En sånn där dag….

Allmänt

168397-1779
Tidigare idag tyckte både Gucci & Johanna att det var sååå spännande att balkongdörren stod på "vädringsglänt" så Johanna öppnade upp dörren och Gucci passade på henne så att hon inte skulle gå ut 😉 Denna lilla "lek" fick pågå typ 20 sekunder för jösses vad kallt det är idag… brrr.. ingen dag för öppen balkongdörr direkt 🙂

Idag har jag en sån där dag då t.o.m. optimistiska jag inte befinner mig högst upp på toppen… Men det brukar gå över hur fort som helst! När jag inte känner mig så happy som jag förtjänar att göra så brukar jag försöka pigga upp mig själv med att fokusera på allt positivt jag kan komma på 🙂 Som tex: att solen skiner, vi är friska,  vår Thailand resa vi har framför oss, osv osv också brukar jag äta godis… så nyss mumsade jag på lite "Bocca" och det känns faktiskt redan lite bättre!  😉

Jag har varit iväg och fixat ett ärende som tog hur lååång tid som helst för jag hade glömt en sak och fick köra hem och hämta så istället för att vara klar på 1 time så blev jag klar på 2,5.. Och sen somnade inte Johanna förren nyss, vid kl. 15.30 så ja, vissa dagar är helt enkelt bara sånna…

Men! nu när hon sover ska jag passa på att blogga, DET gör mig HAPPY! 🙂 Och nu passar det bra med dagens citat:

"Vad solsken är för blommor, det är leenden för människor."
/Joseph Addison

När man ler och är glad så förgyller det ens dag! 🙂  Så – här får du mitt leende   🙂   med hopp om att det förgyller din! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “En sånn där dag….”

 1. Linn M says:

  alla har vi sådana dagar, det måste vi få ha. Jag tror det är bra, eller det är i allafall naturligt och efteråt när det “gått över” mår man bättre än någonsin, uppskattar mer. Din blogg är toppen och du verkar vara en helt underbar person 🙂 Nu ska jag fortsätta med mitt PM om arvsrätt

 2. josefine says:

  Hej kära vän! Jag tycker du är SÅ duktig som fokuserar så o jobbar dygnet runt! Imorgon HOPPAS jag vi kan ha girlyafternoon MEN om ni inte får det till kan prinsessan besöka sin prins o jag passar om du behöver jobba! NO STRESS – vänner väntar alltid!
  KRAM o MYS nu med bloggandet!
  Jag ska göra lax, E är lite less på det men inte jag o Elian =)

 3. Frida says:

  Det var verkligen ett bra citatet 🙂 Vill passa på att säga (igen) att din blogg är bra… gillar att läsa den 😛

 4. anna says:

  Vad händer med katta då ni flyttar till Thailand?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *