En prinsessevagn!


En drömvagn från JuicyCouture.

Se vad jag precis hittade ! En Maclaren resevagn som är stylad av Juicy Couture ! För mig som älskar Juicy så är detta så klart en drömvagn till Johanna 🙂  Vi har en Maclaren resevagn i liknande modell redan men den börjar se så sliten ut att jag tror att vi bara måste shoppa en ny inför vår nästa Thailand resa 😉

Bäst jag går och ser filmen nu så att jag får något annat att tänka på än den här vagnen… 😉

Kategori: Allmänt | 32 Comments

32 responses to “En prinsessevagn!”

 1. ... says:

  Er ikke Johanna begynnt å bli litt for stor til å sitte i vogn?

 2. Camilla says:

  Jeg lurer på om dere som familie noen gang har gjort noe annet enn å shoppe og gå på cafe i Oslo? Et lite tips (vet du ikke har spurt om tips) kan f.eks.være å ta Johanna med ut i skogen. Det er jo så vakkert nå om høsten. Tipper Johanna ville føle det godt å løpe litt i ulendt terreng, og kjenne andre lukter enn eksosen fra Bogstadveien. Tror det kanskje ville gjøre deg og mannen din godt også? Tenk så hyggelig å ta med termos med kakao og en boks med krem i sekken… Håper dere har lyst til å teste det ut en dag… Ønsker dere en god natt. Klem Camilla

 3. Anonymous says:

  Tycker att johanna är lite för stor för den typen av vagn.

 4. Ebba says:

  Att ha en dagbok/blogg och på ett öppet sätt varje dag låta främlingar få läsa om ens vardag på ett så hjärtligt vis som denna bloggerska gör, ska vi vara glada för. Vi ska vara glada för att vi får ta del av våra medmänniskors liv, och vi ska passa våra tungor och kanske tänka på vad vi skriver i skrift även om alla får ha sin egen åsikt. Gällande barnuppfostran och ifrågasätta Anna-Stina när man ser vilken underbar mamma hon är, är för mig bara helt befängt och elakt.

  Vi ska låta Anna-Stina välja själv vad som är bäst för hennes dotter. Barn upp till ca 4 år sitter ofta i Sulkyvagnar när dom blir trötta och kanske vill sova middag till exempel. Annat vore konstigt tycker jag. Och vad gäller skogsturer så är jag säker på att dagis/förskolor ser till så barnen får sin dos av frisk luft så på den fronten blir inget barn förstörd av avgaser och annat i våra nordiska länder.

  Jag tycker att det är att höja sig själv till skyarna ett snäpp genom att ge tips på ett nedlåtande vis, så som Camilla gjort. Korkat att antyda att hennes sambo/man skulle må bättre av frisk luft. Tror att hennes sambo vet precis vad som får honom att må bra. Han är VUXEN.

  Jag tycker att det är tråkigt att onödiga kommentarer ens förekommer på bloggar. Vad vill människor ha för svar? Om Anna-Stina hade tyckt att hennes dotter var för stor för en vagn så skulle hon väl ha slutat med det? Vad vill ni ha sagt? "Mammamobbning" är ett nytt fenomen, och jag tycker att detta är en form av det.

  Vi kvinnor ska stötta varandra och hjälpa varandra.

  Livet blir mycket roligare av att le ibland, och det gör jag när jag besöker bloggen Gizmolinas. Jag vill fortsätta läsa härinne, och jag tycker att Anna-Stina får obefogad kritik.

  Räkna till tio innan du skriver en kommentar nästa gång. Är det värt det? Vad vill du ha sagt? Kommer det såra någon?

  Tack för en fantastisk blogg, och för att du förgyller mitt morgonkaffe många gånger.

  Keep up the good work.

  Kram från mig.

 5. Oppgitt... says:

  Blir helt oppgitt over helt idiotiske kommentarer her. Også helt enig med Ebba. 🙂

  Johanna er bare 2 år! Dette er en vogn som er tenkt å brukes i Thailand. Tenker dere aldri har vært i varme land med små barn. Ungene blir fort slitne i varmen.

  Beskjed til Gizmolina. Stå på! Vi er mange som elsker bloggen din! 🙂

 6. Lisa says:

  Sov gott! Jättefin vagn. 🙂

 7. camilla says:

  heisann, her var det visst en som ble provosert! Jeg mener ikke å være nedlatende og "opphøyer ikke meg selv til skyene" på noen som helst måte. Selvfølgelig vet JIG og A-S hva som er bra for dem, men kan hende som jeg skriver at det hadde vært godt å gjøre noe annet enn å shoppe i Bogstadveien. Det er vel litt i tiden å prøve å tenke miljø og begrense shopping, eller har jeg misforstått helt? Her i Norge er det trendy med gjenbruk.

  Å kalle det "mammabobbing" synes jeg er helt latterlig! Javisst skal vi kvinner støtte og hjelpe hverandre, og det mener jeg at jeg gjør, ved å tipse om andre fritidssyssler! Jeg har mye glede av denne bloggen, og snapper opp et tips i ny og ne. Jeg har overhodet ingen planer om å såre noen, og har jeg vært for krass ber jeg så mye om unskyldning for det;-) Klem

 8. camilla says:

  Ang. vogn ser den helt super ut. Har selv reist mye med små barn, og mine har sittet i vogn mye lenger enn Johanna. Det er så godt for en liten sliten å hvile seg litt mellom slagene når en er på farten.

 9. Emma says:

  Den där vagnen var ungefär det finaste jag sett!

 10. julia says:

  bra sagt ebba. "mammamobbning" är ett verkligt fenomen, har nog alltid vart så tyvärr… men att de nu ska finnas på någon blogg!? de är ju överdrivet asså! ingen vet förutom hon sj (o mannen) vad som e bra för just hennes barn, vad de än gäller. o att en två åring åker den typen av vagn är verkligen inget ovaligt, eller fel. tror inte du som skrev de har barn sj, eller är så innsatt i sådant som barnvagnar… tack för mej

 11. julia says:

  o väldigt söt vagn förresten :), de är verkligen en prinssesevagn!

 12. LinnM says:

  bra skrivet ebba, håller med dig till fullo!

 13. jenilita says:

  Jag älskar med juicy men Tycker inte den va snygg med brunt.. Du skulle varit rosa och grå eller nått:)

 14. miss says:

  Anna-Stina är den bästa mamman Johanna kan ha det är säkert! Och det märker man i varje inlägg hon gör så kärleksfull och sprudlande glad som hon verkar.. Och äventyr utanför storstan? Ja hehe de åker ju till thailand snart, inte alla barn som får se världen så att de bara fikar i stan bland avgaser var ju bara så fel. Att folk inte bara kan sätta sig på fingrarna och sköta sitt eget istället..?

  Och vagnen är gööörsnygg så köp den!!

  Natten på er! snark

 15. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Oj, här har det blivit "debatt" ser jag. TACK snälla Ebba, Oppgitt, Julia, LinnM & miss för era fina & trevliga kommentarer ! 🙂 Johanna är 2 år och 2 månader så självklart åker hon i vagn ett bra tag till och den här vagnen står högt på min önskelista just nu. Tycker att den är super fin ! 🙂

  Happy söndag ! Kramar ! 🙂

 16. Johanna says:

  Jag förstår att det blir diskussion, jag kan oxå ifrågasätta allt detta shoppande och springande på stan. Vad hände med lekparken? Skogen? Andra saker som inte innebär så (j-la) mkt konsumtion hela tiden…. Jag finner det provocerande, faktiskt. Vems bästa tänker man ¨på då egentligen. Jag förutsätter att barnet tas om hand på bästa sätt, men för vems vinning? Och mammamobbing? Skitsnack! Stötta varann som kvinnor, varför det? Tror ni att männen håller på så? Stå upp för dig själv istället! Det är värt så mkt mer än å hålla "kvinnor" bak ryggen. Och kom inte å säg att man är avundsjuk så fort det handlar om "negativ kritik", för så är inte alltid fallet.

 17. Ingrid says:

  Johanna har en viktig poäng, ifrågasättande är INTE mobbing (det beror väl iofs på hur lättstött man är). Anna-Stina är ju inte dum heller och verkar vara en kvinna med skinn på näsan, hon kommer uppfostra hennes dotter precis som hon vill – vad vi än försöker uppmana henne till i kommentarsfältet. Men att diskutera våra uppfattningar om vad vi finner nyttig för barn, hurvida överflödig konsumtion är viktigt och hur länge barn ska åka vagn är allt annat än påhopp och avundsjuka.

  Innan ni skriker mobbing (som är ett väldigt starkt ord) till höger och vänster – fundera på vad som är saklig diskussion och vad som är elaka ord "på riktigt".

  Kram till er alla.

 18. Bea says:

  Bra sagt Johanna och Ingrid! Inte är det mobbing för att man ifrågasätter!

  Håller med Johanna, all denna shopping börjar äckla mig. Tänk på miljön mm. Och bara det att Johanna redan vet hur hon ska dra kortet säger väl en del. Det finns annat i livet änn shopping och cafe…..

  (och nej jag är inte ett dugg avundsjuk )

 19. Mirva says:

  Johanna stor för denna vagn? Folk måste skoja! Eller så har den människan inga egna barn. Jag har en 3 åring som fortfarande sitter i sulky ibland och jag har en 4 1/2 åring som fortfarande sitter i sulky ibland när han t.ex. är sjuk. Och vår sulky är en Mac Laren.

  Anna-Stina! Det är klart att Johanna ska ha en prinsessevagn, denna var ju hur fin som helst! KRAM på er & ha en underbar söndag!

 20. Anna says:

  Skiiiitsnygg vagn, helt otroligt, vill också ha den till min minsta prinsessa som är 2 år en sån där sulky har man användning för många år framöver, jag har två barn till så jag vet vag jag talar om 😉 Levererar dom till sverige?? Kram Anna

 21. Fia&emelie says:

  den var ju söt =)

 22. Ebba says:

  Hej igen!

  Om shoppingen äcklar er, varför fortsätta läsa? Varför läser ni om ni blir så provocerade?

  Dessutom tror jag inte man kan se en människas hela liv genom bloggen, antagligen gör Anna-Stina och hennes familj en hel del annat som vi inte får ta del av. Vad vet ni om vad hon gör för miljön?!

  Sedan måste jag bara tillägga att ifrågasätta VARFÖR vi kvinnor ska stötta varandra, var bland det korkaste jag läst. Självklart ska vi det!

  Starta egna bloggar och avreagera er på istället.

  Många gånger tycker jag att ni ska låta dessa öppna kvinnor som delar med sig av sina liv vara, om ni bara har kritik att komma med.

  Kram och hej.

 23. Julie says:

  Kjempesøt vogn. Har selv en liten datter på to og et halvt år. På enkelte turer går vi uten vogn, men det er helt avhengig av at vi har god tid og ikke skal noe spesielt. Skal vi ut på ærend, i byen osv. er vogna en selvfølge. Det er begrenset hvor langt de små bena vil gå;) Dessuten er det en stor sikkerhet å ha et så lite barn i vogn i store folkemengder. Jeg har jo også sett av bildene dine at Johanna gjerne vil gå ved siden av vogna og «klare selv», akkurat som min datter, hehe.

  Jeg er helt sikker på at Johanna også er ute og leker i naturen! Hun virker som et utrolig harmonisk barn 🙂

  Stå på videre, du gjør en god jobb, og jeg er imponert over overskuddet ditt!

  Hilsen tobarnsmor og føreskolelærer.

 24. Johanna says:

  Men lilla Ebba: Andas! Jag har två egna barn och självklart handlar jag till dem med. Men att springa på stan var och varannan dag och handla och dessutom "lära" en tvååring hur man drar ett kort, är inte det märkligt, så säg?

  Det jag tycker är konstigt är att det verkar som att alla dessa "nya" mammor/bloggmammor har ett enda stort intresse och det är att springa i butker. Och för vems skull är det? Vad ersätter det och hur mår de egentligen? För det är inte sunt att handla så.

  Och att hävda att kvinnor ska stötta varanda, visst. Men jag vill hellre kunna klara mig själv än att vara en behövande kvinna. Kan du svara på VARFÖR vi ska stötta varandra, varför kan vi inte leva som mannen gör, varför måste man visa sig svagare bara för att man är kvinna. För det är ju så det blir.

  Jag tror att AS gör ett gott jobb med Johanna, det är inte hennes uppfostran jag ifrågasätter, det är det otroliga konsumstionsbehövet som finns. Skrämmande!

  OCh jag är inte avis!

 25. Lotta says:

  Klart att man läser och återvänder till det man blir provocerad av! Jag brukar läsa den här bloggen därför att jag tycker att den är så osannolik. Jag blir nyfiken på vad som finns bakom de rosa fasaderna och vad som motiverar dessa konstanta uppmaningar till positivt tänkande och enorma konsumtion osv. Jag tror inte på det och därför blir det intressant att återvända ht och se hur det går. Så lömsk är jag =)

 26. KarolinaN says:

  Jag måste bara reagera på en trist kommentar av Ebba…som tycker att förskolan ska stå för frisk luft och naturupplevelser. Så typiskt att vi nuförtiden "lägger över det" på förskolan så att föräldrarna med gått samvete kan stanna inne på helgerna/övrig tid.. Förskolan är ett komplement till hemmet! (Detta har inget med AS att göra)

 27. Bea says:

  Jag kunde inte sagt det bättre själv, både Johanna och Lotta här skriver precis vad jag själv tycker och tänker ang den enorma konsumtionen. Jag undrar oxå hur man egentligen mår när man konsumerar på det viset.vad är anledningen Och ja vad finns bakom de rosa fasaderna? Vad är det för tomhet shoppingen fyller?

  Jag har också barn och visst handlar jag men inte var och varannan dag. Många bloggmammor skriver ex "Dagens shopping" som om det vore självklart att man shoppar varje dag.

  Nu blev det diskussion och det är inte meningen att föra den här, men samtidigt var det så intressant att se att det inte bara är jag som reagerar.

  Och detta handlar inte om att vara avundsjuk eller att jag inte skulle ha råd att springa på stan varje dag.

  Och precis som Johanna sa, man återvänder till bloggen för att den är så osannolik, så långt från min egen och andras verklighet.Men jag älskar min familj och mitt liv och skulle aldrig byta mot ett annat.

 28. Anonymous says:

  Helt ljuvlig vagn! Vill ha… =)

 29. Johanna says:

  Det enda som känns trist i detta är att inte AS kommenterar det. För att diskutera henns och andra "nya" mammors extrema shoppingbehov utan respons känns lite sådär. Men ofta undviker man ju sanningen. Jag är "glad" för den lilla debatt som kom upp. Det är detta som är viktigt, inte märken och hysteri.

 30. Lotta says:

  Och jag håller med! En mindre debatt kan ju lämna avtryck den också.

 31. Lindsey says:

  Den där vagnen är såå himla fiin!!! jag vill verkligen ha en sådan till min lilla tös! Men visst är det bara en sittvagn?? och vet du vad den kostar exakt? 🙂 kram kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *