En sån där dag…

Allmänt


När vi kom hem laddade jag batteriet några få min bara så att jag kunde ta en bild av Johannas outfit innan jag bytte om på henne. Orsaken till att ni inte få se hennes söta ansikte är att hon var såå ledsen då jag skulle fota… trött & hungrig.. Hon har på sig body från GAP, klänning köpt på "Central" i Phuket, kofta från "Petit Patapon" (selges på Høyer), halsband från Accessorize och nya skorna.

Idag har vi en sån där dag då allt inte går så smidigt som det brukar..

Det började med att vi blev typ 1,5 time sena till lunchen hemma hos min kära vän Kjersti och hennes nyfödda prinsessa som vi skulle få träffa för första gången. Sen – då jag skulle ta en bild av Johanna och alla ballonger vi hade med oss utanför deras dörr så står det "change the battery pack" på min kamera 🙁 Snacka om BAD tajming då man ska och träffa sin bästis med baby för första gången !  (Tror jag ska låta ett extra batteri som ALLTID är full laddat flytta in i min handväska så att sånna här situationer alltid uppstår 😉


Jag hade på mig min tunika från French Connection, jeans från Forever 21, skor från By Malene Birger (finns på Høyer) och halsbandet jag köpt i Bangkok.  Också invigde jag min nya LV väska idag som är perfekt storlek när man släper runt på blöjor och annat smått & gott.

Det hände fler tokiga saker idag och vissa dagar är verkligen lite "snurriga" och det är då det är så skönt att veta att det kommer en ny dag imorgon ! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “En sån där dag…”

 1. Madelene says:

  Jag älskar dina tunikor dom är bara sååå snygga.

  Ni är jätte finna mor och dotter.

  Kram Madelene(Landvetter)

 2. Jonas says:

  Minst två batterier i väskan säger fotografen 🙂

  Kram

 3. AnnaStina says:

  Madelene-

  Tack snälla ! 🙂 Jag bara älskar tunikor 😉 Kram! 🙂

  Jonas-

  Ja men eller hur?!! tror du jag blev irri eller? 😉 totalt orutinerad är jag ju 😉 Puss!

 4. Så söt Johanna är på den sista bilden! 🙂

 5. Camilla says:

  Oj vilken snygg väska! Kan vi inte få se ett kort med den "på", så man ser hur stor den är?

  Tack för en underbar blogg, blir lika glad varenda gång jag läser!

  /C

 6. Sandra says:

  Hej Anna-Stina! Först vill jag säga välkommen hem! Hoppas den värsta Thailand-längtan snart går över, ni har ju ett underbart hem att komma tillbaka till där!! Jag är lite fräckt nyfiken bara.. Är väskan äkta eller köpt på marknad? Den ser himla fin ut o det hade varit kul o se en närbild på den! Kram Sandra

 7. Jonas says:

  http://www.batteriexperten.com

  Skitbilliga är de här dessutom! Kram igen 🙂

 8. Cille says:

  Vad söt Johanna är på bilden tagen framför spegeln!

 9. Lissan says:

  Jättesöt bild! Tokgillar din LV-väska! Kanske du kan köpa in lite sådana till din nya butik? ; )

 10. Eve says:

  Åhhh!! vilket sött litet busfrö hon är då. Kram

 11. KarolinaN says:

  Ny dag-nya möjligheter!!;) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *