En rosa kokbok!

Allmänt

168397-997
Jag fotade inne på "Akademibokhandeln" i Nordstan. Det var så härligt att se en "rosa hörna" där inne.

Jag är tyvärr ingen äkta "houswive" (lite "desperate" ibland, men houswive? nej…) Men OM jag vore en äkta så skulle jag absolut ha shoppat den här kokboken som heter "Pink!" 🙂 Det var faktiskt så att jag fick lust att börja laga mat då jag såg den. Men jag undrar bara… lagar man ROSA mat med den? Och hur aptitlig ser den i så fall ut? Hmm… jag ser framför mig rosa pommes, rosa pasta, rosa köttbullar, rosa pannkakor…

Tror jag fortsätter att hålla mig till rosa räkor och rosa champagne jag, känns bäst så! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “En rosa kokbok!”

  1. Carolina says:

    Rosa pankakor är jätteenkelt att göra! Bara några droppar rödkaramellfärg 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *