En söt prinsessa & vackra gäster.

Allmänt

Dagens stolta föräldrar och söta lilla prinsessan.

Det är hög tid för ett bildregn från dagens prinsessedop! Jag lastade ner alla pics innan jag åkte till butiken men då jag skulle blogga dem så upptäckte jag att jag glömt mitt internet stick hemma så – därav min frånvaro. Men nu blir det blogga av ! för det är ju inte bara kungligt dop idag utan även första semifinalen i Eurovision Song Contest.  Vilken tisdag ! 🙂

Jag tror föresten aldrig att jag har sett så många Zara plagg samlade i en och samma kyrka… och fler av dem hänger här hemma hos oss!, bl.a. min gröna jacka och min rosa klänning  + den fina Chanel inspirerade rosa lilla jackan som Johanna har (Silivas brors döttrar hade den på sig alla 3).

Victoria strålade ! och jag gillar att hon och mamma Silvia kör matchande färg på sina outfits.

Silvia var SÅ vacker idag ! älskar hatten & det rosa klädvalet. Tjusigt !!!

Här syns Silvias vackra hatt bättre. Och check detaljerna på den vackra jackan…

Supermodellen Vicky Andrén var en av dagens  snyggaste !  Classy & elegant !

Som sagt: hur snyggt som helst !

Fantastiskt kul att få ses Sofia & Chris göra entré !  gissar att det blir ett par förlovningar snart…

Maxima är en favorit prinsessa ! Alltid lika s.n.y.g.g. ! till skillnad mot Madeleine som jag sällan imponeras över… inte heller idag…

En annan favorit som delar platsen om dagens snyggaste med Vicky Andrén är: danska Mary !  Hon var fantastiskt snygg idag ! love the outfit ! och den där Chanel väskan vill jag ha !

Jag imponeras sällan över Märtha Louise klädval… skulle gärna hoppa in som hennes stylist! (och Madeleines!).

Bäst jag lagar middag till oss girls nu. Vi hamnade på shopping efter barnehagen och på den vägen är det…  så nu passar det fint att äta innan vi ska se på höjdpunkterna från Estelles dop kl. 20 på SVT 1. Johanna riktigt längtar ! och det gör jag också för det var så fint att det kan ses om och om igen… !

Önskar dig en f.e.s.t.l.i.g. kväll ! och du, vi kör ett glas bubbel för att fira Estelle och Eurovision Song Contest, eller hur? Detta är ju trots allt en historisk dag för det är inte ofta vi får vara med om en blivande drottnings dop ! 🙂

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “En söt prinsessa & vackra gäster.”

 1. Hej ms. Glädjespridare!

  Som vanligt bjuder du på ett fantastiskt bildregn. Jag är glad i Dig och att du uppdaterar i vackra gäster, kungligheter och klädval. Hade gärna suttit på plats vid TV:n och sett allt från dopet…, men jobbade och får se kvällens sändning.

  Hoppas du njuter av sol och sommarvärme.
  Kram
  Lena

  • gizmolina says:

   Åh så snälla du är. Tack för alla fina ord ! de värmer ska du veta ! 🙂 Önskar dig en myyysig kväll med det vackra dopet ! Kramar ! 🙂 P.S jag jobbade också idag men öppnade butiken lite senare så att jag skulle kunna se 😉

 2. Ditte says:

  En härlig tillställning!
  Jag tycker att dagens snyggaste “outfit” bars av Anna Maria Bildt. Kul att höra att även Camilla Thulin, svensk modeikon, också tyckte det. Likaså att hon var en av de få som “haft tid” att gå till frissan och fixa håret.
  Maxima tyckte jag stack ut,absolut, men snyggt???? Danska Mary, som vanligt snygg.

  Madeleine hade för dagen inte den snyggaste “outfiten” men hon är ju otroligt vacker i sig själv, så kläderna kanske inte alls behövs för att tillföra något…..
  Tycker du hade laddat ner jätttefina bilder.
  Och vad gäller Mette Marit, så har du nog en jättestor uppgift som stylist.

  • gizmolina says:

   Jag glömde faktiskt att nämna Anna Maria Bildt. Hon gjorde en fantastisk entré och var riktigt snygg ! och som sagt, kul att C.Thulin kommenterade det + det med håret 😉 Nu var ju inte Mette Marit där , men du menar nog Märtha Louise ? Tack för härlig feedback på mitt inlägg ! Kram ! 🙂

 3. Cecilie says:

  Hei!
  Lenge siden! Slo på Tv´en så fort du nevnte Eurovision og vips på var dåpen i reprise. Fantastisk! Har ikke bubbel i kjøleskapet, men derimot en Corona…så nå Corona med lime, etterlengtet egentid og bare kos i sofaen:-) Kommer gjerne innom butikken denne uken hvis du holder åpent. Spent på å se nyheter og få tips og inspirasjon:-)
  Gleder meg!
  Klem

  • gizmolina says:

   Låter festligt med Corona ! & lyxigt med egentid ! 🙂 Kooooos dig fina du !!! Och ja, nu var det länge sen ! Jag har öppet butiken tisdag – lördag från kl. 12 denna uken så gleder mig till att se dig ! Klem ! 🙂

 4. elin says:

  Fine bilder! Bruker man ikke lue til dåpsbarnet i Sverige? Det er vanlig i Norge 🙂
  Tusen takk for en flott blogg. Gikk forbi butikken idag, men da hadde du ikke åpnet ennå 😉 Småbarnsmødre er tidlig ute og går…hihi

  • gizmolina says:

   Tack för härlig feedback ! 🙂 Jag öppnade sent idag p.g.a. dåpet, kunde inte slita mig från TV´n… 😉 Och jo, det är nog lika vanligt med lue både i Norge & Sverige. Johanna hade det. Hoppas vi ses i butiken en annan dag ! Har öppet från kl.12 onsdag – lördag. Klem !

 5. Bodil says:

  Jeg stemmer på deg som Martha Louise sin nye stylist:) det hadde nok blitt kjempebra:))

 6. Mirva says:

  Till Mary hade dock valt en helt annan hatt. Den såg ju ut som trätallrik! 😀

 7. Marina says:

  Hej!
  fina bilder du lagt ut och vad kul att du kan se att flera kläder kommer från Zahara, jag trodde ju inte precis att de “rika” shoppade där! kan du inte tipsa om vilka kläder som kommer därifrån. Du sa nån jacka..är det den där korta med lite glitter i ?den är jättesnygg jag tror du har en sådan va?

  • gizmolina says:

   Ja idag var det många Zara plagg i kyrkan ! som jag skrev så hade bl.a. en gäst min gröna jacka som jag bloggat. Jag kan fota och visa de plagg jag har som skymtade förbi i kyrkan i morgon. så får det bli ett eget blogginlägg ! 🙂 Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *