En “prinsessig” tävling & 10% i nettbutik!

Phuket kl. 23.30, torsdag kväll.

För första gången i min blogghistoria har jag genomfört ett samarbete som gör att vinsten i den här tävlingen inte kommer från mig, istället så kommer den från en helt FANTASTISK ny norsk barnkollektion som heter "mycinnamongirl"!

Jag kontaktade designern efter att jag läst en artikel om henne i norska "mamma" och det resulterade i att DU som läser min blogg kan vinna den här bedårande & prinsessiga tunikan till din eller någon annans lilla prinsessa som är mellan 2-12 år och du väljer själv vilken färg du önskar! Jag kände att produkterna är väldigt "Gizmolinas" och det är en ÄRA för mig att få marknadsföra märket här hos mig!


Den här söta tunikan är vinsten!
Du väljer själv storlek: 2-12 år och färg väljer du också: lys rosa, cerise rosa, röd rosa, ljus blå, mörk lila, gul / rosa (som på bilden).

Allt du behöver göra för att vinna är – som vanligt  – att skriva en kommentar i det här inlägget om varför just du ska vinna. Du kan tävla fram t.o.m. lördag. och glöm inte att ange ålder + färg på vinsten.

♥  LYCKA TILL alla underbara!  ♥

Och inte nog med att du kan vinna tunikan – du får dessutom 10% om du shoppar i nettbutiken och uppger koden "Gizmolinas"!  Själv ska jag "klicka hem" de här underbara produkterna tänkte jag:

     
Klänningen i skön fleece, tunikan i jeansblått och "gymnastikpåsen" – som jag tänkte använta till Johannas x-tra kläder till&från dagis är de produkter som jag blev helt kär i… De passar perfkekt till min prinsessa! 🙂 och både klänningen & tunikan skulle jag faktiskt vilja ha själv också 😉

Kategori: Allmänt | 52 Comments

52 responses to “En “prinsessig” tävling & 10% i nettbutik!”

 1. Anna says:

  Om jag vann denna galet söta tunika skulle den omedelbums levereras till min söta väninnas ännu sötare dotter som blir storasyster om någon månad. Hon skulle bli ljuvligt söt i den ljusblåa, perfekt färg för en 2-årig stor-liten prinsessa!!

 2. Sofia says:

  Den gula som du har på bilden skulle passa som den perfekta födelsedagspresenten till min lilla sessa som fyller 2 år nu om 2 veckor 🙂

 3. Jenny says:

  Jag vill gärna vinna denna för då ska jag ge den till den sötaste 4-åring.. Min bästa väns dotter, en riktigt bus unge och goas i världen. Hon vill ju gärna ha en som är lys rosa så klart 😉

 4. Liza says:

  aah.

  min guddotter skulle äääälska den där tunikan! SNÄLLA; låt mig göra henne RIKTIGT glad 😀

 5. Jenny J says:

  Hejssan!

  Jag skulle så gärna vilja vinna denna tunika i ljus röd till min älskade systerdotter! Detta för att hon var så efterlängtad eftersom det kämpades för att det skulle komma en liten sötnos, tyvärr kan alla inte få barn:(

  Jag älskar henne över allt annat o det gör ont i hjärtat av kärlek då jag ser henne!!

  Hon är 5 år nu och älskar rosa:)

  Tack för bästa bloggen,kramar!

 6. Mia says:

  Fina saker!

  Kram Mia

 7. Anna says:

  För att min älskade prinsessa är den mest underbara tjejen i världen (såklart, det tycker väl alla mammor!) och jag skulle älska att få sätta på henne den där underbara tunikan! Min dotters favoritsysselsättning är att sitta i mitt knä framför datorn och kika på kläder och ändå är hon bara 2 år.. "Tröja" är hennes favoritord!

  Vi kikar också regelbundet in på din blogg och nu har hon lärt sig att säga Johanna också 🙂

 8. Nelly says:

  Mina bästa vänner är som min familj. Och deras barn är som mina egna. Därför vill jag sååå gärna ge en riktigt liten prinsessa, med sidolockar en riktigt prinsessklänning. Hon fyller år för första gången den 17 juni. : )

  Hon skrattar hela tiden och skänker mig så mkt glädje, det behövs då jag själv inte har en riktig familj att skratta med.

  Tack för din fina blogg. : )

 9. En ljus rosa i stl 2 år skulle jag vilja vinna.

  Jättefina kläder!

 10. Johanna says:

  Hejsan!

  Jag skulle gärna vilja vinna en tunika till min lilla prinsessa, just för att hon inte är en "prinsessa", i ordets "rätta bemärkelse". HOn är så mkt pojkflicka man kan bli vid snart två års ålder. Dessutom har hon aldrig haft mkt rosa på sig (om man ska gå på pojk-flickfärger), förrän NU! Jag har börjat smyga in lite rosa, gult, ljusblått på min lilla tjej och hon passar ju faktiskt i det! Jag skulle vilja att hon vann en ceriserosa tunika, jag kan tänka mig att hon skulle passa ypperligt i den! (Jag skickar tom ett kort ;-))

  O inte annat så skulle jag vilja ge henne tunikan för hon lärt sig cykla på trehjulingen i veckan, det är för mysigt och se henne "syttla".

  Ha en fortsatt trevlig vistelse!

 11. Suzanne says:

  Att få ge den lysrosa i strl 3 år till våran lilla flicka när hon den 28 juni fyller 3 år skulle göra oss, och garanterat henne oxå som är överförtjust i rosa kläder, sååå glada!

  Så den önskar jag mig till våran fina dotter Ida!

  snuzen@hotmail.com

  Kram Suzanne

 12. Jessica says:

  Jag vill oxå har chansen att vinna. Och nu har jag ju det. Minsta dottern A fyller 3 år den 21 maj. Vad skulle passa bättre än denna i present?! Lys rosa i strl 3 år! Hoppas, hoppas! Tack för en härlig blogg. Jag följer varje dag! En vacker dag kanske vi ses i vackra Luleå. Hälsar på bekanta där varje sommar. Underbart att få följa speciellt lilla Johanna som är sååå söt!

 13. Eva says:

  Jag skulle ge den fina gularods tunikan till min systerdotter och tillika gudbarn Hannah. Hon är två år och världens mysigaste. Tyvärr träffas vi inte så ofta, så denna tunika skulle vara en fin present! Tack för en inspirerande blogg! Ha en bra dag! K Eva

 14. Eva says:

  Jag skulle ge den fina gularosa tunikan till min systerdotter och tillika gudbarn Hannah. Hon är två år och världens mysigaste. Tyvärr träffas vi inte så ofta, så denna tunika skulle vara en fin present! Tack för en inspirerande blogg! Ha en bra dag! K Eva

 15. Amanda says:

  Ååh, vad fina!

  Jag skulle vilja vinna denna till mitt underbara syskonbarn!

  Hon är en bedårande liten sjuårig prinsessa som ger alla ett gott skratt!

  Hon är den största pratkvarn jag träffat hon måste ha minst tre grammofonstift inuti sig! 😉

  Aja, hoppas nu att jag vinner den!

  Joo, förresten om jag vinner vill jag ha en gul en!

  Jag håller tummarna nu!

 16. Lena says:

  Hej!

  Jag vill jättegärna vara med och tävla om den underbara tunikan som jag skulle vilja ge till min systerdotter Signe. Min dotter får ärva alla hennes kläder och jag skulle vilja ge nåt tillbaka!

  Om jag vinner så är hon 2 år, och jag tror att hon skulle vilja ha en i cerise rosa!

  Tack för en underbar blogg som gör mig glad!

  Kram/Lena

 17. JOHANNA says:

  Jag skrev denna dikt till min dotter, för hon är min prinsessa, bara för att hon är just den hon är!

  Jag visste ej vem du i magen var

  vi längtade så, jag och din far

  nu har åren gått, så otroligt mycket kärlek vi har fått!

  Jag visste ej att man kunde känna allt detta

  du är mitt liv,det enda rätta,

  kärleken växer för var dag

  njuter av livet med dig mitt barn,

  njuter av varje andetag…

  du är en riktig prinsessa.

  För du gör mig hel.

  (OM jag vinner så skulle jag vilja ha en rosa, strl 2år) hoppashoppashoppas

 18. Anne says:

  Det är så trist när alla på dagis har likadana klänningar från H&M o Lindex när de så gärna vill vara lite extra fina och speciella. Denna klänning skulle göra min sommartjej extra ljuvlig… hon blir 5 år i juni.

 19. eva says:

  I helgen träffade jag min väninna som jag träffar alltför sällan som har en bedårande, envis, glad liten 3-årig tjej i trotsåldern. Hon älskar att vara fin, och berättar också för mamma när hon (mamman) är fin. Tunikan skulle klä henne prima 🙂

 20. Madelene says:

  Den här tunnikan skulle passa min docka på 6 år och färgen på bilden skulle bli perfekt med henes underbara sommar färg hon får. Och hon är en litten dam som älskar kläder och vad hon skall ta på sig på morgonen när vi skall gå till dagmamman hon vet vad hon vill. Så hon hade bara ÄLSKAT att få den.

  Bamse Kramar mamma Madelene.

 21. Johanna says:

  Jag skulle bli väldigt glad om jag vann tävlingen. Då skulle jag kunna ge den till min lillasyster som är 6 år. Själv är jag 20 år och har flyttat hemifrån, för att plugga, sedan två år tillbaka. Jag saknar min syster hur mycket som helst och tycker att det är synd att jag inte kan vara med under hela hennes uppväxt. Nu till sommaren har jag fått chansen till ett arbete som jag inte kan tacka nej till på grund av den viktiga arbetslivserfarenheten. Så tyvärr kommer jag inte att vara hemma hos henne så mycket under sommaren heller. Så den här tunikan skulle passa helt perfekt som en liten present till henne i början av sommaren så att hon kan tänka på mig när hon har den på sig!

 22. gabriella says:

  hej. jag vill vinna den rosa till en tjej som är 2 år och är min guddotter. Jag vill vinna för att jag har det jobbigt just nu i mitt liv och vill vinna något roligt. och då tänkte jag att det är perfekt att vinna den här fina till min lilla gudis!

  tack för en underbar blogg också!!

  gabriella

 23. Malin.E says:

  Jag har en brorsdotter som bor lång uppe i landet vi träffas tyvärr inte så ofta men till midsommar kommer hon till mig 🙂 en överraskning till henne kanske?

  Hon heter Ellen och är 6 år,hon har även en tvillingbror som heter Oscar.

 24. KarolinaN says:

  Superkul med tävling igen och det måste vara en riktig sporre för en bloggare att få chansen till samarbete med ett företag! Denna fantastiska gula tunika skulle passa min lilla skatt Märta som blev två i januari hur bra som helst…. Hon är-

  M akalös

  Ä rlig

  R ar

  T rogen

  A mazing

 25. Line W says:

  jag skulle vilja vinna en röd i stl 104 till min älskade brorsdotter Sigrid som jag saknar massor. Jag bor i Göteborg medan min bror med fam. bor i Örebro så vi ses inte så jätteofta. Tråkigt! så roligt att få följa vår underbara Sigrid-prinsessa i hennes uppväxt, men önskar att vi bodde lite närmre varandra… hon skulle bli väldans glad för att få en sån tunika i alla fall…

 26. sandra J says:

  Så fin klänning!! Skulle vara fint att ge till min systerdotter. Perfekt att den är gul så det bryter av mot de annars rosa kläderna hon har. Hon är 4 år och har storlek 104. Skulle bli så söt nu till sommaren… så därav min anmälan i denna tävlingen.

  Ps. din blogg är så mysig att läsa. Ds

 27. Malin says:

  jag älskar din blogg! 🙂

 28. Sara says:

  Jag tävlar åt min brorsdotter, hon får nog växa i sin. En stl 2 år, cerise rosa!

 29. Jenny Sv says:

  Jag skulle vilja vinna tunikan till min dotter som är nu snart 1,5 år gammal. Bara för att hon är världens bästa dotter och att jag älskar henne så mycket. Min prinsessa. Att man kan älska någon så här ofantligt mycket. Jag är så säker på att hon skulle tycka om tunikan. 🙂

  Skulle vilja vinna den i röd och för 2 år. Kram

 30. Jenny Sv says:

  Jag skulle vilja vinna den här tunikan till min dotter som är snart 1,5 år. Bara för att hon är världens bästa. Och att jag älskar henne så ofantligt mycket. Att man kan älska någon så här mycket har jag aldrig kunnat ana innan jag fick henne. Hon skulle tycka jättemycket om den. Perfekt till jul om hon fick den i röd och i storlek för 2 år. 🙂

  Kram

 31. Jessica N says:

  Jag skulle inte ha något emot att vinna den gula för en tvååring, min prinsessa blir ju snart storasyster och det är klart hon behöver lite extra uppmuntran nu när hon har en jobbigt höggravid mamma

 32. therese says:

  Denna lilla tunikan hade passat till lilla ellie… Den hade varit fin att ha när hon träffar sina kompisar på dagis eller när hon äter glass på den nya verandan:)

  för att ellie är den härliga lilla människa hon är:)

  hon gillar gult o rosa

  och vill gärna ha storlek för en tvååring

  tesssset@hotmail.com

 33. jenny says:

  Åh jag skulle så gärna vilja vinna detta åt min söta prinsesskusin, som fyller år om exakt en månad hon skulle passa så bra i det:) Roligt att du har en sån här tävling föresten kramar!!

 34. Emelie says:

  Vilken söt tunika! 🙂 Jag skulle vilja vinna en ljusrosa i minsta storleken till min bästa väns lilla dotter. Hon skulle vara så söt i en sådan tunika.

 35. Jag skulle vilja vinna en rosa till mitt barnbarn Tyra 6 år

  Om du tittar in på min blogg ser du en bild jag lade in igår Då ser du hur bra hon skulle passa i en sådan

  eftersom hon är söt som en prinsessa

 36. Freja says:

  Jag skulel vilja vinna en till mitt kusinbarn Stella 6 år!

  Hon bor i Skellefteå och jag i Stockholm så vi ses bara 1 eller 2 gånger per år. Hon är en riktigt liten prinsessa och på förra årets julkort från dom va hon utklädd till just prinsessa och hennes lillebror till prins. Jättesöt verkligen och jag saknar henne jättemycket! Hon skulle passa superbra i en rosa!

  // freja, 15 år i Täby

 37. Kristin says:

  Hur underbar som helst! Jag önskar att jag skulle kunna få ge den rosa som present till min syter dotter Elvira som fyller 2år om en vecka! Min kärlek till henne är obeskrivlig, livet är bra underbart när barn finns i ens närhet!

  Jag var och reste runt i Thailand under en månad i våras och att få läsa din blogg fler gånger om dagen får mig att känna som jag är där. Jag längtar tillbaka så mkt så att det gör ont!

  Tack för en otroligt fin blogg och citat.

  Bästa hälsningar Kristin 20år Sthlm

 38. Beatrice says:

  Jag är med & tävlar för min syster som fyller 7 år i november. Hon är en fantastisk liten svensk/thailändsk flicka som hade passat utmärkt i den gula tröjan, på bilden. Tröjan är som gjord för henne då hon älskar att klä sig i prinsesskläder & känna sig "extra" fin 🙂 Jag vill att hon ska kunna ha denna tröjan och tänka på sin storasyster och veta att hon är min prinsessa, livet ut 🙂

 39. Cecilie says:

  TAKK FOR AT DU BLOGGER OG JEG ELSKER Å FØLGE MED PÅ HVA DU DRIVER MED I THAILAND….SÅ SPENNENDE.

  JEG OG MIN SAMBOER DRAR TIL THAILAND VINTERN 2010 FOR Å GIFTE OSS OG DET SER VI FREM TIL,DERFOR ER DET SÅ SPENNENDE Å LESE HVORDAN DU HAR DET HER NEDE.

  SÅ VAR DET DENNE KONKURANSEN DA SOM BARE FIKK MIN OPPMERKSOMHET MED EN GANG,FOR DEN TUNIKAEN VAR BARE NOE AV DET SKJØNNESTE JEG HAR SETT.

  JEG HAR EN LITEN PRINSESSE PÅ 2,5 ÅR OG AKURATT NÅ LIGGER HUN RETT UT MED BRENNKOPPER,HØY FEBER OG DET ER SÅ VONDT.MEN HUN ELSKER Å PYNTE SEG OG SÆRLIG I FINE KJOLER SÅ DETTE VILLE VIRKELIG GLEDE OSS HER HJEMME.

  JEG VILLE SÅ GJERNE VINNE DENNE FINE TUNIKAEN TIL MIN SYKE DATTER.GJERNE I ROSA,FOR DET ER HENNES FAVORITT FARGE.

  TAKK FOR DIN BLOGG OG HA EN GOD 17MAI.

  HILSEN CECILIE 30ÅR FRA TELEMARK I NORGE

 40. Line says:

  Hej! Så underbart söt! Saken är den att vi håller på att försöka få barn nu (vilket varit minst sagt krångligt – vi har heller inte nämnt det för någon vi känner eftersom vi vill vara säkra först och ge alla en överraskning), och den dagen jag ser ett plus-streck på stickan ska jag ge den här lilla gosiga tunikan inslagen till min man som en hint! Han kommer att bli så glad!

  Jag önskar mig mörklila, i den minsta storleken!

 41. Martina says:

  Hej du underbara bloggerska!

  Sitter och smygläser hos dig varje dag. 😉

  En sådan fin tunika skulle jag vilja vinna och ge till min kusin, som jag även är faddermamma till och hon har därför en liten "extra" plats i mitt hjärta. Hon är en riktig prinsessa och nu fyller hon snart år. Försöker alltid hitta något "prinsessaktigt" till henne och vad skulle vara mer perfekt?

  En gul/rosa precis som på bilden i storlek 9 år skulle jag vilja ge till henne.

  Ha en fortsatt underbar dag/helg!!!

 42. Tittut says:

  Jag vill vinna en i ceris/rosa för att den var så söt! I storlek 3 år åt min härliga dotter som är världens sötaste tjej!

  Älskar din blogg och har läst ALLA inlägg som kvällslektyr de sista veckorna! Du är en inspiration för så många kvinnor!

  Kram

 43. kickan says:

  Åh denna hade blivit perfekt till en lilla prinsessa jag känner "min guddotter" som blir 5 i augusti. Jag hade velat ha en gammelrosa för att hon är så fin i färgen och för åldern 5!

 44. Ronya says:

  OJ, vilka fina kläder!! Jag skulle gärna se den tunikan på min prinsessa som fyllde 7 år i onsdags!

  🙂

 45. Sara says:

  Hade varit jättekul att överraska min dotter som fyllde 9 den 14/5. Hon hade säkert velat ha en ljusrosa i storlek 12 år eftersom hon är ganska stor.

  Trevlig läsning på din blogg, mycket fina bilder också.Mvh Sara

 46. jenny says:

  Åhh jag skulle vilja vinna till min prinsesskusin som fyller år den 4 juni, hon skulle älskla den rosa i stl 116..Hoppas hoppas jag vinner Maja skulle bli såå glad

 47. Marie says:

  Hej !

  Intressant och inspirerande blogg! En helt bedårande tunika. Själv har jag tre söner …så de är inte aktuella för en sådan. MEN jag har träffat en ny man efter 19 år gammalt förhållande 🙁

  och hans bror har en liten underbart söt tös som jag gärna skulle vilja ge en söt liten rosa tunika i storlek 2 år till !

  Fortsätt blogga och uppdatera så här ofta. Jag har blivit en stadig besökare. Måste "kolla/läsa" din blogg varje dag. Så himla sött med allt ROSA. Jag älskar rosa själv. Mer rosa till folket 😉

  Ha en underbar helg !!!!! Kramar från Sverige

 48. Agnieszka says:

  Skulle vilja vinna denna underbara tröja/tunika till våran lilla prinsessa Nova som är 1,5 år gammal, för att hon har fått mig att se världen från en annan vinkel!

  Skulle självklart vilja ha den i lys-rosa!

  Ha en underbar helg!

 49. Ivana J says:

  Jag skulle vilja vinna denna söta tunika åt min fasters dotter, som är 5 år. De bor i Kroatien och jag träffar henne bara en gång per år 🙁 Tänk va glad hon skulle bli med en söt tunika som ingen i kroatien har… Då skulle jag välja rosa, för det är hennes favorit färg… Massa kramar till dig och Johanna…

 50. anna says:

  Hej! Anledningen till att jag vill vinna denna tunika är att jag vill ge den till min brorsdotter Alva, 19 månader. I tisdags blev hon storasyster till en liten Tyra och blev helt plötsligt jättestor 🙂 Jag skulle vilja ha den ceriserosa och ålder 2 år. Tack för en toppenblogg, man blir alltid så glad när man läser om dina och Johannas eskapader. Kram från lilla mig

 51. Petra says:

  Åhh vad fin! Om jag skulle vinna så skulle jag ge den till min kusin och lilla prinsessa Moa, som fyller 3 år i början av juni. Hon är speciell för mig, eftersom hon är min enda tjejkusin och hon bor i sverige. Eftersom jag själv bor på åland så träffar jag henne inte så ofta så skulle det vara en perfekt present till min lilla sötnos!

  Kram

 52. Petra says:

  oj neej, nu glömmde jag skriva att jag vill ha prinsess tunikan in ljusblå åt min sötnos moa som fyller 3 år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *