En sån där dag…

Allmänt

168397-2386
På bilden är vi på väg hem från beachen igår och jag bär på en trött Johanna som somnade 5 minuter senare i vagnen och sov hela vägen hem…

Phuket kl. 01.05

Idag har jag haft en sån där dag då jag funderat massor över livet i största allmänhet för ibland sköljer saknaden av min älskade butik över mig och då hjälper det inte alltid hur mycket solen skiner för då känns det ändå lite molnigt…

Men det är viktigt att inte blicka bakåt, utan framåt och det är precis därför som vi nu njuter dagarna här i Thailand. Här får vi tid till avkoppling, eftertanke, planering för framtiden och möjligheter att "bara vara" på ett sätt som vi aldrig fått hemma i den hektiska vardagen. Och eftersom både jag och JIG har jobbat 24-hours (jag har jobbat långa dagar, 7 dagar i veckan hela mitt liv och vi har både drivit egna företag i många år) så är en sån här paus extremt välbehövlig för oss.

Idag sa jag faktiskt  till JIG att jag inte har någon lust att resa hem igen, att jag skulle kunna tänka mig att bara bli här (önskedröm!) … för just nu är det INGET jag saknar hemifrån (förutom mina vänner, familj & min älskade Gucci) och dagarna här nere är så otroligt sköna men självklart så måste vi ju hem en dag , men jag är glad att det är en stund dit 😉 för den stunden behöver vi för att "landa".

Nu ska jag lägga mig och även om min dag idag var lite mulen så är jag övertygad om att min sol skiner igen imorgon! 🙂

Jag önskar dig en riktigt mysig kväll!

Natta Kram! ♥

P.S vi åt föresten god middag här på resorten ikväll också blev det "happy hour" öl i poolbaren också. 2 stycken för 69bath (= 14kr).

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “En sån där dag…”

 1. L8 says:

  Sthlm 19.49:) Hej sötaste! Läste precis din blogg och kännde att det var läge att skicka en xtra hälsning. I morgon är det en ny dag med nya möjligheter och det är väl underbart:)!!!! Pussiluss min kära vän!!!!Lotta

 2. Anonymous says:

  Sthlm 19.49:) Hej sötaste! Läste precis din blogg och kännde att det var läge att skicka en xtra hälsning. I morgon är det en ny dag med nya möjligheter och det är väl underbart:)!!!! Pussiluss min kära vän!!!!Lotta

 3. AnnaStina says:

  Å kära du! nu blev jag hur glad som helst! TACK snälla underbaraste vännen min för din hälsning som kom på perfekt tajming! 🙂 Du är bara fabulous darling! Och ja, det är helt fantastiskt att det är en ny dag med nya möjligheter imorgon! Nu är klockan så mycket att jag måste gå och lägga mig om jag ska hinna sova före jag ska vakna 😉 Jag tänker massor på dig och saknar dig vännen. Hälsa! och du – paket till Vincent kommer! Puss!! 🙂

 4. Lattemamman says:

  Visst är det väl så att hur soligt och underbart man än har det så kommer det bättre och sämre dagar. Och jag tycker att det är ganska bra ändå, det är naturligt och nyttigt att reflektera över sitt liv, även om man har det väldigt bra. Om man inte hade saker att känna sig sorgsen över så skulle man heller inte kunna känna riktig lycka tror jag!

  Kram C

 5. sara says:

  Vilken otroligt fin& mysig& bra blogg du har!! Jatte trevlig lasning & fina bilder 🙂
  Intressant inlagg om att du jobbet sa mycket hela livet, och ar dar for att andas ut.. Later som en drom, inte minst da det later som du verkligen kan njuta av det 🙂
  Tankte bara hora hur lange ni varit i phuket osv? Hur lange ni varit borta fran sverige?
  Onskar dej all lycka!/s

 6. Titti says:

  Anna-Stina! Kanske du kan hjälpa mig lite??? Resorten ni bor på, hyr dom ut lägenheter? Eller ni som köpt lägenheter, hyr ni ut när ni inte är där? Det verkar vara ett jättehärlig, barnvänligt ställe som skulle passa oss perfekt för en längre semester! Hoppas du får en god natts sömn! Kram Titti

 7. Camilla says:

  Godmorgon (åtminstone här hemma)!
  Ditt inlägg gav mig gåshud på armarna, ni gör helt rätt som njuter av lata dagar där borta. Det tror jag varje människa skulle behöva om möjligheten gavs. Man lever ett hektiskt liv med lämning på skola, arbete, hämtning av barn, matlagning, kvällsbad, bolibompa och sen nattning. Dagarna försvinner ju bara utan att man hinner med emellanåt.
  Idag anländer en av mina bästa vänner till Phuket, tror dom skulle landa omkring 19 ikväll, kanske kommer dom med samma plan som din mamma? Ha nu några riktigt bra dagar med din mor!

  Varma kramar Camilla

 8. Hilde says:

  Klem til deg på en litt tyngre dag:-)

  Og kos deg med mammaen din!

 9. Anna says:

  Jag skickade dig ett mail vet ej om de kom fram?=)

 10. lime wire says:

  Great! Thanks for post

 11. Ohh very much thanks admin

 12. mp3 indir says:

  Ohh very much thanks admin

 13. sohbet says:

  thanks good post

 14. good quality post thanks

 15. home page says:

  Thanks for your time in advance for your rapid answer !. Very nice post.

 16. hence all these comments!, ultram no prescription, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]ultram no prescription[/url], http://tramadolonline.groupsite.com ultram no prescription, yus,

 17. hdyizqg says:

  sodtVb kuckmnzbcxrh, [url=http://ebliqpypyast.com/]ebliqpypyast[/url], [link=http://kfsigznmqhte.com/]kfsigznmqhte[/link], http://pzdazmdwfubw.com/

 18. canada says:

  such posts are great, buy ultram, 026230,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *