EN RIKTIGT SOFT SÖNDAG.

Allmänt

Goood söndag mina kära vänner! 

Solen strålar och det är ett så fantastiskt vacker ute men jag blundar lite för det och kör en soft skön eftermiddag inne. Eller vi kanske ska ta en promenad in till stan snart, mina Kinasnacks är nämligen slut så det är krise. Ha, ha. Sen har Johanna dans kl. 18-19, som vanligt, och jag ska fortsätta att fixa med J´s inbjudningar till kalaset för de tar tiiiid… Men jag älskar det!  för inbjudningskorten till hennes kalas är årets pyssel-höjdpunkt för mig!

Och igår mötte vi upp vänner för ett glas inne på stan innan BC Luleå matchen som startade redan kl. 17.04. Matchen var tyvärr ingen höjdare eftersom de låg under från start och förlorade stort men det var ändå trevliga timmar för jag hittade ett par gamla vänner där som jag hängde med under min gymnasietid och åren efter. Jag har alltid haft mest killkompisar, redan från 7-8:e klass, och en kul sak är att jag och mina killkompisar från den tiden alla är egna företagare idag! När vi kom hem från matchen så fastnade vi i en film och åt tacos till middag. En o.v.a.n.l.i.g.t. soft helg på oss girls men ibland så är det också OK! 🙂

Här hänger vi i helgen och chillar…  Och jag spontanshoppade 2 kuddar häromdagen. Lite oklart om de ska få bo kvar i soffan…? men samtidigt så är de lite coola.  De var på rea på rean på Åhléns så kostade typ 65 kr / styck! 

Sen tänkte jag inte på att Gizella kan hoppa rakt in i elden om jag eldar i den här fake öppna spisen så – jag kör fake ljus i den fram till att jag fått tag i ett snyggt passande skydd.  Så slipper jag känna stressen att hon kan brinna upp…. 

Jag är barnsligt förtjust i emjois och skickar aldrig i väg ett enda sms utan flera stycken… Så, när min telefon plötsligt hade uppdaterats häromnatten och jag kunde göra min alldelens egna bitemoji på morgonen så var ju lyckan total! Och så här ser den ut. Min egna figur som jag satt ihop alldelens själv! Har du också gjort en egen?

 

Nu gick plötsligt J ut för att kratta löv! Hon fick ett ryck och kör samtidigt facetime med en vän i södra Sverige som också är ute och krattar. Älskar att Johanna ibland är mer “ordentlig” än mig! jag vill bara sitt här vid min mac och blogga eller ligga på soffan och äta godis… Ha, ha. Men jag ska skärpa till mig nu och gå ut jag också!

Önskar dig en riktigt, riktigt mysig & skön söndag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “EN RIKTIGT SOFT SÖNDAG.”

  1. Lena says:

    Låter som en skön söndag – här hemma har jag en riktig soft dag. Mycket läsning och fikande blir det. Ha en fortsatt fin söndag.

  2. Charlotte says:

    Vilken härlig söndag – förra året ”fick jag i uppgift” av min man att kratta…körde igenom löven med gräsklipparen *borta* 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *