En soft dag.


Mitt hjärta nyss då vi åt lite lunch.

En del av mig känner sig rastlös idag och säger:  "vi går ut!" (till parken…) , en annan säger:  "gud så skönt att bara vara hemma och göra "ingenting" hela dagen lång" … Jag vet ännu inte vilken del som vinner ? men det lutar åt den senare…

Ska försöka få hjärtat att sova en liten nap nu så att jag kan städa lite i lugn & ro 🙂

Uppdatering: jag tyckte att det blev lite tyst här hemma så jag gick in i vardagsrummet / stua efter att jag publicerat detta inlägg och vad ser jag? Jo! en sleeping beauty i fåtöljen. Sötisen hade krypit upp där och somnat 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “En soft dag.”

  1. Therese says:

    jag känner precis likadant.. lite rastlös men samtidigt så lockar en mysig hemmakväll mer 🙂

    ha en skön lördag hur som helst!

  2. Vilken jätte fin bild

    Såå söt hon är

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *