En söt tunika & två outfits!


Den här bedårande söta "tunikan" till Johanna fyndade jag på salg/rea på "Propello" i Stabekk i torsdags. Det var den Johanna hade på sig parken idag till sina Polarn & Pyret tights 🙂

Det är verkligen en "mellanperiod" i alla klädbutikerna nu då det antingen pågår salg/ rea (och bara är rörigt…)  eller också vet man att butiken man besöker snart ska starta salg och därför väntar man med att shoppa just därför. … Själv LÄNGTAR jag efter att få se fler höstnyheter för sköna stickade tröjor & koftor är något av de bästa jag vet ! 🙂 Också stövletter! Can´t live without them! 😉

Innan höstnyheterna börjar droppa in så ska vi fixa ny garderoblösning här hemma för just nu är det ett totalt kaos inne på vårt sovrum…  Så det blir ett besök på Ikea snart och min favorit är helt klart PAX i vitt med glasdörrar i lantlig stil.


Hon har verkligen mysig´& snygg stil Kate Hudson! Detta är ju bara hur fint som helst – även om man kan fundera på om det är en kjol / ett skjørt eller  en klänning / kjole? 😉 – och de turkosa örhängena som tittar fram bakom håret är ´"pricken över i"!


Det här var den läckraste outfiten jag hittade då jag surfade runt idag. Det är Leona Lewis som firar Nelson Mandelas 90-års dag i en klänning från Roberto Cavalli.

Nu är det hög tid för sängen här.

God natt & Sov gott mina underbara bloggläsare! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “En söt tunika & två outfits!”

 1. Nelly says:

  Jag o min kille kollade på det ilördags. Hon var riktigt snygg i sin klänning. : )

 2. Lovisa says:

  Åh, jag gillar din blogg! Den är så fin.

 3. Vi behöver fixa garderobslösningar här hemma också. Speciellt skoförvaring är svårt då vi bor i en mini-liten lägenhet och har MASSVIS av skor (både jag och sambon). Har du några bra tips?

 4. Erica says:

  Vilken modell av Pax är det du tänker på då? Skulle nämligen också verkligen behöva garderodlösningar. Älskar den lantiga vita stilen, men har inte funnit några bra garderober som passar in ännu.

 5. AnnaStina says:

  Tack för era kommentarer! 🙂

  Jag försökte lasta ner bilder på garderoben jag gillar från Ikeas hemsida men de kör med flash och då går det ej att lasta ner bilderna SÅ – nästa gång jag besöker Ikea så lovar jag att fota och visa er. Åker faktiskt kanske dit redan imorgon 🙂

  Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *