet att en av hennes favorit designers är "Julie Fagerholt" som står bakom det danska märket "Heartmade" och det märket sålde jag i min butik. Julies kollektioner är alltid helt fantastiska med små "prinsessiga" detajer och Hearmade är ett av mina absoluta favorit märken.


Mary vet hur man kliver ur en bil med stil.

Nu sover min lilla darling och jag ska fortsätta med alla prosjekt jag håller på med idag.. men jag har en sån där dag då jag inte riktigt hittar den rätta inspirationen.. så vem vet, kanske blir jag bara sittandes här och bloggar istället? 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “En prinsessa med stil!”

 1. Ulrika says:

  Jättebra idè att blogga mer…. tycker jag =)

  Här öser regnet ner, ganska mysigt med en innedag efter all härlig sol och ljusa utekvällar. Då är uppdaterade bloggar det bästa! Och din är jag inom ofta. Önskar dej en mysig dag vidare =)

 2. Anna says:

  ville bara tipsa om en liten sida som jag tror skulle passa dig=)

  http://www.pink-princess.co.uk/

 3. Mary är verkligen prinsessornas prinsessa! Även om hon inte är kunglig från början så är hon den absolut vackraste och stiligaste prinsessan i hela världen!

 4. Cille says:

  Titta gärna in på min sida, massor av fina bilder på Mary och hennes snygga outfits! Uppdatering kommer i dagarna dessutom…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *