En solig dag = en perfekt dag!

Allmänt


Ser ni pilen jag har gjort.? Detta är ju bara inte snyggt. Alltså det gäller att välja RÄTT bh till RÄTT plagg för när man "bommar" som jag gjorde igår så är det inte vidare classy… 😉  Som tur är så händer ju detta bara när man har på sig nya kläder för första gången 😉 "learning by doing" är en bra levnadsregel !  🙂

Godmorgon från parken! Jag är ute på en morgonprommis och bloggar direkt från Frognerparken 🙂  Ja, i alla fall i önsketanken 😉 för det hade varit härligt en sooooolig dag som denna ! 🙂 Men riktigt så långt har vi inte kommit här ännu (bilden är från igår), i stället har vi mysig morgon och balkongdörren öppen för att släppa in den härliga sommarluften 🙂


Vår vackra "Vigerlandsparken" här i Oslo där jag gått mååånga turer med Johanna.

Å nu är det dags att ge filmen "Mama Mia" solar på Nyhetsmorgon på TV4, ABBA musiken gör en verkligen GLAD! och det känns ju absolut som att man måste se filmen. Och nu fick den 4 stora starka solar också ! En given succé gissar jag.

Igår fick jag ännu ett riktigt trevlig mejl av en läsare (Malin) som i mejlet tipsade mig om en bokhandel på nett som heter rylandpeters där jag hittade underbara böcker och en av dem är den här som får bli "dagens" idag:

"Make your day a perfect day"

En perfekt dag kan vara så mycket… att ligga i parken och sola, att få framsteg i ett prosjekt på jobbet, att se sitt barns lycka , att få en puss av sin älskade.. Så jag önskar dig en perfekt dag idag! 🙂

Kram! ♥

P.S Missa inte tävlingen "En vacker tävling"! Duken är sååå FIN.!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “En solig dag = en perfekt dag!”

 1. Godmorgon… hoppas du får en nice dag!

 2. Camilla says:

  Ja det ska bli riktigt varmt idag 😀

 3. Anna says:

  Klädmiss eller inte.. – Du är ändå lika vacker! Du ger mig så mycket inspiration både vad gäller kläder och inredning. Önskar att jag hade samma fingertoppskänsla som du bara. Tack för en fantastisk blogg som sätter lite extra guldkant på min vardag. Hälsningar Anna

 4. dolly says:

  jättefint linne 🙂

 5. Camilla says:

  Tävlingen ja… jag tycker Patrik A har den klart bästa motiveringen hittills 🙂

  Hoppas ni har en skön dag, själv har jag just varit på långlunch med min bästis, vi åt mozarelltoast och sallad och avslutade sedan med en riktigt kladdig kladdkaka med valnötter, mums men onyttigt!

  Kram Camilla

 6. ! says:

  läser din blogg varje dag, tycker den är jätte bra, blir så sugen på att flytta till thailand efter allt härligt du skrivit, men måste bara säga nu att prosjekt stavas project;) Ha en super dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *