En söt & glad bloggis !


Söta Pernilla vann min goodiebag och det gjorde henne så här glad ! 🙂

Ni kommer väl ihåg att jag lottade ut en den goodiebag som jag fick på shoppingfrukosten som Costume + H&M arrangerade för en stund sedan ? Vinnaren blev Pernilla och efter många om och men (bl.a. en vecka med sjuk Johanna…) så fick hon ÄNTLIGEN sin vinst idag ! 

Tyvärr fick jag inte tillfälle att träffa henne så det, i kombination med att allt dragit ut på tiden gjorde att jag "kryddade" goodiebagen med en Gizmopåse med påsk-choklad och senaste nr. av Costume och det gjorde Pernilla så glad att hon mejlade mig den här fina bilden 🙂

TACK söta du för ditt fina mejl och jag hoppas verkligen att vi ses en dag i Bogstadveien !

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “En söt & glad bloggis !”

 1. Trude says:

  Åh, vad fin Gizmo-påse. En sån hade man inte tackat nej till;-). Jag gillar dina nattliga uppdateringar eftersom jag är en nattuggla;-). Är inne här varje dag och hämtar rosa-energi, hihi;). Sov så gott!

 2. Hej Trude !

  TACK för den trevliga kommentar som lyser upp i natten! 🙂 Härligt att se att det inte bara är jag som sitter uppe 😉 och jag blir glad över att du gillar påsen ! tack ! Min älskade butik kommer snart att leva vidare genom min nya… Sov gott ! Kram ! 🙂

 3. Hej! va kul med hemma hoss hade gärna velat köpa en sån tidning!! Har ju sett dina fina inredningsprylar som du visat upp då och då och nu undrar jag om du inte har några planer på att öppna en web butik med inredning? Allså göra sakerna i din kommande butik tillgängliga online? Det hade nog gått bra eftersom du har så många läsare och inredning är så STORT just nu? bara en liten tanke! KRAMIS

 4. Men så gulligt du är!

 5. Anonymous says:

  hur gårdet med prinsesstälttävligen? har jag missat vem som vann? (jag håller nämligen tummarna fortfarande) kram Mia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *