En soft & mysig eftermiddag.

Allmänt

168397-1175
Jag och min lilla darling på väg hem från Høyer..

Vi har haft en jätte mysig eftermiddag nere på "Skøyen och jag ska berätta mycket mer snart men nu måste jag ge en hungrig liten tjej mat. Återkommer snart! Och just det ja.. jag har med mig hem byxor och jackor idag. Visar sen! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “En soft & mysig eftermiddag.”

  1. Jag vill också dit och shoppa med dig =) Vad nyfiken jag är vad du har i påsen! Hittade du perfekta jeansen? Själv har jag städat, strykit idag…ja, borde har läst till tentan men väntar till imorgon, är genomförkyld med ögoninfektion också. Kramis från mig!!!!

  2. AnnaStina says:

    Mamma till två små pojkar-
    Ha, ha, ja – hade du bott här så hade du kunnat bli med på shopping! 🙂 Jag provade super super SNYGGA svarta byxor så de fick följa med hem och nu ska jag strax prova igen och försöka bestämma mig för vilka jag ska behålla. Kanske båda? vi får se 😉 Har även med mig ett par snygga ytterjackor. Ska visa senare på bloggen! 🙂 Uff, så tråkig att du är förkyld och dessutom har ögoninfektion 🙁 Du får ta hand om dig och krya på dig!! Själv har jag idag blivit sämre så nu är jag hur förkyld som helst. Jag hoppas verkligen att det går över FORT. Sköt om dig och ha en mysig kväll! *kram* 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *